NÁKUPY: ŘÍJEN 2017

by - 8:30

Zjistila jsem, že jsem trestuhodně pozadu se články o nákupech/novinkách za jednotlivé měsíce. Myslela jsem si, že mi chybí už jen listopad, ale nějakým záhadným způsobem jsem zapomněla už na říjen. Takže dneska to, trošku s křížkem po funuse, napravím a ukážu vám, co nového mi doma přistálo v říjnu. Nic moc jsem nechtěla, ale podlehla jsem akci v Rossmannech, kdy probíhaly obří slevy při nákupu tuším dvou a více kousků kosmetiky.

V říjnu mi mimo jiné dorazily dva balíčky od s produkty The Ordinary, zbytek je v podstatě z Rossmannu a doplnění produktů, které mi došly.
V Rossmannu jsem byla dvakrát, poprvé a toto je konečný součet produktů. Moc se mi líbily, že se během celé akce, která trvala tuším skoro dva týdny produkty průběžně doplňovaly, takže se dalo sehnat v podstatě vše, navíc s 50 % slevou, což už dost poznáte. A co jsem si koupila? Povedlo se mi akorát v práci roztřískat můj kabelkový Catrice pudr, takže jsem si hned koupila nový a sáhla jsem také po pudru od Revlonu, do které jsem se zamilovala a určitě si ho koupím znovu. Od Revlonu jsem si také koupila dvě tekuté rtěnky, jednu ve neutrálním a jednu v nádherném, růžovo-červeném odstínu. Sáhla jsem také po krémové rtěnce, kterou má Revlon v sortimentu teprve krátce a je to super rtěnka na běžné nošení, komfortní na rtech a jednoduchá k nanesení. Od Catrice jsem si pořídila ještě hnědou tužku na oči a jedny další stíny. A na zkoušku jsem sáhla po Maybelline novém korektor, ale nesedí mi odstín, takže budu zkoušet spíš až zase na jaře dostanu trošku barvu.
Astrid má už nějakou dobu v drogerii k dostání odličovací olej, který mne zaujal a protože preferuji to první odlíčení make-upu právě buďto olejem nebo balzámy, vzala jsem ho na zkoušku. A musím říct, že jsem si ho oblíbila, až teda na to balení, které úplně netěsní. Estée Lauder Double Wear tu vídáte už několik let, je to můj nejoblíbenější a nejspolehlivější make-up. A krém od Ryoru jsem si teď na podzim zamilovala, aktuálně už jsem si minulý týden kupovala nové balení, je krásně hydratační a líbí se mi jeho gelovo-krémová textura.
A teď už k dvěma balíčkům od The Ordinary, které mi v průběhu října dorazily. V prvním jsem si pořídila Hyaluronic Acid 2% + B5, Alpha Arburtin 2 % + HA, což je super věc na sjednocení tónu pleti, pokud máte flíčky po pupíncích. Niacinamide 10% + Zinc 1 %, je další z řady produktů, které by měly pomoci s problematickou pletí. A konečně měli na stránkách Deciem také make-up v odstínu, který jsem chtěla, takže jsem ho přihodila k objednávce.
A jako poslední tu mám Vitamin C Suspension 30 % v silikonu, což je vitamín C, který byl měl krásně projasnit pleť a Glycolic Acid 7 % Toning Solution, které jsem si zamilovala a zrovna nedávno jsem na něj psala recenzi.

Uf, tak snad to postupně doženu? Co jste si za poslední dobu pěkného koupili?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ryor kosmetiku používám často a jsem s ní spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Ty Revlon rtěnky me hodně lákají.

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež mám rada oleje na odličovanie. Jeden mám momentálne z Avonu a je fakt super, ale aj Astrid vyzerá zaujímavo. Škoda teda, toho obalu.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký den, jak jste byla prosím spokojená s tou tužkou na oči? Já miluji oční linky a hodně mě láká si je líčit ve stylu kočičích očí. Ale už jsem zkoušela různé tužky i tekuté oční linky a úplně se to u mě míjí účinkem. A takového efektu prostě nedosáhnu. Možná ještě zkusím nějaké vychytávky v podobě takových těch formiček, podle kterých linku pouze obkreslím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužku od Catrice používám stále. Vyhovuje mi, že je pěkně měkká, ale ne moc, neláme se, dobře se ořezává a dá se krásně rozmazat, pokud je potřeba, dobře i drží. Já ji za sebe mohu doporučit, používala jsem jak černou, tak tuhle hnědou

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)