RYOR KAVIDERM krém na redukci kruhů a váčků pod očima

by - 12:20

Ahoj všichni!
Dnešní kafe a sváču v práci jsem si zpříjemnila dopsáním tohoto článku. Ráda bych vám ukázala můj (už vlastně loňský) objem, a to oční krém od značky Ryor. Už několikrát jsem zde zmiňovala, že od malička trpím na tmavé kruhy pod očima, které připomínají spíš monokl, jako bych se právě potkala s něčí pěstí a nejdou zrovna snadno zakrýt. S tím jsem se už jakž takž smířila a mám své oblíbené korektory, které mi v tom hodně pomáhají, ALE díky tomu má kůže v okolí očí dostr trpí a jelikož jsem včera oslavila další narozeniny, snažím se o ni čím dál lépe starat. Dlouho jsem hledala ten "správný" oční krém a tento je zatím ten nej!
Krémů od Ryor jsem měla již několik a všechny mi vyhovovaly. Občas jsem měla sice trošku problém s výraznější parfemací, ale s výsledky jsem byla spokojená. Oční krém jsem od Ryoru vyzkoušela také a hned dva - s koenzymem Q10 a chladivý oční gel. Ten Q10 byl fajn, ale nic, z čeho bych skákala radostí do stropu. Gel mi vyhovoval více a byl super hlavně na oteklé oči - vždycky jsem ho měla v lednici a hlavně třeba v létě to byl poklad. U obou mi ale chyběla nějaké větší hydratace, kterou jsem chtěla očnímu okolí dopřát. 
Loni někdy po prázdninách jsem v Rossmannu narazila na tento Kaviderm v akci a prostě ho koupila, že to zkusím (zaujal mě i vzhledem, tak jsem neodolala). Na krému oceňují obal - je to plastová lahvička s pumpičkou, takže žádné vyprskávání tubiček. A co mě ještě mile překvapilo, je také obsah krému, v lahvičce je ho totiž 50 ml a to je na oční krém dost. 
Kaviderm má redukovat kruhy a váčky pod očima. S tím, že mé kruhy nevyzmizíkuje nic, jsem se už sířila, takže zázraky typu "kam najednou zmizely?" jsem opravdu nečekala. Spíše mi šlo o redukci váčků a hlavně o hydrataci a předcházení vzniku vrásek, protože každodenní používání korektorů a pudru kůži dost vysušuje a odlišování jí taky zrovna neprospívá. 
 No a musím říct, že jsem byla mile překvapena. Samotný krém není ani nějak zvlášť hutný, ale není ani řídký. Přijde mi, že je lehce do gelová, ale přesto je to pořád krém. Krásně se roztírá a není ani moc mastný, což mi vyhovuje.
 Teď vás asi zajímá, jak tedy funguje? Používám ho každý večer a když ráno zrovna nespěchám, tak i ráno. Pokud ale ráno nemám moc času, tak ho přeskakuji, protože chvilku přeci jen trvá, než se vsákne a pokud mu nedáte čas, tak se mi pak korektor trošku ztrácí přes den. Tmavé kruhy pod očima vám asi úplně neodstraní, většinou na to nic moc neexistuje, ale váčky redukuje určitě a tady vidím opravdu velký rozdíl. Přes týden toho zrovna moc nenaspím a oteklé oči ještě více zvýrazňují tmavé kruhy. Kaviderm ty váčky odstraní a díky tomu to vypadá, že zas tak hrozné kruhy pod očima nemám. Samozřejmě, pokud spíte 4 hodiny, tak vás nezachrání nic, ale to už je zase extrém (který teda taky občas nastává...). Hydrataci hodnotím na jedničku. Okolí očí mám krásně jemné, nemám pocit stažené kůže a korektor lépe drží. 
 Za sebe tedy tento krém doporučuju, je moc příjemný a prozatím je to můj TOP oční krém. Kupovala jsem ho v akci asi za 150 Kč, přesnou cenu už nevím. Krém mi vydrží asi ještě pěkně dlouho, protože na jedno použití nemusím ani domáčknout pumpičku a 50 ml je vážně dost.

A jaký je váš oblibený oční krém? 

