NARS Dual Intensity EyeShadow - Phoebe a Himalia

by - 13:53

Krásný pátek!
Dneska konečně tak všemi oblíbený poslední pracovní den. I já se na něj vždycky těším jako na smilování a tentokrát to platí obzvláště. Tento týden byl totiž poměrně náročný jak ve škole, tak v práci a k tomu jsem si včera přivodila ještě úraz, takže mi teď přesun kamkoliv trvá tak o 20 minut déle, než se tam dopajdám. Ale pracovní doba se mi krátí a doma už jen upeču cupcakes na zítra a budu chvíli odpočívat. Pro vás tu mám nachystaný článek o mých momentálně nejoblíbenějších (a asi i dlouho oblíbené budou) stínech Dual Intensity od NARS. Pořídila jsem si dva odstíny a musela jsem se držet, abych nesáhla po dalších, protože jsou vážně nádherné. Tak jdeme na to!
Jak tak koukám na fotky, co mám k tomuto článku připraveny, bude jich tu docela dost, ale snad vám to nebude vadit, ty stíny jsou totiž tak pěkné a teď nemyslím jen jejich obsah, ale i balení, no posuďte sami. 
K dostání jsou tyto stíny ve 12 nádherných odstínech a co se mi u NARS produktů moc líbí, jsou i jména jednotlivých produktů. Já jsem sáhla po odstínech 1934 Phoebe a 1931 Himalia.
Jsem si jistá, že jste už stíny museli vidět alespoň na Instagramu či v nějakém videu, protože si je teď pořídil kde kdo, ale není se čemu divit. Balení stínů je typické pro značku NARS - černé s bílým názvem značky, jednoduché, klasické, skladné a moc pěkné. Co je ještě taková třešnička na dortu - balení jsou magnetická, takže vám drží u sebe a v šuplíku se mi tím pádem dobře skladují. 
vlevo Phoebe, vpravo Himalia
Tato fotka asi vůbec nejlépe vystihuje pravé barvy, protože tím, jak jsou stíny nádherně lesklé, se pěkně blbě fotí. Mimo jiné si můžete všimnout, jak krásné je balení i uvnitř. Zrcátko, které je součástí je také použitelné, i když já zrovna zrcátka používám tak maximálně u pudrů. 
Začneme odstínem Phoebe. Na internetu jsem ho měla v seznamu jako favorita na koupi, ale až v Sephoře jsem se ujistila, že ho vážně potřebuju. Je to nádherný odstín do šedo-fialova, který se tu na fotkách tváří spíše vínově, ale ve skutečnosti tomu tak není. 
Bylo mi hrozně líto začít stíny používat, chvilku mi to trvalo a stačilo mi se jen kochat tím, jak nádherně vypadají. 
Vidíte ten lesk a konzistenci? Nádherné máslová, nikde nic nepráší a neviklá se. 
Druhým odstínem, který jsem si pořídila, je Himalia. Jde o takovou klasiku - zlatohnědý odstín s vysokým leskem, který bude slušet prakticky každému a jedná se o jeden z těch neutrálnějších odstínů v kolekci. 
Opět je to nádherná barva, která na fotkách vypadá více zlatavě, než ve skutečnosti je. Na očích vypadá velmi přirozeně, přesto zaujme a prozáří pohled. Já mám oči hnědé a musím říct, že poslední dobou používám právě tento odstín prakticky každý den, protože se toho efektu nemůžu nabažit. 
Tento odstín bych doporučila každému, kdo nemusí moc barvičky, ale sahá spíše po neutrálních odstínech. Určitě nešlápnete vedle.
Teď ke stínům obecně. Jelikož se jedná o poměrně drahou značku, stíny jsou konzistencí všechny stejné a neliší se u jednotlivých barev, jak se občas povede v drogerii. Tyto stíny jsou nádherně máslové, extra pigmentované a neobyčejně krásné právě tím leskem, který není laciný, ale takový ten "šik" lesk, který dodá vašemu pohledu tu správnou jiskru. 
vlevo Phoebe, vpravo Himalia
Stíny nepráší ani trochu, do štětce se jakoby nasáknou a pak jen přenesou barvu na víčko. Nádherně se roztírají, dobře se ztrácí a neopadávají. S bází mi vydrží v pohodě celý den, ale stejně dobře na víčku vypadají i bez báze. Dají se aplikovat i na mokro, což jejich lesk i barvu ještě zintenzivní. 
vlevo Phoebe, vpravo Himalia
Nemám naprosto nic, co bych jim vytkla a doporučuji je každému, kdo je ochotný si za mono stín připlatit. Já je nosím i na běžné denní líčení, na to večerní budou ještě lepší. Stejně tak se nebojte, že si nevybere tu správnou barvičku pro vás, opravdu jsou nádherné všechny a je jen na vás, jestli se trošku odvážete a půjdete do tmavých stínů, či zůstanete u přirozených (odstín Callisto je například velmi jemný a dodá víčku spíše lesk, než barvu).
vlevo Phoebe, vpravo Himalia
Stíny seženete v parfumeriích Sephora a jejich cena je 750 Kč za kus. Ano, je to hodně, ale rozhodně vám doporučuji využít minimálně 15 % slevu, kterou získáte po vyplnění dotazníku na stránkách Sephora. S 20 % slevou, která mi každou chvíli chodí sms, či je rozdávají hostesky, bude cena ještě příjemnější. A blíží se Vánoce, tak proč si je nepřát od Ježíška? Já si podobně dražší věci většinou také naděluji k nějaké příležitosti, alespoň to mám pak jak odůvodnit :))

