TONY MOLY Panda's Dream Cool Eye Stick

by - 8:30

Máme tu poslední červencový den, ve kterém Vám ukážu roztomilý produkt od značky Tony Moly. Tato značka se prodává v Sephoře poměrně krátce a poznáte ji jednoznačně podle bláznivých a různorodých obalů. Já, jakožto milovnice pand, jsem si na zkoušku vzala z řady Panda's Dream So Cool Eye Stick - tedy chladivou tyčinku pod oči. Obal je vskutku roztomilý a popravdě, asi bych si to jinak nekoupila, respektive by mě to nelákalo tolik. No a jaká tato pandí tyčinka je?

Upřímně jsem od tohoto produktu zázraky nečekala a kupovala si ho čistě ze zvědavosti a jeho roztomilosti. Líbí se mi skladnost obalu, který se vám vejde všude a koncept tuhého, chladivého gelu pod oči. Já mám oční okolí dost často oteklé od alergie, práce na PC, a také mne trápí výrazně tmavé kruhy pod očima. 
Stick je praktický na takové to okamžité zklidnění a ochlazení unavených očí třeba hned po ránu. Co mi trošku vadí je fakt, že produktu je v tyčince velmi málo, viz obrázek níže a opravdu hodně rychle ubývá. Měla jsem pocit, že jsem si dvakrát přejela pod očima a půlka byla pryč.
Samotný produkt, zvláště pokud ho necháte třeba v lednici, je opravdu příjemný, ochladí, netahá kůži kolem očí, krásně klouže, necuckovatí a líbí se mi, že ani nemá žádnou parfemaci. Jinak jsem ale žádné účinky nezaznamenala.
Pokud tedy chcete super roztomilý, příjemný, ale vzhledem k ceně/množství produktu také velmi předražený stick pod oči, pak si ho směle kupte. Jestliže však nemáte peněz nazbyt, tak oželte roztomilé balení a vyprdněte se na něj. Stejně vám totiž poslouží i gelové polštářky či obyčejná lžíce ponechaná chvíli v mrazáku. 

Máte zkušenosti se značkou Tony Moly?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Taky jsem zkoušela a za mě hrůza. Nevím jestli jsem měla špatný kus, ale náplň byla hodně tuhá, nepoddajná a mě naopak oční okolí dost tahalo. Takže jsem párkrát zkusila a vyhodila.

    Radu

    OdpovědětVymazat
  2. Obal je celkom cute, ale ináč ma produkt nezaujal :D

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto podobné pocity mám zase já z Tony Moly vajíčka..

    OdpovědětVymazat
  4. Obal vypadá roztomile, ale jak píšeš, dá se tyčinka nahradit i jinými způsoby.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Panda stick jsem si chtěla koupit a přiznávám, že právně hodně kvůli tomu roztomilému obalu, ale po pár recenzích jsem si řekla, že mi nestojí za to kupovat si prakticky jen předražený obal.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)