NYX Butter Gloss 09

by - 13:44

Další týden skoro fuč, ach jak to letí. Minule jsem vám ukazovala můj momentálně velmi oblíbený stín od NYX a dneska ještě u této značky zůstaneme. Ukážu vám totiž jejich hodně profláknutý lesk na rty, který jsem dlouho chtěla vyzkoušet a až teprve nedávno jsem si jej pořídila v Brně v Douglasu. Zvolila jsem si odstín BLG09 Vanilla Cream Pie. A jak mi tenhle Butter Gloss sedí? O tom už v článku...
Jak už jsem říkala, tento profláknutý lesk na rty jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho. Zahraniční youtuberky o něm básnily už tak rok zpět a to u nás NYX ještě vůbec nebyl. A když se konečně dostal k nám do Brna, ještě chvíli mi trvalo, než jsem si tam pro něj došla a mohla ho tak konečně vyzkoušet. 
K dostání je v ČR cca 10 odstínů, ale bývá to dost často celkem slušně probrané, bohužel. Nicméně, od začátku jsem věděla, jaký odstín budu chtít a tak jsem si tam šla najisto pro číslo 09 s názvem Vanilla Cream Pie.
Lesk je v opravdu malé plastové tubičce s klasickým leskovým aplikátorem a balení má 8 ml. To malé balení se mi líbí a vyhovuje mi, dobře se s ním cestuje a je i vcelku roztomilé. Aplikátoru taky nemám co vytknou, prostě klasický a funkční, co více si přát :)
Ale vás určitě zajímá spíše obsah než balení. No tady musím říct, že už docela chápu to nadšení, kolem tohoto "máslového lesku", protože je skvělý. Barvy jsou krásně syté a krémové, na rtech po nanesení není cítit, neroztéká se mimo rty, nevysušuje, spíše opravdu lehce hydratuje a nelepí, jako fakt ani trošku :) Vlasy se na něj sice při větříku chytají, ale na rtech vás opravdu lepit nebude a co se týče výdrže, tak tu má taky docela slušnou. Jasně že záleží, jestli jíte nebo pijete, ale v pohodě dá i 4-5 hodin, ne v takové intenzitě, ale na rtech stále vidět je a nechává je jen tak lehce lesklé.
Asi tušíte, že vám lesk můžu jedině doporučit, protože já jsem vážně nenašla nic, co bych mu vytkla, kromě dostupnosti, která nemá ale s kvalitou produktu žádnou spojitost. Lesky v Douglasu stojí okolo 150 Kč, což je taková normální cena, jasně není to Essence, ale opravdu za to stojí.
Kdybych toho neměla doma tolik, určitě bych si koupila další odstíny. Pokud budete mít možnost, tak ho zkuste. Jako bonus k tomu, jak skvěle funguje i příjemně voní. Není to tak sladké a výrazné, jako některé jiné drogérkové lesky, ale jemná parfemace, která mi nevadí, tam je. 

Znáte Butter Glossy? A jaký je váš nej lesk na rty?

You May Also Like

3 komentářů

  1. NYX se dal už léta zpátky sehnat u nás na kosmetika-usa, tam nakupuji do teď. Protože mají lepší ceny jak Douglas. Butter glossy mám dva a na cestě třetí :) Mám i pár glossy lesků od NYX, jsou taky skvělé, hlavně ta kokinková vůně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně že na netu se dá sehnat i u nás i v zahraničí už dlouho, já myslela ale kamenný obchod :) a lesk klasický mám taky a ta vůně je super, není tak umělá, jak některé, co jsem měla :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)