NÁKUPY: březen 2015

by - 14:31



Už i březen se s námi pomalu, ale jistě sloučí a já jsem si pro vás dneska připravila článek s mými nákupy právě za tento měsíc. A nevím, jestli na sebe mám být pyšná nebo ne, protože tohle jsou oficiálně nejchudší nákupy vůbec a kosmetickou věc jsem si koupila v březnu pouze jednu! Ano, vidíte dobře...Dokazuje to jen to, jak mám momentálně starostí a povinností nad hlavu. Chtěla jsem si nějak vyčistit hlavu, a tak jsem začala běhat, proto převažují v článku spíše sportovní věci, než ty kosmetické, ale i to vás třeba bude zajímat. Tak se na to podíváme!
Jak už jsem se zmiňovala, začala jsem běhat, protože jsem prostě potřebovala něco, kde bych vypla, pročistila si hlavu a na chvíli zapomenula na školu, na všechny pracovní povinnosti a podobně. Vzhledem k tomu, že mám dvakrát operované koleno na to jdu velmi pomalu a zkouším, co vydržím a co si můžu dovolit. Nějaké sportovní a běžecké oblečení jsem doma měla, ale spíše na léto a potřebovala jsem doplnit i ty teplejší kousky. 
Jako první vám ale ukážu jediné dvě kosmetické věci, které jsem v březnu pořídila. No vlastně jen jednu, protože odličovač očí od L´oréalu jsem dostala od kamarády za půjčení šatů. A já osobně jsem si koupila pouze jednu věc - a to nové stíny také od L´oréalu. Zkoušela jsem je prozatím asi dvakrát, ale moc se mi líbí, určitě o nich bude samostatný článek. Nic víc jsem si nekoupila, protože jsem vlastně ani nikde v obchodě nebyla. 
V Reservedu jsem si pořídila sportovní leginy a v A3Sportu potom běžeckou čelenu, čepici jsem nechtěla, ale něco na uši přeci jen ano. 
V Lidlu jsem si koupila tuhle naprosto dokonalou sportovní bundu. Skvěle izoluje a zamilovala jsem si ji, je úžasně pohodlná a funkční. Nosím pod ni běžecké tričko Adidas
No a poslední věcí jsou pak tyto boty také z Lidlu. Pro začátek jsem nechtěla kupovat značkové sportovní, protože jsem nevěděla, jestli mi koleno vůbec dovolí se tomu věnovat déle. Vypadá to, že se s tím nějak popereme, takže si v budoucnu chci pořídit běžecké boty, podobné jako má přítel, který je kupoval tuším také v A3Sportu

No, tak jak vidíte, březen byl co se nákupů týče docela nuda. Co vy? Pořídili jste si něco pěkného?

You May Also Like

5 komentářů

  1. musím říct, že tedy já nejsou až tak sport a cvičím výhradně doma nebo chodím běhat ven...potřebovala bych nějakou fashion výbavu na běhaní, alespon nějakou základní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se právě hrozně líbí různý sportovní kolekce atd., ale prozatím se mi nechtělo zase tolik utrácet a navíc musím říct, že s tím sportovním oblečením z Lidlu jsem maximálně spokojená, takže to jde i za menší sumy se obléknout na sport, alespoň pro začátek :-)

      Vymazat
  2. Moc pěkné věci na běhání. Mě běhání taky moc baví a v hezkém obleční to jde hned líp. Já teď čekám mimčo, tak běhat nechodím, spíš teď vyrážím na dlouhé procházky, na které běžecké oblečení taky upotřebím. Jinak co se týče věcí z Lídlu, tak mám taky pár triček a nějaké legíny na sport a jsou fajn :-)

    Maru Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já právě taky střídám běh s rychlou chůzí, která mi na koleno vyhovuje přeci jen o trošku víc a zkouším postupně přidávat, s tím oblečením máš pravdu, v pěkném to jde hned lépe! :-)

      Vymazat
  3. Ty stíny vypadaj pěkně a boty jakbysmet :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)