SEPHORA Waterproof/16HR oční stíny - 03 Sweet Champagne

by - 9:00

A zase neděle!
Zbývají mi poslední dvě zkoušky, samozřejmě ty "nej" a ještě musím dopsat seminárky, takže moc času nemám, přesto jsem si pro vás nachytala článek o těchto nových stínech od Sephory ala "Color Tattoo". Když jsem zjistila, že s nimi Sephora přichází, byla jsem moc zvědavá, jak moc se od sebe budou lišit a věděla jsem, že si jedny určitě pořídím. Nakonec jsem zvolila "champagne" barvičku, kterou Maybelline nemá a mohla začít porovnávat. 

Stíny jsou ve stejném šroubovacím kalíšku, ale tento je menší a vyšší. Jinak bych řekla, že jsou si vzhledově dost podobné. Velvet Eyeshadow seženete v přibližně 6 odstínech a většina je dost podobná Color Tattoo. Já si nakonec koupila odstín 03 Sweet Champagne. Je to taková zlato-meruňkovo-béžová barvička a moc se mi líbí.
Stíny mají 5 gramů a na rozdíl od Color Tattoo, které již v názvu mají "24 hodinovou" výdrž, tyhle slibují skromnějších 16 hodin.
Konzistence je opět dost podobná Color Tattoo, ale spíše těm sušším jako je fialové. 
A tady taky přichází jedna z věcí, co mi dost vadí. Ony se totiž hrozně špatně nabírají a dělají žmolky jako blázen. Nejlépe se mi zatím osvědčily prsty, ale i tak, ta konzistence prostě není úplně ideální.
Barva je naopak nádherná hlavně na běžné denní líčení a co se výdrže týče, já ji vždycky ještě lehce přejedu podobným pudrovým stínem a vydržím mi opravdu celý den v pohodě, v tom problém není. 
Problém je akorát v aplikaci a konzistenci. Jak můžete vidět z fotky, je dost těžké udělat celistvou vrstvu, která by nežmolkovatěla a nedělala hrudky. Štětcem to nejde vůbec a prsty jak kdy.
A když jsme u těch prstů, pak musím říct, že tím, jak je kalíšek menší se mnohem lépe nabírají prsty Color Tattoo, tady si to spíš zadřete pod nehet a když člověk spěchá, moc to nejde. 
Za mě tedy doporučuju spíš investovat do Color Tattoo, kde sice ne všechny mají stejnou konzistenci a některé stojí taky za prd, ale i tak mi vyhovují více. U těchto stínů to zachraňuje ta krásná barva, ale to nanášení a žmolkovatění, pokud například nanesete ještě nějakou trošku lepivější bázi, to tomu odpustit nemůžu. Je možné, že se to třeba bude lišit ještě produkt od produktu, ale zatím mě nijak nepřesvědčily a ta poslední fotka jasně ukazuje, jak nesouvislá vrstva s hrudkama se vám udělá na víčku.

Cena těchto stínů je navíc 290 Kč, což je dost. Já je kupovala s 20 % slevou, což už se dá, ale i tak mě nepřesvědčily, abych investovala do dalšího odstínu. 

Znáte tyto stíny?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Škoda žmolkování, ale vypadají krásně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, ani jsem nevěděla, že Sephora něco takového má. Možná je to odstínem ty hrudky, ale jinak moc pěkný odstín, škoda.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)