SPOTŘEBOVÁNO

by - 8:30


Doma se chystáme rekonstruovat, a tak jsem moc ráda, že jsem stihla ještě nafotit produkty, které jsem v poslední době spotřebovala a můžu je tak vyhodit a nebudou mi překážet. Je toho poměrně dost, zase taková všehochuť, jako vždycky. Dost věcí patří mezi mé stálice, takže jste je na blogu mohli vidět už několikrát. Tak jdeme na to! 

Taky se vám stává, že většinou vám dojde všechno najednou? Mně teda poměrně často a ještě v tu nejméně vhodnou dobu.
Odličovací ubrousky používám většinou na setření odličovacího oleje, takže je mi vcelku jedno, jako používám. Tyto jsou nějaké úplně obyčejné Ellie a musím říct, že mi docela smrděly. Použila jsem také po dlouhé době masku ze Sephory pod oči, kterou mám ráda a je velmi příjemná. A musela jsem se rozloučit a obměnit BeautyBlender, protože už se rozpadal, stejně jako jeho Real Techniques bráška. Tyto dvě houbičky používám velmi ráda a jsou nejlepší, co jsem zatím vyzkoušela.
Dvoufázovou odličovací vodu od Garnier jsem si zamilovala a toto je moje už tak čtvrté balení. Odličuje opravdu skvěle. Velmi ráda mám také Bylinnou osvěžující a hydratační vodu od Havlíka, příjemně voní a je skvělá jak na osvěžení jen tak, tak také pod pleťové oleje. Koloidní stříbro jsem vám ukazovala v článku o problematické pleti, je skvělé, ale velmi rychle jsem ho spotřebovala.
Tělové mléko Garnier Repairing Care je skvělé, dobře hydratuje a příjemně voní, ráda si ho koupím znovu. Stejně jako bych si znovu ráda koupila Luxurious čokoládový scrub, kdybych ho nekupovala v Řecku a našla ho někde u nás. Taft lak na vlasy je moje stálice už milion let.
Jestli mě sledujete už déle tak asi víte, že mým nejoblíbenějším deodorantem je Rexona Maximum Protection. Od té doby, co je u nás na trhu, si ji kupuji pravidelně, stejně jako zbytek rodiny, který jsem úspěšně nakazila. Simple krém na obličej jsem kupovala v Anglii a momentálně používám druhé balení, je super a velmi mi vyhovuje. No a Kaviderm je za mne nejlepší krém na oční okolí, který jsem zatím měla možnost vyzkoušet.
Další balení jsem si kupovala také od Matujícího fixačního spreje od NYX. Sice trošku smrdí, ale make-up s ním opravdu lépe drží. o Konopném séru od značky Delibutus jsem vám nedávno psala samostatný článek, to jsem si zamilovala a mohu ho vřele doporučit. Stejně tak jsem spotřebovala a aktuálně používám další balení milovaného Catrice HD Liquid Coverage make-upu, který se stal společně s Estée Lauder Double Wear mým nejoblíbenější a nejlepším make-upem.
Zkoušela jsem jednu z nových past na zuby od Signalu a nebyla špatná, jen mi velmi rychle došla. Konečně jsem také spotřebovala vzoreček GlamGlow masky, kterou momentálně používám také v plné verzi. Určitě o ní ještě bude samostatný článek.
Vyhodila jsem i dvě řasenky, které už byly na dně - Miss Sporty je můj oblíbenec za pár kaček z drogerii a červené Loreal řasenky jsou mou velkou láskou již dlouho, bohužel se velmi těžko shánějí. Miliontou lahvičku mám také gelu na obočí od Alverde, rovněž moje velká láska. To se ovšem nedá říct o gelu na obočí od Rimmelu, který mi naopak nesedl ani barvou, ani konzistencí. 
No a poslední tu mám nejlepší bázi pod oční stíny od NARS, kterou mám znovu koupenou doma. Udrží všechno a ač je dražší, tak balení vydrží velmi dlouho. Korektory od Catrice asi ani zmiňovat nemusím, ty prostě miluji a kupuji je pravidelně. Při probírání kabelek bohužel neprošly dva produkty od Catrice, které už nevábně voněly. A chudák nevydržel ani pudr od Trend It Up, který byl fajn, kdyby mi nespadl a celý se mi nevysypal v práci. 

A to je všechno! Co vy a vaše oblíbené produkty, taky vám vždycky dojdou najednou? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Mám zkušenost s Garnierem Repairing krém a nic moc extra ve mě nezanechal a nemám potřebu ho kupovat dále. White Now pasty jsou celkově všechny dobré, tedy je vidět výsledek. Rexony Maximum protection jsem také dřív používala protože fakt zabírají ale zabraňovat pocení není zdravé a tak teď používám přírodní, chce to zvyk, přechod na ně není jednoduchý. Žlutá Miss Sporty řasenka je také moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Rexonu miluju, ale snažím se jí také nepoužívat každý den, ona ostatně funguje i když se den, dva nepoužije :)

      Vymazat
  2. Také jsem si poslední měsíce říkala, že buďto za nějaké obdbí nespotřebuji nic, nebo vše v podstatě v jeden den. Minulý týden jsem takto z koupelny odnášela rovnou 5 prázdných obalů od kosmetiky. Já mám zkušenost s kosmetikou Ryor, kterou jsem ve svých 16 letech milovala. :) Já na ochranu před potem používám Niveu nebo Biodermu, Rexona mi moc poslední dobou nevoní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tu Rexonu zkusila vzít v jiném než fialovém a růžovém provedení, které mi voní a teda taky jsem se divila, co to bylo za smrad :D

      Vymazat
  3. Make-upu od Catrice už mám nějak pomálu, blížím se na jeho dno, ale odstín, který používám je u nás vyprodaný, tak musím zapátrat jinde, protože tenhle make-up je opravdu úžasný. A to stejné můžu říct o korektoru Catrice, je super, ale taky býval jednu dobu věčně vyprodaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! nejdřív byl pořád vyprodaný korektor, ten je teď ok, ale zase make-up je pořád vybrakovaný :(

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)