DNY MARIANNE 2016

by - 9:00


Minulý víkend se po roce nesl opět v šílenství zvaném Dny Marianne. Pokud mě sledujete už delší dobu, tak možná víte, že si každoročně s mamkou děláme v pátek "svůj den". A jinak tomu nebylo ani letos. Jezdíme vždy do Olympie v Brně. Musím říct, že tam jsem od ledna nebyla, takže jsem byla docela natěšená. Navíc se za ten více než půl rok celkem dost obchodů zmodernizovalo, viz třeba Douglas, který teď fakt stojí za to a mají tam nově i značky jako the Balm nebo Smashbox! No a pokud jste zvědavé jako já a máte tyto články rádi, tak se v pokračování můžete mrknout na to, co jsem si letos pořídila.

Pokaždé si doma chystám kupónky a v hlavě mám seznam věcí, které plánuji pořídit, mám tak většinou jistotu, že na nic nezapomenu, nebo že nenakoupím blbosti. Většinou i čekám s nákupem produktů, které mi docházejí/došly - mimochodem taky vám většinou dojde všechno najednou? 
Má první zastávka byla již zmiňovaná nová prodejna Douglas. Musím se přiznat, že dříve jsem tuhle parfumerii moc nemusela, ale poslední roky válí a já ji mám čím dál více v oblibě. A potvrdilo se mi to i tentokrát. Cíleně jsem tam šla pro pár produktů NYX, které už se dají koupit i zde a ne jen ve Vaňkovce. Pořídila jsem si tak fixační sprej, podkladovou bázi a tekutou rtěnku, ze které jsem nadšená. Kupovala jsem také Batiste suchý šampon, ale ten jsem nějak zapomněla přihodit na fotku. Plátnová maska na obličej byla dárek k nákupu. A teď menší příběh: V Sephoře jsem se naprosto zamilovala do podzimní limitky Clarins - paletky očních stínů, ale měli naprosto vybrakování. Tak jsem se vrátila do Douglas, kde jsem, ani nevím proč, ráno stojan Clarins přešla. A oni ji měli. A teď nastalo dilema. Mám si ji vzít za plnou cenu, fakt ji chci? Nakonec jsem si ji vzala a slečny na pokladně byly tak úžasné, že mi na ni daly slevu svoji. Hned ten den jsem psala pochvalu na Instagram parfumerie, protože přesně takovéto maličkosti, ochota a nevtíravost personálu jsou přesně ty důvodu, proč se někam ráda vracím.
O něco horší zkušenost mám s Marionnaudem v Olympii. Nevím jestli je to mnou, ale poslední tak dva roky tam pravidelně narážím na jednu paní, asi vedoucí a už od pohledu je mi krajně nesympatická. Máte u ní takový ten pocit, že ji hrozně obtěžujete. No šla jsem si tam pro další lahvičku Double Wearu od Estée Lauder. Když teda pominu to, že tam nikdo nijak zvlášť milý nebyl, tak jsem byla docela zklamaná i z toho, že k nákupu produktů EL nad 690 Kč měla být taštička miniatur a ta už v pátek ráno nebyla...Že jsem měla dostat ještě poukaz na další nákup a nedostala ho je další věc, a že jsem odcházela opět a po několikáté trošku rozčarovaná, to jen dovršilo. No alespoň krém na ruce, který k nákupu byl také jako dárek, jsem dostala. A abyste to špatně nepochopili, ve službách jsem pracovala několik let na různých i těch nejpodřadnějších pozicích, takže vím, že to není žádný med, ale o to víc mě právě tyhle věci vytáčí a mrzí, asi deformace z povolání.
Navštívila jsem také Sephoru, jak jinak, kde jsem měla vyhlídnutý barevný korektor od Urban Decay. Vzala jsem si meruňkový, který by měl neutralizovat tmavé kruhy pod očima. A neodolala jsem ani dalšímu stínů Moondust v odstínu Diamond Dog. K nákupu dvou produktů UD měla mít miniatura řasenky Perversion, na kterou jsem se moc těšila, že ji konečně zkusím, no taky jsem ji nedostala, ale našla jsem v taštičce vzorek lesků, tak nevím, jestli to byla cíleně, nebo také nebyla. 
