NÁKUPY: Srpen 2015

by - 9:00



Prázdniny jsou definitivně za námi a já jsem zjistila, že se na ten podzim i docela těším. Asi to bude těmi vedry, která letos opravdu stála za to! Dneska máme neděli a já jsem si pro vás připravila nákupy a novinky za srpen. Je toho docela dost, ani mi to tak nepřišlo, ale takhle pohromadě to vypadá jinak. Většinou jsem kupovala věci, které mi došly, ale udělala jsem si i radost podzimními novinkami v našich drogeriích. Tak se na to jdeme podívat!

Jak na to tak koukám, opět je to skoro půl na půl dekorativní a pečující kosmetika. 
Drogerie DM po dlouhé době opět prodávala limitku jejich ubrousků na obličej. Já je používám na setření oleje či krémové odličovače Balea a tyhle limitky mám moc ráda. Pořídila jsem si verzi Summer Garden a jsou opět fajn. A jelikož mi po létě došel gel na holení, koupila jsem si také limitku - malinový gel Balea. Máme doma tyto gely rádi a moc příjemně voní.
Už ani nevím po kolikáté vám tu ukazuji L´oréal noční krém, ale opět jsem si ho koupila, protože mi opět došel. Je to už asi mé páté balení a pořád mi vyhovuje a nemám důvod ho měnit. 

Od tety jsem si nechala z Řecka přivést Aphrodite rozjasňující olivový krém. Pořizovala jsem si ho tam sama loni a je naprosto skvělý. 

A jelikož mi došel právě ten loňský olivový krém, zkusila jsem si koupit od Cannabis jejich pleťový krém. Zatím jsem ho použila asi dvakrát, ale přijde mi příjemný a asi budeme kamarádi. 
Došel mi také můj oblíbení Garnier mineral deodorant a jelikož měli v Rossmannu akci, zrovna jsem si koupila další. Patří totiž k těm nejlepší deodorantům, které jsem vyzkoušela. Ve výprodeji měl Rossmann také DOVE tělové mléko, které už mám také skoro dopatlané, protože přes to léto mám velkou spotřebu.

A od Saloosu jsem si koupila zelený jíl v prášku, ze kterého si míchám pleťovou masku. Slyšela jsem na jíl samou chválu a jestli mě něco trápí, tak jsou to černé tečky a sem tam nějaká neplecha na tvářích. Tak uvidíme, jaký bude po delším používání. 
Jak mnozí z vás už určitě ví, v DM a také v Rossmannech se dá již sehnat slavný EOS balzám na rty. Neodolala jsem a jeden si na zkoušku také musela pořídit, i když teda je to až nekřesťansky drahé. A na zkoušku jsem si pořídila také sérum od Balea, na které jsem slyšela samou chválu. 
V Rossmannech byl v akci sypký pudr od Dermacolu, který jsem akorát spotřebovala. Vůbec poprvé jsem ho dostala v Senzaboxu a oblíbila si ho. 
No a zde jsou již zmiňované novinky od značky Catrice. Jedná se o korektor, na který jsem již psala článek, rozjasňující pero a tekutou rtěnku, která je spíše rtěnkolesk, ale je moc příjemná a poslední dobou po ní sahám až podezřele často. 
V DM jsem konečně narazila na Essence gel na obočí, který byl věčně vyprodaný a já ho chtěla vyzkoušet, protože hodně připomíná ten od Benefitu. A na Instagramu jsem se nechala zlákat a koupila pár věcí od české kosmetiky Moje. Koupila jsem si řasenku, tužku na oči a matný lak na nehty. Lak i řasenku jste mohli vidět v akci na mém instagramu a prozatím musím říct, že řasenka je opravdu bomba!
zleva: Catrice rozjasňující pero, Moje tužka na oči, Catrice tekutá rtěnka, Catrice korektor, Essence gel na obočí

Tak to by bylo vše! Chystáte se na Dny Marianne? A co jste si pěkného pořídili o prázdninách? 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ahoj ano těším se na dny Marianne hlavně kvůli tomu, ze je to nejlepší příležitost si koupit něco z dražší kosmetiky :D. Mimochodem nemáš nějakou zkušenost s krémovými stiny od benefitu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to bohužel nemám, já krémové stíny moc nepoužívám, mám doma akorát Color Tattoo a pár od Sephora a tím to končí, pudrové jsou pro mě lepší :)

      Vymazat
  2. Gel na obočí od Essence si chci taky pořídit a EOS jsem si taky pořídila, ale z Parfums.cz

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jak jsi s Essence gelem spokojená? Já bych nejraději zkombinovala obsah Alverde a kartáček toho Essence a byl by to pro mě oblíbenec :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)