Tvářenka Maybelline Colorama - odstín 201

by - 19:06

Ahoj všem!
Dnešní článek bude o mé nejnovější a rovnou i jedné z nejoblíbenějších tvářenek, co vlastním. Není to tak dlouho, co značka Maybelline rozšířila svůj sortiment o řadu Colorama. Ta teď obsahuje asi 100 odstínů laků, lesky na rty, tužky, spoustu stínů a tvářenky. Zaujaly mne roztomilé obaly tvářenek i kladné recenze, a tak jsem se rozhodla jednu vyzkoušet.
Tvářenka není nijak extra velká, vypadá jako mono oční stíny třeba od Essence. Má moc pěkný vypouklý obal, je roztomilá, obal  je vcelku pevný, skladný a nemám mu vlastně co vytknout. Myslím, že tvářenka bude ideální na cestování a rozhodně vám ani doma nezabere moc místa. 
Colorama nabízí asi 6 odstínů, z nichž jeden je spíš rozjasňovač. Já si vybrala odstín 201. Je to nádherná studeně růžová barvička a obsahuje jemný stříbrný třpyt, který vám na tvářích vytvoří dokonalý efekt. Obličej vypadá zdravě a prozářeně.
Co se konzistence týče, jedná se o pudrový produkt, který je jemně namletý, prakticky vůbec nepráší, což je na drogérkovou tvářenku super a na tvářích nevytváří hrudky ani nic podobného. Přijde mi trošku až do máslova a intenzita barvy je tak akorát, myslím, že mi vydrží dlouho :)
Odstín 201 mi přijde ideální na jaro a léto a na opálené pleti bude vypadat ještě lépe. Ještě pokukuju po odstínu 301, což je zase jemně broskvová barva se zlatýma třpytkama. 
Za sebe můžu tvářenky z této řady jedině doporučit a nemám jim vlastně co vytknout. Tedy předpokládám, že se odstíny nebudou lišit v konzistenci ani pigmentaci.
Původně jsem si ji kupovala na zkoušku, ale tuhle krásnou barvičku jsem si zamilovala a používám ji teď často. Na tvářích mi vydrží celý den, to jsem ještě zapomněla zmínit. 

Pokud byste rádi nějaký produkt z řady Colorama vyzkoušely, momentálně jsou v Rossmannech různé akce. Konkrétně tvářenky teď vyjdou asi na 55 Kč, což je opravdu prd na to, jak dobré jsou!

Já ji kupovala už tak 14 dnů zpět a stála mě něco okolo 80 Kč, což je pořád nic. Jak už jsem říkala, nemám jí co vytknout, jsem s ní naprosto spokojená a nejspíš se stejně neudržím a ten broskvový odstín si koupím :)

You May Also Like

2 komentářů

  1. vypadá fakt pěkně, asi využiji tu akci 1+1, teda pokud ještě platí

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)