NÁKUPY: Prosinec 2016

by - 8:30


Pokud na můj blog chodíte pravidelně, tak jste nejspíš zaznamenali menší neaktivitu. Důvod této neaktivity vystihuje nejlépe staré známe "když se daří, tak se daří". Hned po Mikuláši jsem dostala angínu, kterou jsem neměla roky a dala mi docela zabrat, bolesti v krku jsem se nezbavila celý prosinec a ještě 21.12. jsem byla na výtěrech a lítala po doktorech, do toho jsem z rýmy dostala taky zánět spojivek. Takže jsem pak doháněla v práci co se dalo. Náš Štědrý den byl usmrkaný a aby toho nebylo málo, přítel měl v noci na 24. prosince krásných 39 horečku, která mu v podstatě vydržela přes oba vánoční svátky. A víte co? Na Silvestra jsem pro změnu dostala takový zánět močáku, že jsem byla neskutečná vděčná těm antibiotikům, co mi na urologii předepsali přesně pro tyto náhlé případy. Takže tento týden v práci jsem doháněla resty ještě za prosinec atd. Ale co jsem tak slyšela, letos byl na Vánoce nemocný prakticky každý. No a abych se dostala k tomu podstatnému, konečně jdu dohánět resty i sem. Moc mi psaní chybělo, ale neměla jsem čas a popravdě ani náladu, protože jsem měla myšlenky jinde. A zase psát články jen tak, aby tu něco bylo, jsem také nechtěla. Dneska vám ale konečně přispěji něčím kosmetickým, a to konkrétně nákupy za prosinec (mimo Vánoce, které potom budou zvlášť). Moc toho není, ale o to jsem se vážně snažila, takže jsem ráda, že se mi to relativně povedlo. Tak jo, jestli jste dočetli až sem, máte můj obdiv a jdeme na to!

Tak tohle je všechno! Něco byla nutnost, něco dárek a něco jen chtíč a nenechavá ruka. 
Jelikož mi došel můj kabelkový pudr od NYC, potřebovala jsem si koupit nový. Na pudr do kabelky pro takové ty běžné úpravy přes den, nemám nějak vysoké požadavky. Musí mít hlavně pevné balení, zrcátko, místo pro houbičku a jemnou konzistenci. Nakonec jsem sáhla po Trend It Up pudru, který tohle zatím splňuje skvěle. 
NYX transparentní pudr je dokonalý a i já si ho, tak jako milion dalších, protože je věčně vyprodaný, zamilovala. Náhodou jsem v Douglasu narazila na jeho banánového brášku a ihned ho koupila, protože jsem ho sháněla hrozně dlouho. Používám ho na zapudrování korektoru pod očima. Pudr má opravdu moc pěkný, nažloutlý odstín a stejně skvělou konzistenci, jako ten transparentní. 
Tuto testovací sadu od La Roche-Posay jsem měla na seznamu pro Ježíška, ale ten si nějak řekl, že to nebude prodlužovat a dostala jsem ji od přítele už k Mikuláši s komentářem, že tohle mi aspoň nesní (je hrozný čokožrout). Takže testuji a jsem zvědavá. 
Jo a tohle je přesně ten případ nenechavé ruky. Pokaždé si říkám, jak další lak na nehty NEPOTŘEBUJI. Ale Trend It Up mi docela dává zabrat, protože má hrozně moc odstínů, které se mi líbí a ráda bych je zkusila. Nakonec jsem přeci jen neodolala číslu 250. Doma mám ještě odstín 270 a oba jsou super, určitě nějaký vyzkoušejte. 
Lesky na rty moc nepoužívám, ale chtěla jsem mít doma jeden bez třpytek, který bych mohla použít třeba lehce přes rtěnku atd. Takže jsem nakonec sáhla také do stojanu Trend It Up. Zkoušela jsem ho zatím asi dvakrát a špatný není, jen mi tak nějak divně smrdí/chutná. 
A jako poslední tu mám krém na ruce v mini velikosti z Lidlu od značky Cien. Nejen, že je to balení naprosto ideální do kabelky, kam jsem ho přesně chtěla, ale krém je opravdu skvělý. 

A to je všechno! Doufám, že nepatříte mezi ty zástupy s chřipkou či jiným bacilem. Člověk si fakt uvědomí, že zdraví je nejvíc až když se v něčem plácá a ne a ne být zase fit. 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Tak to jsi neměla vůbec veselý advent ani Vánoce, tak ať už je líp:-) Pudr Trend It Up je moc fajn a HD pudr od NYX jsem si nechala nadělit od Ježíška, protože o něm všichni básnili a musím uznat, že ta chvála byla oprávněná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako ony ty Vánoce byly super, jen trochu infekční :D Tak to jsi měla šikovného Ježíška, že se mu podařilo ulovit ten NYX pudr! :)

      Vymazat
  2. Testovací řadu od La Roche-Posay jsem chtěla také vyzkoušet, ale nakonec jsem se k tomu nedostala. :D
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem ji viděla tuším u Dr. Maxe za 99 v akci? Mrkni :)

      Vymazat
  3. Pudr od NYX chci zkusit, ale věčně je všude vyprodaný :D
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla ten klasický bílý jen jednou a od té doby ne a ne na něj narazit! :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)