SPOTŘEBOVÁNO

by - 8:30

Krásné pondělí! Po dlouhé době jsem se konečně vrhla na větší úklid doma a ten se neobešel bez toho, abych vyprázdnila bednu, ve které skladuji spotřebované produkty. No, jak sami vidíte, je toho docela dost, protože jsem uklízela i v koupelně a spoustu věcí, které sice nebyly úplně prázdné, ale byly už staré, jsem vyhodila. Tak se jdeme mrknout na to, co jsem v poslední době spotřebovala a jak se mi produkty líbily.
Jako první tu mám něco z dekorativní kosmetiky, kterou nespotřebovávám tak často, jako pořizuji novou, to uznávám. Pudr Catrice patří mezi mé oblíbené kabelkové pudry. Vyhovuje mi a balení obsahuje zrcadlo, což po pudru do kabelky chci. Estée Lauder Double Wear je moje stálice už několik let a toto je balení s pořadovým číslem tak 6. Opravdu je to pořád můj top make-up, na který se můžu spolehnout a zatím ho nic nepředčilo. Velmi mile mě překvapila také řasenka Lash Paradise od L'oréal. Obecně mi řasenky od L'oréalu vyhovují a konkrétně tato mi dělala opravdu pěkné husté a natočené řasy, akorát celkem rychle vyschla. Všechny tři produkty bych si ale určitě koupila znovu.
Pixi Glow tonik mám už také koupený nový, protože mě zaujal a oblíbila jsem si ho. Určitě čekejte srovnávací recenzci na podobný produkt od The Ordinary. Astrid pleťový olej jsem už na blogu recenzovala, mám ho moc ráda, a také ho používám znovu. Stejně tak mám už několikáté balení této dvoufázové micelární vody od Garnier. Je super, dobře odličuje, nedrážní mi pleť a stojí pár korun, většinou ji kupuji v akci 1+1. Vyhovovalo mi i anti-blemish solution od Clnique, které je super na silnější akné, ale poslední dobou už na mě bylo hodně silné a spíš mi pleť vysušovalo.
Z produktů na vlasy jsem spotřebovala lak od Pantene, který nebyl špatný, ale ani mě nějak zvlášť nezaujal. Na zkoušku jsem používala i chininovou vodu od Milvy pro růst vlasů a nevím no, nějaké zvláště velké změny jsem si nevšmila. Dodělala jsem také kondicionér od L'oréal Botanicals, který byl fajn a obecně mám tuto řadu moc ráda. Velmi ráda mám také masku na vlasy od Lee Stafford. Nejen že naprosto božsky voní, ale vlasy jsou po ní nádherně jemné a lesklé. Už mám další balení a rozhodně není poslední.
Dále tu mám deodorat od Garnier, který jsem spotřebovala spíše ze zvyku, protože mi docela smrděl a nějak zvlášť nefungoval, takže ten už znovu určitě nepotřebuji. Co si kupuji pořád dokola je ale Rexona Maximum Protection, ta opravdu funguje a je na ní spolehnutí. Spotřebovala jsem konečně i sprchový gel od Balea s vůní melounu, který jsem dostala na nějaké akci k nákupu. Já jsem na ty sprcháče ale hrozná, nevím jak to dělají ostatní, kteří jsou schopní ve spotřebovaných produkte ukázat pět sprchových gelů, ale já vždycky použiju trošku a balení mi trčí ve sprše kolikrát i půl roku.  Řeknětě mi, že nejsem jediná! Termální voda od Uriage byla taky fajn, ale neviděla jsem nějak velký rozdíl oproti podobným produktům od jiných značek. 
Mám tu i dvě pleťové masky. Jedna je plátýnkový od Garnier a druhá potom čistící od značky 7th Heaven. Od Garnier jsem čekala hodně, protože jsem na ni četla velmi dobré ohlasy, ale nějak zvlášť mě nenadchla. Přišla mi hodně mokrá a po sundání jsem na pleti nějaký zásadní rozdíl nepoznala. Chystám si ji ale vzít znovu s sebou k moři, kde ta pleť od sluníčka dostává zabrat a uvidíme. Maska od 7th Heaven byla super, obsahovala navíc zrníčka, která vám jemně udělala peeling a zároveň vyčistila pleť.
Produkty od Havlíkovy přírodní apotéky mám taky moc ráda a frčela jsem na nich docela dost tak rok zpět. Při úklidu koupelny jsem našla zapomenuté tubičky, které sice nebyly 100 % prázdné, ale už bylo potřeba je vyhodit. Krásnou slečnu mám mimochodem pořád moc ráda a klidně bych si ji koupila znovu.
Do koše putuje i Coffeine Solution od The Ordinary, které mám znovu koupené a používám ho, protože je opravdu skvělé. Špatné nebylo ani sérum od značky Delibutus, i když jsem měla přeci jen o něco více raději verzi Clear, než tuto Balance. BIO hroznový olej od Havlíka byl fajn, ale už se zkazil, takže taky letí do koše. A putuje tam také super levné Antakne sérum od Bione, které mi tak rok zpět docela zachránilo pleť.
A už se blížíme ke konci! Balzám na rty od Human and Kind jsem dostala v Marionnaudu a byl fajn, moc pěkně voněl. Super byla také tyčinka na nedokonalosti od Ryoru. Ráda jsem měla také opalovací krém na obličej od Clinique, který mi neucpával póry a snesl se s mojí mastnější pletí. Sérum Global od Biodermy mi také ulevilo od boláků minulý rok. Moc ráda mám i bělící gel na zuby, který opravdu funguje a nestojí moc. Zkazil se mi bohužel i balzám na rty Ziaja, který ale krásně voněl a pěkně hydratoval. Spotřebovala jsem také Estée Lauder sérum, které mi přišlo takové nějaké. a do koše už putují i kleštičky na řasy, které se mi rozbily.
A jako poslední tu mám moji oblíbenou pastu na zuby od Signalu, která sice hrozně prasí umyvadlo, ale jinak mi maximálně vyhovuje. A Antakne Salicylový líh je moje záchrana na pupínky. Je to extra silný produkt, který ale opravdu funguje.

Sláva, jsem na konci! 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Také se mi osvědčilo tonikum z řady Antakne od Bione :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tu melounovou Baleu jsem měla také, naprosto super, jako všechny sprcháče od Balea :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik produtků :O <3, zaujala mě dvoufázová micerální voda od Garnieru, ještě jsem ji vůbec nezkoušela ale většinou mi moc micerální vody bohužel nesedí :/.

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažím micelárky taky omezovat, ale tahle je za mě fakt super, dokonale odlíčí i voděodolnou řasenku, poslední dobou ji používám spíš jako odličovač očí, protože tam jsem svého favorita teda ještě nenašla

      Vymazat
  4. Tak mých 8 produktů ve spotřebováno je nic :D Lákají mě produkty od Bione to by se mi zrovna hodilo. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tu Rexonu si taky stále kupuji a je jediná, která opravdu funguje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Teď zkouším DOVE a taky mi přijde, že funguje, ale jinak ty klasické deodoranty prostě ani ťuk :(

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)