URBAN DECAY - NAKED ULTIMATE BASICS paletka

by - 8:30


Konečně jsem se dostala k tomu sepsat článek o paletce, která mne původně absolutně nezaujala a říkala jsem si, že tohle nepotřebuji. Jenže pak jsem byla v Sephoře a viděla ji na živo. Jen co jsem stíny vyzkoušela, byla jsem ztracená. Řeč je o paletce od Urban Decay - Naked Ultimate Bacics. Jedná se o paletku dvanácti matných očních stínů, které teď nedám z ruky a používám ji při líčení každý den v kombinaci s jinými (většinou třpytivými) stíny. A čím mě paletka tak dostala?

Vezmeme to pěkně popořadě - ačkoliv i já si myslím, že nejdůležitější je to, "co je uvnitř", tak tentokrát rozhodně stojí za to i provedení paletky. Líbí se mi jak papírová krabička, tak hlavně obal paletky. Určitě jste ho už viděli a slyšeli o něm básnit blogerky, čemuž se tentokrát vážně nedivím.
Jak už jsem zmiňovala v úvodu, paletka obsahuje dvanáct matných (11 matných + 1 ne tak úplně) stínů v neutrálních barvách a je ideálním pomocníkem v doplnění jakékoliv líčení. Součástí balení je také oboustranný štětec, který se přiznám jsem ještě pořádně nevyzkoušela, protože mám své oblíbence od Zoevy, na které nedám dopustit a používám hlavně je.
Spokojená jsem také s rozměry paletky, která tentokrát není obdélníková, jako klasické Naked, ale čtvercová. K tomu, jak nádherně vypadá se znovu vracet nebudu, to je snad na první pohled jasné.
Balení je plastové, zavírá se na magnetek, který dobře drží a součástí balení je velké zrcátko přes celé horní víčko paletky, u které se dá v pohodě nalíčit.
Co se samotných barev týče, mně jsou nejbližší stíny z horní řady. Ze spodní nejvíce používám tři hnědé a šedý. Barvy ale využiji všechny.
Spodní řadě stínů bych vytkla akorát to, že faith a lockout vypadají na oku stejně, tudíž by tam místo jednoho mohl být jiný odstín.
Když jsem v úvodu zmínila, že paletka obsahuje jedenáct matných a jeden, ne tak úplně matný stín, měla jsem tím na myslí hned první stín blow. Jedná se krémově bílý stín s lehkým třpytem, který nejčastěji používám pod obočí, nebo do vnitřního koutku. Další stíny přecházejí postupně z béžové, do taupe-fialových barev. 
Tempted, Instinct a Lethal patří mezi mé nejoblíbenější stíny z celé paletky a používám je také nejčastěji.
Ze spodní řady se mi líbí cihlově-hnědý stín s názvem Extra Bitter. Ten se opravdu povedl. 
O hnědých jsem se již zmiňovala, bohužel na oku jsou opravdu k nerozeznání. Odstín Magnet je nádherná šedá, kterou také používám poměrně často a vnější koutky pak velmi jemně ztmavuji odstínem BlackJack.
A zde již swatche první řady stínů. Pokud zvažujete nákup paletky, určitě se ještě mrkněte na Google i na různá líčení s touto paletkou. A jak můžete vidět, první stín zleva Blow je velmi jemně třpytivý.
A tady stíny ze spodní řady paletky. Co jsem ještě nezmínila, je to hlavní - jaké vlastně stíny jsou. Na dotek mají velmi zvláštní texturu, kterou si mne hned získaly. Žádné jiné stíny, které by byly tak sametové a jemně namleté doma nemám. Zároveň jsou však vysoce pigmentované a minimálně práší. Skvěle se s nimi pracuje a dobře se ztrácí. Doporučuji vám si je jít vyzkoušet do Sephory osobně, ta textura je opravdu jedinečná.

Jsem moc ráda, že jsem si nakonec paletku koupila, protože doplňuje mé líčení každý den a dovedu si představit na cestování sáhnout pouze po ní. Vytvoříte s ní jak velmi jemné, tak výrazné líčení ve studených i teplých barvách. Nemám paletce co vytknout, krom již několikrát zmíněných odstínů hnědé. Od Urban Decay jsem měla možnost vyzkoušet jak Naked 3, tak mono stíny a tato paletka je zatím ze všech vyzkoušených produktů suverénně nejlepší.

Znáte tuhle paletku? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá hezky, takové odstíny mám nejraději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)