NYX HD Concealer - CW 10 Yellow

by - 11:03


Jak jste si užili víkend? Počasí sice není nic moc, ale vždycky může být hůř. V dnešním článku Vám ukážu korektor od značky NYX. Konkrétně se jedná o HD korektor v odstínu CW 10 Yellow. Kupovala jsem ho v Douglas ve Vaňkovce, ale bohužel Vám zatím nedoporučuji tam chodit, co jsem tam byla teď během 14 dnů, tak je stojan totálně vybrankovaný a ani trošku to nevypadá na to, že by ho někdo doplňoval. V pátek ale má být v Douglasu Lou z GetTheLouk, takže by snad doplněno mohlo být, ale do té tlačenice co tam bude bych Vám teda taky nedoporučovala chodit, pokud nemáte rádi hodně blízký kontakt s cizími lidmi :-). Zpět ke korektoru, vzala jsem si záměrně žlutou barvu na neutralizaci kruhů pod očima, v nabídce jsou samozřejmě i normální odstíny.

Korektor má klasické balení s pěnovým aplikátorem, které já osobně mám nejraději. Neměla jsem k balení výhrady, ale s odstupem času jsem hodně rychle změnila názor. Jakmile jsem totiž začala korektor používat, měla jsem od něj černé ruce a to tak že hodně. Nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale naprosto všechen popisek z obalu se mi otřel do rukou a nyní tam není ani slovo, což bych zrovna tady teda nečekala. Neříkám, že je NYX nějaké "high end" značka, ale tohle mě dost naštvalo, byla jsem od toho upatlaná já a celý můj bílý stůl, než jsem přišla na to, odkud se to vlastně bere. Jen pro zajímavost - na Catrice korektoru se nápis ani nehne...
Balení obsahuje 3 gramy produktu. 
Odstín je to opravdu super a dlouho jsem sháněla tekutý žlutý korektor, Tuhý k dostání v drogerii je, ale já pod ty oči prostě nic tuhého nesnesu, okamžitě mi to dělá nánosy a nevypadá to pěkně. 
K aplikátoru také nemám nejmenší výhrady. Nabírá tak akorát, je jemný a to mi bohatě stačí.
pro porovnání vlevo NYX a vpravo Catrice 
Co se korektoru samotného týče, tak z toho jsem ale upřímně zklamaná. Doufám, že klasické pleťové barvy na tom jsou lépe, ale já z konzistence tohoto žlutého nadšená nejsem. Korektor mi přijde hrozně řídký, vodový, což je ostatně vidět i na fotce a krytí teda nemá skoro žádné. 
Používám ho pod klasický korektor, nejčastěji pod Catrice nebo NARS a díky žlutému odstínu i když nic moc nekryje, tak malinko zneutralizuje, ale pokud bych si pořídila pleťový odstín a chtěla ho používat na krytí, tak v této konzistenci bych raději nepoužila nic a vypadalo by to lépe. 

Jak jsem se na něj těšila, tak z něj mám rozporuplné pocity a doporučit ho nemůžu. Dejte mi vědět, pokud máte jiný odstín, zda má také tak blbou konzistenci, třeba to bude jen problém tohoto, ale žlutý teda opravdu nekupovat.

Korektor stál 159 Kč, měla jsem na něj 20 % slevu, takže mě to mrzí o trošku méně. 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já ho vůbec nemohla sehnat a možná už ani nebudu, uvidím no.. :/
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty barevné snad budou lepší, na ty jsem slyšela chválu, tenhle ale stojí za prd

      Vymazat
  2. Tak to jsem si oddychla, že nejsem jediná, která má s tím balením takový problém jako ty. Mám tento korektor a jsem z něj fakt nadšená, ale to balení je fakt katastrofa. Když jsem se jednou malovala, měla jsem na obličeji černé šmouhy, tak jsem si říkala z čeho to je a pak jsem zjistila, že je to z toho obalu, který pomalu mizí. Korektor mám dva měsíce, ale to balení je úplně nechutně ošoupané a vypadá to jako kdybych ho měla roky. Fakt nechápu, proč to tak dělá. Tohle bych od NYX vážně nečekala. Každopádně mám ten nejsvětlejší odstín a konzistence je taková střední, vůbec není taková jako máš ty fotce, za což jsem moc ráda.

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně jak říkáš, taky jsem ze začátku zjišťovala od čeho mám všude černý fleky a šmouhy, teď už tam nemám jediné písmenko a to ho nepoužívám zase tak často, takže dost naprd, ale jsem ráda, že teda aspoň ty klasické jsou lepší, tenhle žlutý je fakt katastrofa

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)