STILA Magnificent Metals Glitter and Glow Liquid Eye Shadow - diamond dust

by - 8:30

Koukáte a fandíte našim na olympiádě? Já teda jo a občas kvůli tomu moje pracovní morálka není úplně nejlepší, ale je to přeci jednou za čtyři roky, ne? Mám ráda období jako je toto, kdy táhneme všichni za jeden provaz a jsme společně pyšní. V dnešním článku bych vám ráda ukázala produkt, který září stejně jako ti nejlepší v Korei! Jedná se o metalické třpytky na oči od značky STILA s šíleně dlouhým názvem a v odstínu Diamond Dust.

Značku Stila jsem objevila díky zahraničním kolegům a nejvíce mě zaujaly právě tyto tekuté, metalické oční stíny. Jsou velmi profláknuté a oblíbené, seženete je v několika barevných variantách a pokud si je chcete pořídit, musíte zapátrat na zahraničních e-shopech. Já jsem tyto kupovala na BeautyBay, který mám ráda, produkty dorazily vždy rychle a naprosto bez problémů.
Co se týče obalu, ten se mi moc líbí. Krom toho, že je na něj pěkný pohled, mi přijde i praktický. Má pěnový aplikátor, kterým se stíny dobře nanesou na víčko, je tak akorát velký, takže s ním pěkně vyplníte plochu víčka, ale nestane se vám, že byste měli třpytky všude. 
Bylo pro mě poměrně těžké vybrat si odstín, ale nakonec jsem sáhla po jednom z nejprodávanějších - "diamond dust". Název odpovídá tomu, jak třpytky na víčku vypadají. Líbí se mi, že je to jeden z univerzálnějších odstínů, který lze nanést a zkombinovat s jakoukoliv barvou stínů.
Co se konzistence týče, jakmile třpytky nanesete na víčko, lehce chladí, nezasychají nijak super rychle, takže jdou pěkně nanést a doporučuji se chvilku koukat dolů a nechat je pořádně uschnout, netrvá to dlouho, ale chvilku to chce. Ze začátku, než jsem se s nimi naučila pracovat, jsem většinou skončila se třpytkami až pod obočím. Co je super je fakt, že jakmile zaschnou, neudělají krustu, ale jsou příjemné. Pro mne obrovské plus je i to, že třpytky přes den neopadávají, toho jsem se bála a naštěstí tomu tak není.
Odstín je to nádherný, opravdu jako diamantový prach. Já tento produkt používám hlavně na večer, třeba do divadla, nebo na různé oslavy. V umělém světle dokáže dodat šmrnc každému líčení.
Cena je sice vyšší (na BeautyBay 27,80 euro), ale produktu vám stačí troška, takže pokud se v něm nehodláte koupat, vydrží vám dlouho. Za sebe jim nemám co vytknout. Chvilku mi trvalo, než jsem se s nimi naučila pracovat - odhadnout kolik produktu nanést, kam rozetřít a jak dlouho nechat uschnout, ale jakmile tohle vychytáte, tak si je zamilujete stejně jako já.  Rozhodně nelituji toho, že jsem si je pořídila a kdybych chodila víc na akce, kde bych je vynosila, šla bych klidně do dalších odstínů.

Znáte značku Stila a používáte podobný typ produktů?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Tý jo opravdu nádherný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda tuhle značku vidím poprvé, ale je to nádherný odstín. Na různé oslavy, akce může být opravdu super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)