Nivea Lip Butter

by - 19:07

Krásný páteční večer!
Konečně jsem tu s dalším článek, na který se chystám celý týden, bohužel, počasí mi nepřálo a vždycky když jsem došla z práce a chystala se něco nafotit, pršelo a nic z toho nebylo. Dneska vám přestavím produkt na rty, který jsem si pořídila (jak jinak :)) také v Anglii. Jde o velmi oblíbený balzám na rty od značky Nivea. K dostání jsou 4 varianty a já vám teď představím dvě z nich. 

Lip Butter seženete buď klasické bez "příchutě" nebo malinové, karamelové a vanilkovo-makadamiové. To klasické jsem nechtěla, a tak jsem je poctivě všechny očuchala a nakonec sáhla po karamelovém a tom vanilkovém s makadamiovými oříšky. Ale rozhodně neprohloubíte ať už si koupíte jakoukoliv verzi, protože voní naprosto božsky všechny :)
Velká škoda, že ještě stále nejsou k dostání u nás, protože jako balzámky jsou naprosto dokonalé. Prodávají se ve stejném balení jako malý krém Nivea, tedy kovový kalíšek. Nanášet se musí proto prsty nebo štětečkem chcete-li. To by možná mohlo někomu vadit, já to až tak neřeším, i když je pravda, že do kabelky raději hodím balzám v tubě, než tento. Balení má 19 ml a vzhledově se mi moc líbí. Je jednoduché, ale zajímavé, zaujme. Ale právě to, že do něj musíte prsty bych viděla asi jako jediné mínus tohoto produktu. 
Mým naprostým favoritem je toto karamelové. Jeho vůně je nádherná, neumělá a nevtíravá. Oproti vanilkovému není bílé, ale béžové. Jeho konzistence je opravdu máslová, nehrudkuje a není ani nijak extra měkké, takže se vám do něj nezaboří celý prst. Skvěle hydratuje a na rtech je příjemné. Poslední dobou jsem si zvykla dávat si ho večer a ráno mám rty krásně hladké a nevysušené. V tomto ohledu mu nemám co vytknout.
Ke karamelovému jsem ještě poslední den v Londýně přikoupila brášku. Má vonět po vanilce a makadamiových oříšcích. No, to tam asi úplně necítím, ale voní, to ano. Opět je to nevtíravá a neumělá vůně, přesto mi však to karamelové voní více. Toto máslo je čistě bílé a jeho konzistence je úplně stejná. Jak jde poznat podle fotky, používám momentálně to karamelové, nechci mít rozrýpaná obě balení najednou. 
Za sebe tak tyhle Lip Buttery můžu jedině doporučit. Trošku jsem se bála, jak na tom budou s hydratací, ale překvapily mě a mé rty je milují (a že jinak jsou dost náročné). Trpím na popraskané rty a čas od času i na nějaký ten koutek, který mi praskne, poctivě jsem pak mazala a koutek se zahojil do druhého dne. 

Kupovala jsem je v Londýně za 2,25 liber (68 Kč) a tak nějak vyjdou i na internetu. Vím, že se dají koupit i v Polsku a nejspíš i v Německu, jen u nás prd. 

Jaký je váš oblíbený produkt na rty? A zkoušeli jste už tyto balzámy?

You May Also Like

10 komentářů

  1. Nezkoušela jsem, ale ráda bych zkusila tu vanilla a macadamia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta je hodně oblíbená u zahraničních blogerek, přímo o ní básní :)

      Vymazat
  2. Ja som si presne tieto dve "príchute" priniesla z USA, sú naozaj úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som ich strasne chcela skusit!

    Ak hladas tip na super pletovu kuru najdes ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nominovala jsem tě v Liebster Award, tak jestli chceš tak pokračuj.
    mybeautypineapple.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek. Tyhle balzámy mi přijdou celkově hodně vychvalované a ráda bych si jeden... nebo možná dva pořídila. Jinak co se té aplikace prstem týká, tak já tyhle balzámy nanáším prostě rovnou z kelímku na pusu - otevřu objedu rty a zase zavřu, a přitom do něj prstem ani nesáhnu. :D
    http://klarascandle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem se teď taky naučila, hlavně večer, když se po sprše namažu krémem a pak si patlám na pusu tohle, nechutnalo to zrovna nejlíp, tak to řeším taky rovnou z balení a jde to! :D

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)