Vzala jsem si také na zkoušku čistící proužky na nos od Sephory a po vyzkoušení nakonec i nový matující gel Porefessional. Dostala jsem spoustu vzorečků, čokoládu a mini verzi rtěnky Sephora. A musím pochválit personál, ten je u nás v Brně milý snad vždy.
Co se oblečení týče, tak jestli jsem si loni stěžovala, jak je to katastrofa, tak letos se teda obchody fakt překonaly. Obešla jsem co se dalo a prostě NIC! Ty neforemný hadry v HaM z dob mládí mé mamči i mého mě dostaly snad nejvíc. Řekněte mi prosím, že nejsem jediná divná, co poslední dobou fakt tápe a jen se nestačí divit.
Jediné, co jsem si na sebe tak pořídila, je tato zavinovací podzimní sukně s CaA. Ta mi padla do okna hned a moc se mi líbí.
Do Rossmann jsem šla dokoupit produkty, které mi akorát došly. Takže jsem si pořídila Kaviderm oční krém od Ryor, mám už třetí a jsem pořád maximálně spokojená. Potom mi došel kondicionér, tak jsem zkusila Schwarzkopf Essence Ultime. Na Signal byla tuším 30-40 % sleva, koupila jsem si pastu na zuby, kterou taky akorát doma dodělávám no a poslední je potom řasenka Loreal, na kterou bylo také 30 %. Jsem na ni dost zvědavá, ale po první použití se teda trošku bojím, jestli budeme kamarádky nebo spíš ne. 
Vlastně ještě jednu věc z oblečení jsem si pořídila a to tvarovací "kraťase" z Calzedonie. Na podzim mám totiž několik pletených šatů, které prostě neúprosně zvýrazní i to, co na těle nemáte. Tohle je super tvarující pomocník.
V DM jsem také nakoupila akorát to, co mi došlo a co kupuji pravidelně již po několikáté. Mám tak nové odličovací ubrousky Balea, čistič štětců Ebelin, krém na nohy s ureou Balea a Alverde gel na obočí. Balea sprchový gel byl dárek k nákupu.
No a jako poslední tu mám tuhle vínovou krásku z CCC, která mi padla do oka a bude přesně to pravé teď na podzim.
Loni nám do Brna nějak pozapomněli dát stan Marianne, ale letos tam opět byl a za 5 účtenek jste si tam mohli vyzvednout dárek. Kromě vzorku Perwollu a slevy do Fannu, bylo na vás, co si vyberete.
A na výběr toho bylo dost. Já jsem nakonec zvolila sadu svíček, která je přesně to, co na podzim opravdu využiju.

A to je všechno! Byli jste letos na nákupech? A jak jste spokojení se servisem a zbožím v obchodech?

You May Also Like

6 komentářů

  1. Krásné nákupy, hlavně ta kabelka:-) Já jsem byla na nákupech, ale dost jsem se držela při zemi, žádné velké utrácení nebylo, přesto jsem spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem věděla, že to asi při zemi úplně neudržím, když jsem tam půl roku nebyla :D

      Vymazat
  2. Tyjo,tolik krásných věcí! Já letos nakupovat nebyla :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Já mám teď trochu stopku, koupila jsem si k narozeninám dražší parfém, řasenku gosh a make-up a rtěnku od bourjois :) a v srpnu ještě kupu věcí z dovolené, které se u nás neseženou. Ta kabelka je překrásná a sukně přesně můj styl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) já mám teď stopku taky, blíží se Vánoce, tak spíš sepisuji, co se mi líbí, ale kupovat něco teď v plánu nemám zas na delší dobu :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)