Rimmel Vinyl Gloss

by - 16:12

Krásnou sobotu všem!
Konečně je venku trochu k světu a neprší (raději to zaklepat). Dnes tu pro Vás mám recenzi na lesk na rty od značky Rimmel. Mám ho sice sotva dva měsíce, ale rozhodně o něm můžu tvrdit, že je to jeden z nejlepších lesků na rty, co jsem kdy vyzkoušela. 

Doma mám spoustu rtěnek, ale lesk na rty asi jen jeden nebo dva a ještě poměrně dost pigmentované. Sháněla jsem proto na jaro nějaký jemně pigmentovaný lesk na rty, který nebude odporně lepit a bude vypadat přirozeně. V drogerii jsem nakonec sáhla po tomhle Vinyl Glossu od Rimmelu a rozhodně toho nelituji, je totiž skvělý a dokonale splnil všechny mé požadavky.
Pořídila jsem si odstín 530 Starlet a je to taková růžovo-červená barvička se třpytkami, nicméně na rtech vypadá přirozeně a u mě podtrhne pouze původní barvu mých rtů. V nabídce má Rimmel asi 10 odstínů od průhledných po výraznější, takže si určitě vybere každý.
Lesk je v klasické lahvičce, která se mi líbí, je jednoduchá a přesto zajímavá. Aplikátor je naprosto klasický, zkosený a lesk se s ním nanáší velmi dobře. Co se produktu samotného týče, příjemně voní, ne nijak výrazně ani přeslazeně, ale prostě příjemně. A co u něj oceňuji asi nejvíce - skoro nelepí. Nebo tedy ano, je to lesk na rty a ten bude vždycky trochu ulepený, ale není to takové to, že vám nejde rozlepit pusa a podobně. Je velmi příjemný, nerozpíjí se mimo rty a vydrží poměrně dlouho. Po delší době už samozřejmě nemáte na rtech stejnou vrstvu, jako na začátku, ale pořád se rty pěkně lesknou a jsou tónované.
S vybraným odstínem jsem taky spokojená. Někomu by možná mohly vadit třpytky, ale já si vždy dávám jen tenkou vrstvu, takže mi to tolik nevadí. Jak už jsem říkala, barva podtrhne přirozený odstín mých rtů a nekřičí do dálky "bacha mám lesk na rty". 
Pokud uvažujete o koupi, určitě nějaký vyzkoušejte. Za sebe ho rozhodně doporučuji, je dalo by se říci nejlepším leskem, jaký jsem vyzkoušela, a klidně bych si koupila další odstín. Rimmel na stránkách dokonce uvádí, že by měl lesk obsahovat Aloe Vera a bambucké máslo pro hydrataci rtů. Jo, to můžu taky potvrdit, po některých lescích jsem pak měla rty jak sušenku, tenhle mi to rozhodně nedělá.

Nikde jsem nenašla, kolik má lesk mililitrů, ale je poměrně velký, takže určitě nějaký ten pátek vydrží. Standardní cena je 119 Kč, já ho kupovala v Rossmannu, když měl Rimmel 25 % slevu na celý sortiment a ještě jsem měla 10 % slevu na nákup, takže tak :). 

Mimochodem, nevím jak vy, ale já jsem hrozně ujetá na to "mlasknutí" když lesk otevřete. Hrála bych si s tím pořád. Kdo je taky ujetý a má ráda "mlaskání" lesků? :)))




You May Also Like

0 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)