FIT ME korektor

by - 11:43

Krásný slunečný čtvrtek všem!
Korektor je můj nejlepší kosmetický kamarád a hodně ráda zkouším nové a hledám ty své nej. V budoucnu mám políčeno na všemi vychvalovaný NARS, prozatím je mým absolutním favoritem korektor od britské kosmetiky Collection, ten je fakt bomba. O Fit Me od Maybelline se toho taky dost namluvilo a já tak nějak zatoužila ho vyzkoušet. Asi 3 týdny zpět byl v Rossmannech v akci, a tak jsem si ho pořídila. No a jak u mě obstál?

Sice to opakuji poměrně často, ale myslím, že bude dobré to zmínit i zde. Trpím na výrazné kruhy pod očima, od malička. Vypadají jako modřiny a když do toho ještě čas od času málo spím, tak to pak teprve stojí za to. Pod oči používám výhradě tekuté korektory. Tuhé se mi na mé kruhy neosvědčily a používám je pouze na pupínky. 
Od korektoru pod oči očekávám hlavně pořádné krytí, ale zároveň určitou přirozenost a ne nános něčeho, co se vám po pár hodinách slije v čárku a katastrofa je na světě. Nejraději mám přesně tento typ s aplikátorem ala lesk na rty, protože si korektor tak můžu naťupkat přesně tam, kam potřebuji a pak prsty vklepat do pleti. 
U tohoto Fit me korektoru se mi moc líbí balení. Je jednoduché a přitom takové elegantní a co si budeme povídat, docela dost se podobá tomu od NARS. Obsahuje 6,8 ml produktu a já jsem sáhla po tom nejsvětlejším odstínu. 
Barevně mi vyhovuje, stejně tak jako jsem spokojená s balením. Nápisy zatím drží, protože jestli něco fakt nemám ráda, tak jsou to ošoupané popisky z obalů.
Ale teď už k samotnému korektoru. Jak už jsem říkala, barva je super a vyhovuje mi. S čím mám ale docela problém je krytí. Na mě je to prostě málo. Bude určitě super pro někoho, kdo má takřka dokonalou pleť a korektorem pouze projasňuje oční okolí či jiné části obličeje, ale pokud od něj chcete něco více zakrýt, tak to zrovna moc neumí. 
Konzistence je spíše řidší, já raději více krémové korektory. Když to srovnám s již zmiňovaným Collection korektorem, tak ten je krásně krémový, stačí ho ťučka, kterou v pohodě vklepete na celé kruhy pod očima a opravdu kryje, tohle spíš tak jako projde kolem  a nechá kruhy pod očima prakticky ve stejné podobě, jako byly předtím. 
Používám ho tedy ještě přes svůj Collection korektor nebo na flíčky po pupínku. 
korektor Collection - RECENZE ZDE

Zde jsem vám ještě pro ukázku dala fotku toho, jak kryje Collection. Myslím, že rozdíl v konzistenci a krytí je vidět na první pohled. Fit me tedy používám ještě přes něj, když vypadám opravdu jako zombie, jinak po něm nijak netoužím. 

Doporučila bych ho těm, kteří nečekají nějaké extra krytí, ale hledají fajn korektor na projasnění. Drží docela dobře a neslívá se mi, odstíny jsou taky fajn. Já osobně si ho ale znovu kupovat nebudu.

Korektor jsem kupovala v Rossmannu za cca 99 Kč v akci, jinak stojí okolo 150 Kč. 

A jaký je váš oblíbený korektor?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tenhle korektor přímo miluju-ráno dělá ze zombie člověka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věřím, že na ty mírnější formy "zombie" rána je fajn :D

      Vymazat
  2. Musím se po něm kouknout, můj korektor už mi stejně dochází a tohle vypadá jako moc dobrá náhrada :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)