BENEFIT - the POREfessional Matte Rescue

by - 11:43


Krásný pátek!
Dneska máme opravdu nádherně, od rána sluníčko a teplo, jako v létě, až je škoda takový den prosedět v práci, nemyslíte? Pokud jste, stejně jako já, majitelky smíšené, či přímo mastné pleti, tak se stoupajícími teplotami určitě oceníte můj dnešní typ na produkt, který mi pomáhá v boji proti obličeji ala disco koule. 
Od Benefitu určitě budete znát slavný the POREfessional, ten mám také ráda, ale je to spíš produkt, který nyní nepoužívám každý den, nýbrž pouze na nějaké speciální příležitosti. Dříve jsem ho používala jako součást mého denního make-upu, ale potom, co jsem vysadila prášky a zhoršila se mi pleť, už mi na každý den úplně neseděl. Už před nějakou dobou jsem si v rámci akce v Sephoře pořídila jeho brášku - the POREfessional Matte Rescue, což je velmi lehký gel, který pleť zmatní a zajistí vám matný vzhled i po většinu dne.
Benefit ty obaly prostě umí, to se mu musí nechat. Matte Rescue jsem si pořídila ve velikosti 50 ml a mám pocit, že ho snad nikdy nespotřebuji. Gelu vám totiž stačí opravdu troška. Tím, jak je lehký a snadno roztíratelný je větší množství produktu spíše na škodu.
Gel je na obličeji velmi příjemný. Po nanesení nelepí a rychle se vsákne. Při nanášení make-upu necuckovatí a nemění vlastnosti daného make-upu, což velmi oceňuji, protože ne všechny produkty tohoto typu to splňují. Pleť dokáže opravdu zmatnit, což ostatně můžete vidět na fotce níže, a udělá ji na pohled vyhlazenou a takovou prostě hezčí. Pokud se zrovna nemaluji, případně jen používám třeba o víkendu korektor na pupínky a jinak nic, mám tento produkt také ráda. Nanáším ho kolem nosu, na bradu a čelo, kde mám buďto největší póry, případně to jsou právě ta místa, kde se nejvíce lesknu. I samostatně (bez make-upu), vypadá na pleti dobře. Nemám pocit, že bych měla něco hutného, co by mi pleť ucpalo, spíše právě naopak - gel příjemně chladí a pleť osvěží.
Zde můžete vidět efekt, který s pletí umí tento produkt vykouzlit. Horní část je bez něj a v dolní části je již rozetření a vsáknutý. 
Docela mě mrzí, že se o tomto produktu příliš nemluví, myslím, že je to škoda. Mám ho velmi ráda a ačkoliv mi pleť zmatní a tento efekt vydrží 3-5 hodin, neucpávám mi póry a nezhoršuje stav pleti. Za sebe mu nemám co vytknout, splňuje, co slibuje a opravdu poznám, kdy ho použiji a kdy ne. Protože, i když se mi pleť samozřejmě po nějaké době mastí i s tímto produktem, pořád vypadá tak nějak lépe, make-up lépe drží a nelesknu se tolik, jako když ho pod make-up nepoužiju. 

Znáte tento produkt? Používáte matující báze pod make-up?

You May Also Like

1 komentářů

  1. To balení je opravdu velmi povedené a matující báze už nepoužívám. Nemastí se mi tak moc pleť, jako kdysi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)