SEPHORA - Clarifying Booster

by - 13:11


Momentálně mám v práci pořádnou honičku. Nejlepší jsou totiž tací, kteří po vás něco chtějí, řeknou to na poslední chvíli a chtějí to samozřejmě nejlépe ihned. Takže máme veselo, ale alespoň mi ten den vždycky uteče rychleji. Tento týden jsem pokaždé doletěla z práce a měla další program, takže doma jsem taky nic nestihla, když se daří, tak se daří...Dneska bych vám ale chtěla ukázat jednu z novinek v sortimentu Sephory a to konkrétně Clarifying Booster. Boostery se prodávají ve třech variantách (fialový, oranžový, zelený), já jsem si pořídila ten zelený - zinkový a používala ho asi měsíc a půl. Včera jsem ho bohužel akorát spotřebovala. Ale naštěstí jsem u Rendy vyhrála booster od Clarins, tak můžu zkoušet dále. 

Boostery mě zaujaly už v katalogu s novinkami a věděla jsem, že určitě budu chtít nějaký vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že fialový je myslím určený pro starší pleť, tak jsem se rozhodovala mezi oranžovým rozjasňujícím a tímto zeleným se zinkem. Na moji pleť se sklonem k pupínkům nakonec zvítězil zelený. 
Booster je v podstatě něco ala sérum. Svoji konzistencí sérum připomíná. Neměl by se však používat samostatně, ale přidávám se do produktů (krém, make-up) a násobí tak jejich účinek. Já jsem booster přidávala každé ráno a večer po dvou-třech kapkách do krému, který jsem zrovna používala.
Obal je skleněný a trošku se bojím, že při sebemenším pádu by to moc nerozchodil. Na dávkování obsahuje kapátko, se kterým se ale hůře pracuje, jakmile už jste skoro na dně. Konzistence je opravdu jako sérum - taková hustší, gelová vodička. Lahvička obsahuje 20 ml a při používání ráno a večer mi vydržela asi měsíc a půl (ze začátku jsem však dávala zbytečně velké množství, než jsem si trošku osahala dávkovač a zjistila co a jak). 
Booster mi trošku smrdí, nedokážu ten pach nijak specifikovat a není to nic super výrazného, ale že bych si to vyloženě užívala, tak to taky ne. Co se účinků týče, tak ty jsem si naopak užívala velmi. Po přidání pár kapek do krému se krém nádherně rozetřel a měla jsem na pleti velmi příjemný pocit. Booster nijak nelepí, necuckovatí a pod make-upem nedělá neplechu. Co se účinků týče, tak kromě toho, že se mi s krémy mnohem lépe pracovalo, pleť mi přišla po použití taková "naducaná", hydratovaná a velmi příjemná. Mnohem rychleji se mi také hojily pupínky či bledly flíčky po nich, to bych také připsala právě na účet zinku v boosteru. 

Za mě tento produkt doporučuji jako příjemný doplněk v péči o pleť. Moc ráda bych vyzkoušela ještě oranžovou rozjasňující verzi, na kterou jsem slyšela ještě více chvály. Booster seženete v Sephoře a pokud se dobře pamatuji, stojí 290 Kč.

Znáte tento typ produktů?

You May Also Like

0 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)