Ježíšku, děkuji!

by - 12:24


Tak nám to všechno nějak moc rychle uteklo, ale aspoň jsme se toho sněhu přeci jen dočkali, pozdě, ale přece. Já jsem se v pondělí vrátila po týdnu z Londýna a od včerejška jsem naskočila znovu do pracovního procesu. Články o Londýnu i o tom, co jsem si koupila a co jsme dělali/viděli budou, ale asi později, až se trošku zaběhnu v novém roce. Dneska tu pro vás mám ale také žádaný (a mnou velmi oblíbené téma) článek o tom, co mi nadělil Ježíšek. Pokud nemáte rádi tento typ článků, tak ho ani neotevírejte, nemá totiž jít o vytahování. Vánoce, narozeniny ani podobné události prostě nejsou o počtu dárků a srovnávat se s někým taky nemá smysl. Já jsem loni musela být opravdu hodně hodná, protože mi Ježíšek nejen doma, ale také od přítele i známých nadělil opravdu spoustu krásných věcí. Nějaké fotky z Vánoc jste mohli vidět už v TOMTO článku.
Čím jsem starší, tím těžší je pro mě vymyslet, co bych si přála za dárky, a to nejen na Vánoce. Většinou si totiž vše koupím sama. Během roku si tak většinou píšu, co se mi kde líbí, ať mám pak z čeho čerpat inspiraci. 
Konturovací paletu od Sephory jsem si chtěla koupit sama, ale když jsem si pro ni v říjnu šla, tak byla vyprodaná. Napsala jsem si tedy o ni Ježíškovi a ten už úspěšný byl. A protože věděl, jak moc se mi líbil letošní tučňák (podporuje nadační fond Pink Bubble), tak mi ho pořídil. A je to fakt roztomilouš a ještě pro dobrou věc! :-)
Přítel mě překvapil sadou štětců na oči od Zoeva, o které básním už dobré dva roky. Zatím jsem zkoušela štětce jen lehce, ale jsem nadšená!
Tangle Teezer je jediný kartáč, který si bezbolestně poradí s mými mokrými vlasy. Mám už asi tři roky cestovní verzi, ale už je trošku jetá, takže jsem si přála tento velký, určený do sprchy. 
Bioderma je také již tradiční vánoční dárek. Letos jsem chtěla vyzkoušet nový Sébium Global a Ježíšek natrefil na super akci, kdy ke krému byla zdarma i 250 ml micelárka. 
Keratin ve spreji s vůni kokosu a oční krém jsou sice "no name", ale co jsem zatím zkoušela ten keratinový balzám, tak nejen, že krásně voní, ale vlasy jsou po něm jemné a lesklé. 
K těm tradičním dárkům patří vždy nějaké pečující kosmetika. Letos jsem si přála další balení Rexona Maximum Protection, protože tento deodorant je opravdu dobrý. Lak na vlasy je také můj oblíbený a nebojím se, že bych ho nespotřebovala. Aussie a Dove šampony určitě také využiju, ráda totiž často střídám značky, mé vlasy si pak nestačí zvyknout na daný šampon a vyhovuje mi to tak lépe. A kromě toho, tahle Dove řada má tak krásné obaly, už jsem měla modrý a byl super!
O Nuxe oleji sním také už nějakou dobu, takže to byla jasná volba. Má luxusní balení, to se mi hrozně líbí, no a ta vůně?! Kromě toho mi koncept suchých olejů maximálně vyhovuje. 
Vánoce bez spodního prádla? To nejde a čím jsem starší, tím víc se vždycky přímo těším, že dostanu nové a protřídím staré. Tezenis kalhotky jsou taková moje klasika na běžné nošení. Nejsou to žádné sexy modní výstřelky, ale jsou strašně pohodlné a hlavně bavlněné, což asi všichni, kteří mají problémy s močovým měchýřem a ledvinami ocení stejně, jako já. Bambusové ponožky a ponožky se stříbrem kupuje také dlouho. Kromě toho, že jsou příjemné, vydrží, nemají pevné gumičky a nevytahují se, jsou skvělé také v tom, že se v nich nepotí nohy.
