Zklamání jménem Yves Rocher - Expresní odličovač na oči s chrpou

by - 9:00

Nejsem zrovna ten typ, co by se nechával strhnout davem a nakupoval jak zběsilý všechno, co zrovna frčí, ale čas od času mne něco zaujme a pořídím si to taky. A to je přesně ten případ i tohoto odličovače očí od Yves Roscher. Rendy z blogu OrdinaryLife a další mne nalákaly na jejich oblíbený odličovač, a jelikož já jsem zatím svůj TOP nenašla (kromě růžové Biodermy, která mi odlíčí vše), řekla jsem si, že ho musím zkusit. No a už podle názvu článku je vám jasné, že v hledání toho "mého" odličovače očí musím pokračovat, protože mne tento nepřesvědčil. V závěru článku také uvidíte názorně proč.

Na mém pomyslném nákupním seznamu byl už poměrně dlouho, jeho nákup jsem si ale schovávala na Dny Marianne, kdy jsem ho koupila se 40 % slevou, což už rozhodně poznáte. Odličovač má 125 ml a jedná se o dvoufázový produkt, který je nutné před použitím pořádně protřepat, aby se jednotlivé složky spojily.
Dle obalu by měl s přehledem odlíčit i voděodolný make-up. Co se mi líbí je celkový vzhled produktu, balení, které je pevné a dobře uzavíratelné i parfemace, která je pouze velmi jemná, až prakticky nulová. Líbí se mi také fakt, že nedráždí oči. Tím ovšem tak nějak výčet toho pozitivního končí, bohužel. 
Po protřepání. 
Nejprve bych měla zmínit, že se nejedná úplně o propadák, měla jsem rozhodně horší odličovače očí, třeba Loreal mi nesedí vůbec. Avšak já jsem od něj čekala opravdu hodně a vzhledem k tomu, že jsem poměrně rozmazlená tím, co umí odlíčit růžová Bioderma, produkt mě zklamal a dále ho doporučit nemohu. To mi mnohem více vyhovoval dvoufázový odličovač od Ryoru
vlevo odlíční růžovou Biodermou, vpravo Yves Roscher odličovač
Tady již názorná ukázka toho, proč je pro mě odličovač zklamáním. Když pominu to, že mi hrozně v vadí jeho chování na vatovém tamponku - když jej namočím odličovačem není "vlhký", ale jakoby vše nasaje a je najednou suchý. Tím pádem mám pocit, že si oko dřu a že si vytrhám všechny řasy. Zkoušela jsem i různé tamponky (a řasenky) od různých značek, více i méně produktu, ale pořád se chová stejně. 
Yves Roscher odličovač
Co mi ale opravdu vadí nejvíc je, že prostě oko pořádně neodlíčí. Když jej nechám delší dobu přitisklý na víčku a poté se snažím řasenku setřít, spíše ji z řas sedřu a ani ne všechnu. Doodlíčit vše je prakticky nemožné. Schválně jsem vyfotila, jak vypadá tamponek po odlíčení Biodermou a Yves Roscher odličovačem. Zvláště na této poslední fotce je myslím dobře vidět, jak je řasenka spíše jakoby "sedřená" a ne odlíčená (Bioderma řasenky jakoby rozpustí a pak krásně setře). Těžko se ten pocit popisuje, ale bohužel, je to tak.

Mrzí mě, že mi tento produkt nefunguje stejně dobře, jako všem, kteří ho milují. Nicméně musím se nutit k tomu, abych ho dopoužívala a stejně oči ještě doodličuji Biodermou. Rozhodně nemám v plánu si ho pořídit znovu a ani ho nemohu doporučit, ačkoliv, jak už jsem zmiňovala, propadák to taky úplně není.

Uvidíme, zda se v průběhu toho, co ho budu používat ještě něco změní, ale bojím se, že mým oblíbencem se prostě nestane.

Znáte tento odličovač očí? A jaký je váš nej produkt na odlíčení řasenky a očního okolí?

You May Also Like

6 komentářů

  1. No ten teda odličuje dost málo.. Já jsme si velmi oblíbila odličovač očí od Green Line, ten odlíčí opravdu vše a hned :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, bohužel, žádná sláva to není :( díky za tip!

      Vymazat
  2. Můžu ti doporučit dvoufázák od Dermacolu, je fakt super :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. A já ho mám pro sestru k Vánocům, tak snad jí sedne.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)