ColourPop aneb tak trochu zakázaná láska - Get Lucky, Animal, Sequin, Cricket, Shark Attack

by - 11:52



Dlouho očekávaný článek o profláknutých stínech ColourPop je konečně tu! Připravte se na to, že bude pekelně dlouhý a plný fotek, protože prostě nešlo vybrat jen pár. V článku vám ukážu prvních pět stínů, další tři + Lippie Stix jsou na cestě, ale o tom příště. Nejdříve jsem si říkala, jestli mám článek sepsat, nebo ne. Colourpop totiž neposílá do Evropy, a tak je k sehnání pouze v USA. Ale na druhou stranu, třeba máte kamarádku, nebo někoho z rodiny, kdo se tam chystá, tak proč se nepodělit o takovou krásu?
Momentálně vlastím 5 stínů. Původně jsem si říkala, že bych pro každý udělala samostatný, článek, ale stejně bych vám ke konzistenci atd. psala skoro u všech to stejné, tak jsem se rozhodla pro jeden (delší) článek.
Stíny mají pěkné krabičky, které mi k nim sedí. Jsou tak akorát velké, nic zbytečně objemného, prostě akorát na kalíšek. 
Zde pokud by vás zajímalo složení. 
Tyhle malé detaily i na obalech i na produktech mám moc ráda, jsou to sice blbosti, ale tak nějak vytvářejí charakteristiku určité značky.
stačí se pouze dotknout, pigmentace je neskutečná
Pokud jste ještě o stínech Colourpop neslyšeli, jedná se o super pigmentované stíny v kalíšku, které jsou k dostání v nekonečném množství barev, a také v různých provedeních. Můžete si tak vybrat, zda chcete metalické, matné, velvet nebo přímo pigment. Já mám od každého něco, vybírala jsem spíše podle barev. A hodně jsem také googlila, protože barvy na oficiálních stránkách také 100 % neodpovídají. 
No a začneme rovnou u prvního stínu, který se řadí k těm metalickým. Ještě bych ráda zmínila něco k balení. Jedná se o šroubovací kalíček s obsahem 2,1 gramu. Díky své konzistenci se stíny nevysypou a krásně drží pohromadě. Je ale potřeba kalíšek vždy rychle zavřít a hodně dotahovat, protože stíny by mohly vyschnout a bylo by po parádě. Jinak se mi balení líbí, sedí mi prostě k této značce, je funkční a nepřeplácané. 
Ale zpět ke konkrétním odstínům. Tento první se jmenuje SEQUIN a je to taková hnědo-bronzovo-třpytivá barvička. Swatche jednotlivých stínů budete mít na konci článku, abyste je viděli i pohromadě
Stíny mají nádhernou vyraženou texturu. Až mi bylo líto do nich hrábnout prstem. A ta konzistence, to je něco unikátního, nic podobného jsem předtím v ruce neměla. Stíny jsou krásně měkké, ale nejsou to krémové stíny, pořád jsou pudrové. Jsou jemné jako máslíčko a tak jakoby studí, když se jich dotknete. Ta pigmentace je neskutečná, jen když do nich ťupknete. Dost těžko se to popisuje, také jsem četla několik recenzí a teprve až jsem je vyzkoušela jsem pochopila, jak to bylo s konzistencí myšleno. 
Já vím, že tento článek bude zahlcen fotkami, ale copak to jde nefotit, když je to taková nádhera? Tady je krásně vidět, proč se jedná o stíny z metalické řady.
Dalším stínem je klasická, poctivá zlatá s názvem GET LUCKY
Jedná se o ultra-metalický stín, což znamená, že je opět úžasně lesklý.
Takhle v kalíšku barva moc nevynikne, ale na oku (i na ruce) je to poctivá zlatá, ale ne nijak extra žlutá, což jsem ráda.
Jak vidíte, stín mi došel napravo trošku prasklý, ale s jejich konzistencí je to úplně fuk, prostě jsem ho přimáčkla zpět a je zase jako nový.
Třetím stínem je asi můj nejoblíbenější z těchto pěti - CRICKET.
Jedná se o metalický stín, u kterého se velmi těžko popisuje barva. Už jsem Vám ho ukazovala (společně s Get Lucky) v článku "Co mám ráda na podzimu". 
Stín takhle nevypadá nic moc, ale jakmile do něj sáhnete, tak si tu barvičku zamilujete. Jedná se o takovou fialovo-šedo-stříbrnou, třpytivou nádheru. Měla jsem ji i teď o víkendu na svatbě v kombinaci s Callisto od NARS.
Předposlední odstín se jmenuje SHARK ATTACK a je z řady "Pearlized", obsahuje třpytky.
Jedná se o oranžovo-meruňkovou barvu se zlatými třpytkami. U těchto stínů se ty barvy vážně blbě popisují, navíc háží spoustu odlesků, takže stejně záleží, jak je nanesete a jak se zrovna díváte.
Prostě krása!
Ráda jsem ho nosila ke konci léta, na zimu se mi moc nehodí, ale teď na podzim ho ještě unosím.
No a poslední stín je pro mě asi nejméně oblíbený. Jedná se o stlačený pigment v odstínu ANIMAL.
Stín je oproti ostatním matný a neleskne se tolik. Obsahuje jemné třpytky, ale přesto na oku vypadá spíše jako typicky matný odstín. 
Má krásnou lososovo-meruňkovou barvičku. Na očích mi zase tak nesedí, ale dá se s klidem použít i jako tvářenka, takže své využití u mě určitě najde. 
I tento stín jsem používala spíše v létě a v zimě ho nejspíš, na rozdíl od prvních tří, vytahovat nebudu, ale kdo ví!
No a tady všichni krasavci pohromadě! Musela jsem se opravdu snažit, abych vydržela a nesáhla do nich hned, jak jsem je rozbalila.
ZLEVA: Get Lucky, Sequin, Cricket, Animal, Shark Attack
A zde swatche jednotlivých odstínů.
ZLEVA: Cricket, Sequin, Get Lucky, Shart Attack a dole Animal