You May Also Like

9 komentářů

  1. To jsem ráda, že nejsem sama, kdo má problém s kruhy pod očima. Občas mi přijde, že i kdybych každý den spala deset hodin, tak se těch "monclů" nezbavím. Teď používám jakýsi roll-on Q10 od Nivey, ale žádná hitparáda to není. Používám ho spíš ze zvyku, a taky proto, že se mi nechce vyhazovat, když jsem za něj utratila peníze, že :D Účinky ale nemá žádné, vypadám pořád stejně hrozně. Ale tenhle krém vypadá fajn, a Ryor mám docela ráda, tak si ho možná taky pořídím. Tedy až spotřebuji tu Niveu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vítej v zombie klubu :) no jak říkám, vyzmizíkování nečekám od žádného krému, ale když už to musím zapatlávat, tak chci aspoň hydrataci a na to tenhle krém dobře funguje, alespoň u mě a tím, že kůže není stažená, tak to vypadá i světlejší :)

      Vymazat
  2. taky vypadám jak když permanentně dostávám každé ráno pěstí.
    díky za tip, vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zázraky nečekám, ale tenhle krém je za normální cenu, je ho hodně a rozdíl k lepšímu tam vidím, takže to vlastně docela zázrak je :D

      Vymazat
  3. Tento krém vypadá vážně dobře. Asi 3 roky jsem si kupovala oční gel Hydraphase od LRP (15 ml za cca 400 Kč), protože mi byl v nejedné lékárně vychvalován až do nebes. Potom jsem dostala vzoreček na Kaviderm a abych viděla, jak si stojí v porovnání s LRP, natírala jsem si oční okolí jednoho oka LRP a druhé Kavidermem. Už po týdnu jsem viděla, že sice kruhy úplně nevyzmizíkuje, ale trochu je (alespoň v porovnání s LRP) potlačí. Ale co víc - kůže je po něm pevnější a vyživenější, což mi přijde jako velké plus. Takže jej také vřele doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, zajímalo by mě po jaké době se Ti otoky začaly mizet? Krém používám týden. Samozřejmě nečekám že to hned po jednom dni zabere, ale pač mám šílené kruhy a otoky pod očima a fakt vypadám jako zombi tak jsem opravdu zvědavá jestli krém zabere.

    PS: prosím holky pokud máte nějaké dobré zkušenosti s nějakýma korektorama a vším co je dobré na zakrytí těch fialových otoků poraďte mi. Spím 7-8 hod denně a přijde mi, že čím jsem starší tím je to horší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No chce to čas a pravidelné používání, ale rozdílu jsem si všimla tak po měsíci, hned určitě ne. Používám ho pořád a takové ty nateklé váčky a rýhy pod očima už nemám, pleť je pevná a rovná, bez "přechodu" z kruhů, jen pokud vážně spím minimálně, ale na to nepomůže žádný krém. Jinak korektor, který by kruhy opravdu zakryl k nepoznání jsem ještě nenašla, vždy je prostě vidět, že barva není jednotná, moc ráda mám ale Fit me od Maybelline nebo Double Wear od Estée Lauder. Skvělý je od Collection 2000, ale ten se u nás koupit nedá bohužel. Vyhovují mi ty tekuté korektory, všechny ostatní vypadají strašně nepřirozeně a dělají nánosy, vždy korektor přepudrují "ťupkáním" s malým štětečkem a to je tak to nejlepší, co s kruhama umím, bohužel

      Vymazat
  5. Luciya

    Děkuji za typ, tento krém vyzkouším. Na to, že mám kruhy pod očima jsem si tak nějak zvykla i mé okolí. Dlouho jsem nenašla korektor, který by mi kruhy alespon z 50% zamaskoval, vždy to bylo o ničem. Až na jedné dovolené na Sunny Beach jsem navštívila kamennou parfumerii, kde se mě ujala příjemná prodávající. Řekla jsem jí (anglicky) že bych potřebovala něco na pokrytí kruhů pod očima...ale hned to na mě viděla...okamžitě šáhla po pan stick od max factor - pro mou olivovou plet odstín true beige - který je do béžova č. 12 a už řádku let nepoužívám nic jiného. Oproti jiným korektorům mi tento kryje nejlépe. Je důležitý ale odstín, měl by být světlejší než plet, ale jen o stupínek :) takže ani nevím, zda jsou na trhu jiné lepší korektory...už více jak 4 roky používám max factor..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já zase děkuji za tip na Max Factor, určitě mrknu :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)