Co mi nadělil Ježíšek?

by - 10:00

Zdravím vás!
Dneska máme druhý svátek vánoční a to pro mě a mou rodinu znamená, že se scházíme u babičky. Večer potom musím balit, protože odjíždím k příteli a jeho rodině. 
"Očumovací" články mám osobně nejraději a podle návštěvností i vy. Hrozně ráda se koukám, kdo má co rád a nechávám se inspirovat. Dneska se proto můžete podívat na to, co mi letos nadělil Ježíšek. Musím říct, že jsem opravdu byla letos asi zlatá, protože jsem takovou nadílku ani nečekala. Ještě mě prý čeká nějaký dáreček u přítele, že prý ho tam Ježíšek ještě zapomněl, tak jsem zvědavá :).
Doufám, že jste si všichni užili krásné Vánoce a dostali jste to, co jste si přáli. Já tak nějak čím jsem starší, tím více si vážím každé chvíle s rodinou a vychutnávám si svátky úplně jinak, než předtím. 

Ponožek není nikdy dost a moje maminka ví, jaké jsou ty pravé pro mě (úměrné věku, že? :)))
Letos si Ježíšek řekl, že mám asi málo knih a moc času, takže mě pořádně zásoboval (jsem s mamkou hrozný knihomol, akorát ten čas už je horší...)
...a ještě jednou knihy, některé jsou od táty a některé od přítelových rodičů
I v kosmetice Ježíšek přesně ví, co já ráda, takže jsem, stejně jako vloni dostala Biodermu, letos zkouším růžovou. Potom jsem také dostala Aussie řadu, tak uvidíme, jestli poznám rozdíl v anglickém a tomto balení. Lak na vlasy je můj oblíbený a navíc tento krásně voní. A Sea Salt sprej jsem si také přála, mé vlasy se tak různě kroutí, že by je tento sprej mohl upravit :).
Loni jsem dostala Gagu, letos Katy Perry. Jen tak jsem ji vyzkoušela a byla to láska na první pohled, takže Ježíšek hned věděl, co bude to pravé :)
Bižuterie nesmí nikdy chybět.
Stejně tak kalendář je každoroční stálice. Švihadlo jsem si přála hlavně proto, že se snažím večer cvičit a chtěla jsem pomocníka.
Po kónické kulmě na vlasy jsem toužila také dlouho, takže ani tady to Ježíšek neměl těžké. A trefil se ještě do té, která se mi líbí.
Spodní prádlo z Tezenisu je mé oblíbené už roky.
Kruhová šála z CaA mi také padla do okna při jednom z našich výletů po obchodech s maminkou a ejhle, našla jsem ji pod stromečkem. 
Od přítele jsem dostala tuto krásnou sadu od Estée Lauder, on prostě ví, jak mi udělat radost!
Balíček obsahuje taštičku, dvě tvářenky, paletku očních stínů, řasenku, hnědou tužku na oči, rtěnku a lesk na rty v jemných neutrálních odstínech. Ještě o nich uslyšíte!
A od táty jsem také dostala tuto židli z IKEA, protože ta moje už jaksi dosloužila a na něčem tu diplomku psát musím, že? Doufám, že to půjde samo :))

A jaké byly vaše Vánoce?

You May Also Like

4 komentářů

  1. wow, dostala jsi krásné dárky ;) já už svůj článek psala, tak se kdyžtak můžeš podívat ;)
    u mě to letos bylo bez knížek, z té školy jsem totiž úplně překnížkovaná a není na ně bohužel ani čas :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já to mám podobně, doma mám v knihovně ještě dvě nepřečtené, ale ona na ně řada dojde a u nás jsou knížky vždycky vítané dárky, už od malička :)

      Vymazat
  2. Nádherný dárky, přítel opravdu vybral dobře. A ty knížky, paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, zdá se, že přítel mě má už taky přečtenou :)))

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)