Rimmel Lasting Finish 070 Airy Fairy

by - 21:44

Ahojky!
Konečně je tu všemi pracujícími milovaný pátek a víkend před námi, jupí! Zjišťuji, že jsem nějak zatížená na rtěnky a docela dost se to projevuje v mém šuplíku, kam jsem si na ně musela přikoupit nový stojánek, protože se mi jaksi (fakt netuším jak) rozmnožily. Dneska bych vám ráda ukázala moji nejoblíbenější nude rtěnku posledních dní. Sahám po ní vždy, když ráno nestíhám. Jako první jsm ji viděla u Anny Saccone, která nosí hlavně nude/růžové rtěnky a moc se mi líbila.

Rtěnky od Rimmelu jsou prostě klasika, se kterou rozhodně nešlápnete vedle a nejtěžší na tom bude vybrat si ten správný odstín. Když tak koukám do své sbírky, Rimmel zde má asi největší zastoupení a taky že právem. Jak už jsem říkala, na tuhle rtěnku mě nalákala Anna Saccone a já se vydala na lov do českých drogerií. 
Asi nebude oblíbená jen u mě, ale i u ostatních, protože jsem brala se stojánku poslední kus a v první drogerii jsem dokonce nepochodila vůbec. Rtěnka je z řady Lasting Finish a k dostání je v poměrně dost odstínech. Doma mám ze stejné řady ještě Cutting Edge, ze které jsem taky nadšená. 
Moc se mi líbí balení rtěnek, je pěkné, elegantní, praktické a snadno přežije i zabordelaření v kabelce (vyzkoušeno!). Samotný odstín je pak nude barvička spíše do růžova bez třpytek. Je to moc pěkný odstín, který nekřičí do dálky "mám rtěnku", ale přesto dodá líčení takový ten šmrnc. 
Rtěnka mi na rtech vydrží poměrně dlouho, nerozpíjí se a mé suché rty lehce vysušuje, ale na to už jsem zvyklá a rozhodně jí to nevyčítám. Prostě a jednoduše jí nemám co vytknout a určitě na ni v drogeriích mrkněte.
Uznávám, že by mě v drogerii asi nezaujala, kdybych ji neviděla na internetu u jiných blogerek. Momentálně po ní sahám ale skoro každé ráno a to už něco znamená.
Rtěnku jsem kupovala v Rossmannu za 99 Kč v akci, ve které jsou ale rtěnky Rimmelu snad pořád.

A jaký je momentálně váš oblíbený odstín rtěnky?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Tak taj e vážně božská - přesně tenhle odstín miluju. V drogeríích už ho hledám několik měsíců (co mi došla rtěnka ve stejném odstínu od oriflame). Děkuju moc za tip, teď už vím, kde hledat. :)
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  2. Na rtech musí barvička vypadat nádherně:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle. Stále tu svojí nude barvu hledám, tak mrknu po této, jelikož na ní slýchám hodně chvály.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná rtěnka :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)