Tak co? Vyzkoušíte je?

You May Also Like

11 komentářů

  1. Oba stíny jsou překrásné, ale já ty mono stíny už tak nějak moc nenakupuju. Teď jsem se asi 30 zbavila, baví mě spíš paletky a i s těma se chci krotit, abych je prostě vypotřebovala. Každopádně pigmentace je naprosto brutální! :) WOW.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už těch mono také moc nemám, jen pár od Catrice a jinak Color Tattoo, také jsem to probírala není to tak dlouho a nové v drogerii už nekupuju vůbec, ale tyhle jsem musela :D a jejich konzistence a pigmentace je naprosto brutální, to ani stíny z NAKED3 takové nejsou a mnohem více (ty třpytivé) práší

      Vymazat
  2. Vypadají opravdu nádherně. Já jsem si v říjnu koupila nové stíny od Clarins, takže asi žádné další nepotřebuji... ale no, jsou fakt krásné, mám velké nutkání.. ale nejde to :D Budou Vánoce, musím šetřit:) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o Clarins stíny jsem si napsala Ježíškovi, četla jsem a viděla na ně až moc skvělých recenzí, takže to jinak nešlo :D

      Vymazat
  3. Ty stíny jsou tak božské! Minulý týden jsem na ně koukala v Sephoře, ale nechtělo se mi za monostíny dát po 800 Kč. Tak jsem si koupila další Narsovskou tvářenku a dvoje tekuté linky MUFE, to je teda šetření :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta první část, to jsem si říkala "jsi dobrá, že jsi nepodlehla", ta druhá tomu trochu odporuje, ale NARS tvářenky jsou taky top teda :D

      Vymazat
  4. Nááádherne odtiene !! Som očarená,hneď by som ich brala..:) Od Nars bohužial nič nemám a myslím, že sa to v blízkej dobe ani nezmení..:D

    OdpovědětVymazat
  5. tak co už, já taky spoustu věcí jen obdivuji :))

    OdpovědětVymazat
  6. vyzeraju fakt skvostne!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o kozmetiku Bioderma, stylove hodinky a poukaz na 50€! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám v merku Callisto a Cassiopeu.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)