Dove Essential Nourishment tělové mléko

by - 18:03

Krásné pondělí všem!
Konečně dorazily pořádné pařáky a to je naprosto ideální čas na slunění se venku. Sluníčko ale pleť vysušuje, a proto je nutná hydratace. Dnešní článek tak bude o tělovém mléku značky Dove pro suchou pleť, které mám už skoro dopotřebované, a tak můžu objektivně říct, jaké je. 

Značku Dove mám ráda, ať už se jedná o jejich sprchová mléka, mýdla či krémy. Toto tělové mléko pro suchou pleť jsem dostala někdy ke konci loňského roku v Reserved k nákupu. Sama bych si ho asi nekoupila, protože doma mám mazání tak na další dva roky dopředu, a tak jsem chvíli přemýšlela, že jej pošlu dál jako dárek. V zimě jsem ale měla pleť, hlavně na nohách, jako sušenku, a tak jsem po něm sáhla, když hlásá, že je na tu suchou pleť, a vyzkoušela ho.
Musím říct, že mě mléko mile překvapilo. Především proto, že je poměrně hutné, ale rychle se vsákne. Nesnáším, když se namažu a pak se půl hodiny nemůžu ničeho dotknout, protože bych všechno opatlala. Mléko slibuje hydrataci pokožky nejen na povrchu, ale také do hloubky, což moc potvrdit nemůžu. Spíš bych řekla, že prostě pokud se s ním mažete pravidelně, tak máte pleť jemnější a nevysušenou, ale nějakou extra hydrataci jsem nepostřehla. 
Balení obsahuje 250 ml a já ho používám už asi půl roku a teprve teď jsem tak nějak na dně. Jak už jsem říkala, mléko je poměrně hutné, proto se trošku hůř roztírá, ale stačí ho zase jen troška. Co se parfemace týče, je typická pro značku Dove. Nic vtíravého ani výrazného, určitě víte, jak voní něco od Dove, prostě krém :). 
Když to tak nějak shrnu, tělové mléko je fajn, hydratuje a to je asi hlavní, že? Ale nemám nějak potřebu kupovat si ho znovu. Jako jeho nespornou výhodu vidím to, že se rychle vstřebá a poměrně pomalu ubývá. Znám ale lepší věci na mazání, takže možná někdy v budoucnu bych po něm sáhla, teď ale určitě ne.

Cenu bohužel nevím, protože jsem jej dostala, ale bude to +/- 100 - 120 Kč.

You May Also Like

0 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)