NÁKUPY: KVĚTEN 2017

by - 13:37

Řídím se heslem "pozdě, ale přece", a tak se dneska budete moci mrknout na novinky, které jsem si pořídila v květnu. Jak možná víte, celý červen se u nás nesl (a ještě stále nese) ve znamení rekonstrukcí, stěhování a úklid, takže na psaní nebyl ani čas a ani chuť. Konečně jsem si však tu chvilku na nafocení a sepsání našla, takže pokud máte rádi tyto očumovací články, tak nezapomeňte pokračovat ve čtení.

Za květen rozhodně vede pečující kosmetika, jak můžete sami vidět na fotce. Poslední dobou mám docela šťastnou ruku, takže jsem si zaběhla v péči rutinu, které mé pleti vyhovuje a drží ji v setrvalém stavu. Dám tomu ještě chvilku a pár pořádných letních veder a potom bych se ráda dokopala k tomu sepsat zase nějaký update, co mi momentálně vyhovuje.
Jako první nákup v červnu tu mám slavný Midnight Recovery Concentrate, který jsem měla možnost vyzkoušet již dříve ze vzorečku, a který mne uchvátil natolik, že jakmile byla na eshopu Kiehl's 20 % sleva + 6 vzorků k nákupu, koupila jsem si plné balení. Na toto sérum rozhodně čekejte článek, už jsem o něm básnila na Instagramu, sedlo mi jak prdel na hrnec a určitě o něm ještě uslyšíte. 
Došlo mi pleťové tonikum, kterým si ráno čistím obličej, proto jsem sáhla po Ryoru, se kterým mám dobré zkušenosti. A spotřebovala jsem po strašně dlouhé době také Antakne Salicylový líh, který používám jako desinfekci na postižená místa. Má opravdu onen slibovaný "mohutný účinek", ale stojí za to.
Pleťové peelingy mám ráda, akorát je většinou zapomínám používat. To se ale mění s příchodem teplého počasí, které jaksi vyžaduje pravidelnější a pečlivější depilaci (taky na to v zimě tak trošku kašlete?). V únoru jsem si koupila v Marionnaud peeling od Beauticology a musím říct, že stojí za prd, takže jsem teď sáhla po cukrovém od Ryoru. zatím jsem ho ještě nezkoušela, snažím se spotřebovat Beauticology, ale moc se na něj těším. 
Masky od Lorealu jsou teď poměrně dost propírané všude možně. Já mám doma už tu červenou, se kterou jsem spokojená. Nejvíce ohlasů jsem však slyšela na tuto černou, a tak jsem si ji v Tetě v akci koupila. Určitě o ní taky uslyšíte, protože je skvělá, na Instagram jsem dávala i fotku s tím, jak krásně vytahuje mastnotu z pórů.
Další z nezbytností, bez kterých se v létě neobejdu, jsou deodoranty. Zkusila jsem si koupit sprej na nohy od Balea, ale přijde mi, že je celkem na prd. Rexona je však moje stálice už několik let, ta mě nezklame nikdy.
Po odlíčení nasucho vždy čistím pleť ještě nějakým gelem či mýdlem, to se mi osvědčilo nejvíce. Objednala jsem si proto kafrové mýdlo od Manna mýdla, které by mělo pomáhat na ucpané póry, černé tečky a celkově problematickou pleť. Jako dárek jsem pak dostala ještě miniaturku mýdla z aktivním uhlím, které určitě ráda vyzkouším, protože černé uhlí by mělo na problematickou pleť být přímo zázrak.
No a jediní zástupci z dekorativní kosmetiky z nákupů v květnu jsou tvářenka od Miss Sporty, kterou jsem brala "do kabelky" na cestování. Má velmi podobnou barvu jako Rockateur od Benefitu a za těch cca 70 Kč toho určitě nelituji. Ve výprodeji za 99 Kč jsem koupila Brow Tint od Make-Up Revolution. Produkt tohoto typu jsem chtěla vyzkoušet už dlouho a za tu cenu mne to ani nebude tak bolet, pokud by mi nevyhovoval. 
A jako poslední tu mám adoptovanou rtěnku od Guerlain v nádherném růžovém odstínu. Rtěnka je hodně hydratační, což mám ráda a určitě vám ji časem ukážu detailněji.

No a to je všechno! Čím jste si za květen udělali radost vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Salicylový líh od Bione je fakt síla je opravdu síla, ale přijde mi, že fakt pomáhá. Cukrový peeling od Ryoru si chci koupit a stejně tak masku Loreal, ze všech tří mně láká nejvíc právě tahle černá, tak teď už jen čekám na nějakou akci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loreal masky budou od pondělí v akci v Rossmannech za 249 Kč! :-) Černá je opravdu super, krade mi ji i přítel :D

      Vymazat
  2. Mě ty Loreal masky ničím nezaujali, nemůžu si pomoct. Bione má skvělé produkty, mám zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Na Loreal masku mám zálusk poměrně dlouho, ale vzhledem k tomu, že jich teď mám doma poměrně hodně, jsem se rozhodla s nákupem ještě chvíli počkat.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)