Knihy jsou v naší rodině také pravidelné dárky a alespoň jednu pod stromečkem vždycky najdu. Letos jsem si psala o Prázdné místo od J.K.Rowlingové. Já, jako věrná Potter čtenářka, jsem hrozně zvědavá na knihu z úplně jiného žánru. Deník Anny Frankové jsem si přála už loni, ale Ježíšek nesehnal, letos se mu to povedlo, tak se na ni moc těším. Kalendář je také tradiční dárek no a letos jsem si napsala také o antistresové omalovánky. A budou se mi sakra hodit, přítel ve zkouškovém mě stojí hodně nervů, takže asi budu hoooodně kreslit! 
Přála jsem si také nový filtr na Bubble láhev, a protože přítel ví, jak opotřebovaná je už moje stará Bubble  (mám ji přes tři roky), tak mi rovnou pořídil i novou se silikonovým zavíráním. Mám tyhle láhve moc ráda a hlavně se mi z nich dobře pije. V podstatě je to jediná láhev, která mě donutila začít víc pít, což byl můj obrovský zlozvyk.
Ještě od přítele jsem potom dostala Giorgio Armani Sí parfém, který jsem si přála, a protože je o mě všeobecně známo jak ráda rozbaluji dárky, tak mi Ježíšek zabalil ještě vzorečky a sluchátka, která byla k parfému, zvlášť. 
Tescoma razítka na sušenky jsem si také přála. Od kolegyně jsem potom dostala ještě Tescoma rozlišovátka na skleničky, které jsou super na různé oslavy, Yves Roscher sprcháč a lepítka s kočkama. 
Dalším dárkem, který jsem si přála, byla externí disk. Pracuji v IT a hromadí se mi doma fotky v PC (a nejen ty na blog), takže ocením každý kousek volného místa. Brácha se švagrovou se tak spojili s taťkou a pořídili mi "pořádný" disk.
V Bille mají občas moc pěkné věci za body. Některé už doma mám "do výbavy" a z řady Alessi se mi líbily bílé mističky. Jsou krásně hluboké, tak jsem ráda, že mi je Ježíšek nadělil,
Smoothie maker je další úžasná věc, kterou jsem dostala. Doma hodně odšťavňujeme, ale pokud jsem si chtěla udělat smoothie, musela jsem vždycky vytahovat robota a bylo z toho hodně bordelu. Dostala jsem proto tento speciální maker, který má rovnou i dvě skleničky a v podstatě z něco tak není ani další nádobí. Navíc se mi hrozně líbí jeho provedení a barva. 
No a posledním dárkem je nový přívěšek na náramek Pandora. Trošku mě mrzí to davové šílenství kolem této značky poslední rok. Já mám náramek už třetím rokem, kdy to kolem mě nikdy neznal, max. z časopisu a korálků mám na něm pár, protože je opravdu dostávám (ne, nekupuji si je sama, to už vůbec nechápu!) k příležitostem, které si chci pamatovat. Letos ale snad každý dostal na Vánoce náramek a nejlépe ještě aspoň s třemi přívěšky, protože byly akce...
Já jsem dostala pandu, která pro mě má speciální význam. Nejen, že je to mé nejoblíbenější zvíře, ale máme toho tak nějak hodně společného :-)
Jak už jsem psala v jednom z předchozích postů o Vánocích, letos byly opravdu krásné, klidné a užila jsem si je, chodili jsme na koncerty, na trhy, do divadla, k příbuzným... Ty příští budou ještě veselejší, protože dětská radost dělá tohle období ještě krásnějším, takže už se moc těším!

Co letos udělalo největší radost Vám?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Pandoru už mám také skoro třetím rokem, donedávna když můj náramek někdo viděl, mávl nad ním rukou. Teď je tomu jinak. Mrzí mě, že je okolo toho takové šílenství. A hlavně mě mrzí, jak to většina teď kritizuje. Tedy především že lidé kritizují ty, co tento náramek vlastní.
    Jinak krásné dárky. :)

    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Všechnydárečky jsou moc pěkné, to jsi byla opravdu hodná. Pandora je nádherná, sama ji nevlastním ale ten velký letošní boom mě dost odrazuje od této věci. Zoeva štětce ti budou určitě dlouho sloužit a Tangle Teezer jsem dostala také, je prostě skvělí.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)