NÁKUPY: leden 2015

by - 9:00

Taky vás tak děsí, jakou rychlostí začal rok 2015? Ani jsem se neohlédla a už je únor, šílenost. Usilovně se snažím makat na diplomce a přemáhat pocit se na všechno vybodnout a za 14 dnů mi začne poslední semestr na vysoké, zvláštní, ale těším se. Dneska pro vás mám článek o mých lednových nákupech. Některé věci jsem dostala k narozeninám a zbytek si pořídila buď pro radost nebo z "nutnosti". Jelikož jsem už psala samostatný článek o narozeninových nákupech, věci z něj jsem do tohoto článku už nezařadila a pokud se chcete podívat, co jsem si na nich pořídila, tak můžete ZDE. Ale teď už se mrkneme na zbytek lednových novinek.
Od kolegyně v práci jsem dostala k narozeninám sprchový gel a tělové mléko od Avonu. Moc pěkně a jemně voní, tak uvidíme, jak mi budou vyhovovat. 
V Rossmannu jsem si pořídila bylinné tonikum od Ryoru z řady Aknestop. Jak už jsem říkala, blázní mi obličej a na celou tuto řadu jsem slyšela chválu. Mimochodem, těšit se můžete i na článek o mé pleti a pomocnících v boji s pupínky. 
V Tetě jsem neodolala této Freeman masce s jahodami a čokoládou. Krásně voní a měla by stahovat póry, tak jsem moc zvědavá, jak mi bude vyhovovat. 
Lak na vlasy mi došel, tak jsem si pořídila pro změnu tento od Welly. Přeci jen mi více sedí Taft od Schwarzkopf, ale tento také není špatný. 
Od bratra a švagrové jsem dostala k narozeninám poukázku na nákup produktů od Mary Kay. Moc dobře věděli, že jsem si přála vyzkoušet kartáček na čištění pletí, takže jsem díky tomuto poukazu novou majitelkou právě zmiňovaného kartáčku. V podstatě mi bylo jedno, od jaké značky ho vyzkouším, Clarisonic je sice fajn, ale investovat 4 000 do něčeho, co nevíte, jestli vám vůbec bude vyhovovat, se mi nechtělo.
Ke kartáčku jsem si za zbytek peněz pořídila ještě odličovač očí, který vím, že je velmi dobrý a byl jasnou volbou a odličovací a čistící krém pro suchou pleť. 
Kartáček používám asi třetí den a musím říct, že je moc fajn, mazlila bych se s ním hodiny. A i když se odličuji důkladně, nebo jsem si to aspoň myslela, kartáček je stejně vždycky ještě trochu špinavý od zbytku make-upu. Tak uvidíme, jestli poznám nějaký rozdíl, až ho budu používat delší dobu. 
Hned na začátku ledna jsem si pořídila v Sephoře stíny Obre Matt od Clarins. Měla jsem je na pomyslném wishlistu hrozně dlouho a když jsem jela s přítelem vyzvednout dárek do Olympie, vlezli jsme do Sephory a bylo to. Vybrala jsem si nádherný šedostříbrný odstín a jsem s nimi maximálně spokojená. 
Od přítele jsem dostala k narozením vytoužený nový obal na iPad a jsem z něj také nadšená, je nádherný, měkoučký a praktický. 
A v Mangu jsem si na jejich stránkách ve výprodeji pořídila tuhle menší kabelku. Už delší dobu jsem sháněla nějakou, která by byla malá, ale ne úplně prťavá a tahle dokonale splňuje to, co jsem si přála. Navíc mě vyšla na krásný 349 Kč. 

Tak a to je všechno. Mějte se fajn a třeba mi napište, na co se letos těšíte nejvíc vy?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Mohla bych se zeptat na cenu kartáčku od Mary Kay? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na internetu píšou 1390 Kč, je to nejlevnější kartáček, co se takhle dělá, levnější má prý mít nebo už má Avon, ale slyšela jsem, že se rozpadá...přesnou cenu nevím, protože jsem měla od bratra poukaz a navíc mi ho slečna nechala ještě za nákupku, takže stál do tisícovky

      Vymazat
    2. tak i za 1300 Kč je to stále dobrá cena proti ostatním, asi se po něm poohlédnu, moc děkuji :)

      Vymazat
    3. myslím, že za to stojí, používám ho něco přes týden a rozhodně se mi tolik neucpávají póry, díky důkladnějšímu odlíčení a dočištění :-)

      Vymazat
  2. Ta maska od Freeman mě hodně zaujala, mm jahoda a čokoláda :) A líbí se mi moc kabelka, kterou sis koupila :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu masku bych docela ochutnala, jak voní :-) a kabelka mi padla do oka na první pohled a navíc je praktická a poměrně velká, i když se to takhle nezdá, dá se do ní narvat dost věcí :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)