THE BEST OF make-up 2017

by - 14:14

První měsíc nového roku se nám pomalu blíží ke konci a já jsem konečně našla čas sepsat si a nafotit produkty, které považuji za to nejlepší z dekorativní kosmetiky roku 2017. Snažila jsem se vybírat opravdu jen ty, které používám nejčastěji a nejvíce mi vyhovují. V článku uvidíte jak produkty, které jsem objevila nově, tak také mé stálice, na které nedám dopustit a kupuji si je stále dokola. 

Pokoušela jsem se od každého zástupce zvolit pouze jeden produkt, ale ne vždy se mi to podařilo, protože jsem loni objevila hned několik produktů, které mi maximálně vyhovují a prostě si zaslouží být zařazeny v tomto článku.
A vezmeme to pěkně postupně. Mým prosincovým objevem a asi nejlepší bází pod make-up, co jsem zatím vyzkoušela, je aktuálně Lock-It od Kat von D. Hodlám na ni sepsat samostatný článek, protože si větší pozornost určitě zaslouží. 
Co se make-upu týče, tak tady se žádný nový objev nekonal a za nejlepší make-up dvojici mám stále Estée Lauder Double Wear, ten mám už aspoň šestou lahvičku a z drogerie potom Catrice HD Liquid Coverage, oba používám buď samostatně, nebo je míchám.
Loni se mi dostal pod ruku také NIVEA make-up starter, což sice vypadá jako krém, ale v podstatě jde také o bázi pod make-up. Než jsem si koupila Lock-It od KvD, tak jsem používala hlavně Niveu. Z drogerie ji můžu určitě doporučit. 
Mým pudrovým objevem se loni stal Revlon Colorstay. Nejen, že mám moc ráda jeho kompaktní balení se zrcátkem a houbičkou, ale samotný pudr je opravdu skvělý a mám ho moc ráda. A absolutním miláčkem se pro mě loni stal fixační sprej na make-up od M.A.C Fix+. Nejen, že make-up lépe vypadá, ale opravdu vidím rozdíl ve výdrži, pokud ho použiji a když naopak ne. 
Co se štětců týče, velmi jsem si oblíbila ty ze Sephora Pro řady a plánují si v budoucnu koupit další. Měla jsem možnost zkusit i můj první štětec od M.A.C a je to miláček, nádherně jemný, hustý a dobře střižený.
U řasenek jsem měla loni šťastnou ruku, a tak jich tu mám trošku více. Začnu to "nejméně" oblíbenou - Maybelline the Colossal Big Shot má skvělý kartáček a dělá krásné řasy, vydrží, ale můj problém, ačkoliv ji pro efekt, který umí mám moc ráda je fakt, že řasenka pekelně rychle vyschne a tím myslím opravdu tak rychle, že třeba po 14 dnech už se nedá použít. Další dvě krásky mi sedí už ve všech ohledech a budu si je určitě kupovat znovu (ostatně Miss Sporty mám už třetí). Loreal Lash Paradise je takové drogérkové dvojče Too Faced Better Than Sex, která mi neseděla. Tato je ale úžasná, udělá mi krásné řasy, natočí i zahustí a vydrží. To stejné platí pro Miss Sporty, která má plastový kartáček, kterým jdou dobře pročesat a natočit řasy po celé délce víčka.
Na obočí mám stále nejoblíbenější gel od Alverde, loni jsem ale objevila i tento od NYX a ačkoliv mi o fous sedí barevně Alverde, tento má lepší kartáček. 
Co se rozjasňovačů týče, tak tam jsem jsem si zamilovala Make- Up For Ever, který mi loni nadělil Ježíšek a v listopadu jsem si udělala radost limitovanou kolekcí od M.A.C. Z tvářenek mi loni přibyla ve sbírce krásná Too Faced Papa don't Peach.
Oba rozjasňovače jsou nádherné, jemně mleté, na pleti nedělají hrudky a neobsahují velké třpytky. 
Co se produktů na oči týče, mou stálicí je báze od NARS, která mi jako jediná udrží stíny ve stejném stavu celý den. A ačkoliv je drahá, stačí jí jen maličko, konkrétně tuto na fotce mám doma již rok a stále v ní ještě produkt je a to jí používám každý den. Z paletek mi zůstala v oblíbencích Urban Decay Naked Ultimate Basic a nově jsem si v listopadu zamilovala NARS paletku Man Ray. Je to moje první zkušenost se stíny od NARS a jsem naprosto zabouchnutá. Zamilovala jsem si i Stila třpytivé stíny, které drží jako blázen a vypadají nádherně.
Jak můžete vidět, v některých stínech mám už pořádně ďolíky.
A jako poslední tu mám produkty na rty, kde bylo opravdu hodně těžké vybrat jen pár zástupců, které jsem loni objevila, nebo ty, které jsou mé stálice již delší dobu. Nakonec jsem zvolila dvě tekuté rtěnky - Huda Beauty a Sephora. V brzké době chystám článek o všech tekutých rtěnkách, které jsem zkusila, tyto dvě mám nejraději. Sephora je o malinký chloupek lepší jak Huda, ale na obě nedám dopustit. Velmi jsem si oblíbila také Too Faced olejový lesk na rty. Je to něco mezi výživou na rty a leskem, je velmi příjemný, krásně voní a rty hydratuje. A z rtěnek jsem nakonec zvolila jednu od M.A.C, ačkoliv jsem si loni pořídila hned tři. Do tohoto článku jsem se rozhodla zařadit tu v odstínu Twig, která je pro mne symbolická, a to nejen kvůli svému jménu a krásnému odstínu, ale hlavně proto, že právě tuhle rtěnku jsem měla na sobě, když mne loni přítel požádal o ruku.

Co jste loni objevili/oblíbili si vy?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Miss Sporty řasenky já miluji, měla jsem tuhle podobnou, akorát měla zelený obal a byla výborná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Žiaden z týchto produktov nepoužívam, no teraz som dostala svoj prvý rúž od MACu, tak som zvedavá :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Taky miluju Catrice HD, včetně korektoru a matné rtěnky od MACu :) Za mě jsou nejlepší stíny od Too faced, na ně nedám dopustit. Akorát se mi moc nelíbí ty nové kolekce plné šílených barev, takže já si vystačím s Chocolate bar a Sweet peach. Na rty čím dál tím víc používám barvené oleje na rty nebo zabarvené balzámy, pokud jsem celý den ve škole :) A objev roku je pro mě konturovací paletka na tvář od Anastasie! Uchvátila mě ta nová paletka soft glam, tak snad ji ulovím na beautybay a dostanu k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)