Když to shrnu, stíny jsou opravdu skvělé, ještě když si vezmete, že v USA stojí 5 dolarů. Abych ale neměla jen samá superlativa, tak přeci jen je něco, co mi na nich trošku vadí a co mi ze začátku dělalo velké problémy. Tím, jak unikátní mají konzistenci, se totiž prostě nedají nanést štětcem. Některé syntetické to sice jakž takž zvládají, ale na klasické chlupy zapomeňte, stín prostě nenaberete a nebo pouze nahrudkujete a popadá vám všude kolem. Stíny je tedy nutno nanášet prsty, jednak tím dostanete opravdu nejlepší pigmentaci, a pak také je to jediný způsob, jak to jde. A vím, že ne každý je této aplikaci nakloněn.

Co se výdrže týče, já používám vždy bázi a s tou mi vydrží celý den (odzkoušeno na svatbě!). Pokud máte mastnější víčka, bude báze určitě vhodná, pokud ne, stíny celkem dobře přilnou na víčku (hlavně pokud používáte aplikaci prsty) a drží.

Co vy, znáte tyto stíny? A co říkáte na aplikaci stínů prsty?



P.S. Nebojte, určitě tyto stíny ještě uvidíte několikrát v článcích a ráda bych s nimi zkusila nafotit i nějaké líčení, ale musím ještě hodně trénovat, abych se vůbec odhodlala to sem dát a nemusela se stydět.

You May Also Like

14 komentářů

  1. Cricket je taky na cestě ke mně, společně s dalšíma dvěma. Na wishlistu jich mám celkem 12, tak uvidíme kolik si jich nakonec ke mně najde cestu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já když poprvé otevřela jejich stránku, tak jsem měla na lístečku asi 20 stínů a musela to postupně hooodně proškrtat :D

      Vymazat
    2. Je mi to jasný, já hodně projížděla videa a swatche na pinterentu a na blozích, až jsem se dostala k těm top. I když věřím, že s příchodem další barev se mi seznam stejně navýší. :D

      Vymazat
    3. no právě, je to začarovaný kruh :D

      Vymazat
  2. Ty vypadají úžasně! Škoda, nezasílají do Evropy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, moje peněženka si určitě nemyslí, že by to byla škoda :D

      Vymazat
  3. Nadherne odstiny. :)) a ta pigmentace je neco uzasneho budu si muset taky nejaky odstin poridit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda jen té dostupnosti, i když dneska cestuje přes oceán kde kdo :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)