URBAN DECAY MoonDust EyeShadow - Diamond Dog

by - 8:30

Dneska máme opravdu krásně, tak doufám, že si užíváte volna a sluníčka, třeba někde u vody. Přemýšlela jsem, čeho by se měl týkat dnešní článek a po chvíli měla vcelku jasno. Ukážu vám mono oční stíny od Urban Decay z řady MoonDust ve velmi profláknutém odstínu Diamond Dog. Stíny mám doma už poměrně dlouho, takže vám o nich můžu říct, jak se mi líbí, co mi na nich vyhovuje, či naopak nevyhovuje. A jdeme rovnou na to!

Z řady mono stínů MoonDust mám již druhý stín. Mým prvním byl asi nejznámější Solstice, se kterým jsem již na blogu dávala ukázku mého pokusu o líčení. Když jsem si Solstice kupovala, původně jsem šla právě pro odstín Diamond Dog, ale nakonec jsem sáhla právě po Solstice, protože mě ve skutečnosti zaujal nejvíc.
Vezmeme to pěkně popořadě - stíny mají velmi pěkný a skladný obal. Vzhledově se mi líbí moc a stejně tak se mi líbí, že jsou funkční, zavírání je pevné, krásně se zaklapne, takže se vám stín neotevře a jednoduše funguje tak, jak má. 
MoonDust stíny se vyznačují tím, že jsem velmi třpytiví a řekněme "měňavé". To je na nich asi to nejlepší, pokaždé vypadají jinak, z různých úhlů a za různého světla. Díky tomu dokáží vytvořit líčení, které zaujme. Rovnou říkám, že já je používám výhradně na speciální akce. Neříkám, že nutně jen na večer, ale opravdu spíš k nějaké příležitosti, než na běžné líčení na všední den.
Jak můžete sami na následujících fotkách vidět, stíny se nádherně lesknou a z různých úhlů také různě třpytí. Co se konzistence týče, ta je rovněž speciální. Stíny jsou vysoce pigmentované a krásně se roztírají, konzistencí mi ale nepřipomínají nic, co bych už doma měla. Když do nich sáhnu, přijdou mi poměrně tvrdé a jako "studí", jsou až takové gelové. Používám pod ně, jako pod každé stíny bázi, takže výdrž úplně objektivně hodnotit nemůžu. 

Co vám ale napsat musím je fakt, že tím, že obsahují třpytky, je dobré si nejprve nalíčit oči a až poté make-up. Třpytky mají tendenci opadávat, a to jak během líčení, kde bych to pochopila a snesla, tak bohužel trošku i během kde na očích. Takže pozor na to a pokud tohle nemáte rádi, tak se jim vyhněte. Co se nanášení týče, používám prst, ten se mi osvědčil nejvíce vzhledem k přítomnosti třpytek a konzistenci stínů. Vždy nejprve oko vystínuji matnými odstíny a poté naťupkám tento.
Stíny jsem kupovala v Sephoře, kde stojí bez slevy 590 Kč a jsou dostupné v 8 odstínech. 
Pokud bych to měla celé shrnout, stíny jsou nádherné, pigmentované, výrazné a nádherně vypadají i na očích, v tomto jim nemám co vytknout a doporučuji je. Nelíbí se mi ale horší manipulace s nimi (hlavně díky těm třpytkám) a především se mi nelíbí to opadávání během dne, ačkoliv to není nic markantního, tak vidět to prostě je.

Znáte MoonDust stíny? A máte rádi třpytky na očích?

You May Also Like

2 komentářů

  1. Takové stíny moc v lásce nemám a opadávající už vůbec ne :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají parádně. Takové stíny mám moc ráda, jedny doma mám, od jiné značky a taky mi během dne ty třpytky opadávají, což je škoda, no. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)