Co mi nadělil Ježíšek

by - 14:42


Brno nám včera zasypaly hromady sněhu natolik, že veškerá doprava tak trošku zkolabovala. Sice jsem se tak z práce trmácela docela dlouho, ale i tak jsem si užívala konečně pohádkovou zimu, až mě přepadly chutě vzít boby a vyrazit někam se vyblbnout. Dnešní článek se řídí heslem "pozdě, ale přece" a docela se i hodí do toho, jak krásně to venku momentálně vypadá. Už jsem se zmiňovala o tom, že naše letošní Vánoce byly proložené nemocí celé rodiny a já v té nemoci pokračovala ještě v lednu. Tento článek jsem tak odkládala a odkládala, až máme únor a už to zas tak aktuální není. Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste nějaké fotky z Vánoce i dárků, které jsem letos dostala, už mohli vidět. Zbytek vám nyní ukážu.

Letošní Vánoce jsem si užila navzdory těm všudypřítomný bacilům. Měli jsem naplánováno poměrně dost návštěv, jinak jsme byli většinou doma, což mi rozhodě nevadilo. Měla jsem sice dovolenou, ale i tak jsem se od práce tak úplně neodtrhla. Bylo však rozhodně příjemnější pracovat pod dekou u pohádek v teple domova, s cukrovím a punčem, než sedět v práci, takže jsem si odpočinula i přesto.
Vymyslet na podzim přání pro Ježíška pro mne letos byl docela oříšek. Čím jsem starší, tím více věcí si často pořídím sama. Nicméně celoročně se zapisuji věci, které mne zaujmou a ráda bych je zkusila, jen je třeba tak nutně nepotřebuji. To se pak skvěle hodí právě na Vánoce. A taky mi v tu chvíli docházelo docela dost mých oblíbených produktů, takže jsem přeci jen Ježíška měla čím zaúkolovat :). Nakonec mi nadělil odličovací mléko od Cetaphilu, které mi, soudě podle toho obřího balení, vydrží dlouho, a to je jedině dobře, protože jsem si ho oblíbila. Přála jsem si také nový čistící gel Sensibio od Biodermy. Růžovou micelárku mám moc ráda a tento gel mi také skvěle sedl. A došla mi také má oblíbená Bylinná voda od Havlíka, kterou používám buď samostatně, a nebo pod pleťové oleje. Navíc má vylepšenou pumpičku, takže už tolik "neprská", ale stříká jemnou mlhu.
Klasickým dárkem na Vánoce je lak na vlasy. Už roky používám Taft od Schwarzkopf a nejraději mám tento červený. A protože naprosto šílím z toho, jak mi hlavně v zimě elektrizují vlasy, poprosila jsem Ježíška také o kartáč s kančími štětinami Ebelin. Zatím ho zkouším, ale vlasy jsou po něm nádherně jemné a lesklé.
Od kolegyně v práci jsem dostala odličovač na oči od Yves Rocher. Už jsem ho jednou měla a nijak extra mě neoslnil, nicméně, mám teď trošku jiný postup odličování a na takové to finální doodlíčení by měl být použitelný. Dostala jsem také nádherně vonící vánoční mýdlo.
Klasickými a velmi chtěnými dárky jsou u nás ponožky a  obyčejné spodní prádlo. Zejména ponožky si vlastně sama ani nekupuji, každý rok mne dozásobí Ježíšek. Oblíbila jsem si ponožky s obsahem stříbra, které jsou hrozně příjemné na noze a hlavně se v nich nepotí nohy.
Vánoce by u nás nebyly ani bez knih, ty k tomu všemu prostě patří. Poslední dobou mám sice doma pořádnou, nepřečtenou hromadu, ale už jsem se konečně zase rozečetla a snažím se najít vždycky aspoň chvilku na pár stránek.
Ježíšek letos otestoval také eshop Sephory a nutno dodat, že ho to stálo docela dost nervů, protože mu první objednávku bez upozornění zrušili, bez něco nebylo skladem a pak mu nikdo nebyl schopný říct, co se stalo a proč...Podruhé to už ale vyšlo a já dostala naprosto nádherný rozjasňovač od Make-Up For Ever. Ten už jsem ukazovala na Instagramu. Potom mi také došla nejlepší báze pod oční stíny od Nars. Dostala jsem také nový Beauty Blender a velmi profláknutou mini paletku na oči od Sephory. Jako dárek pak k objednávce byla barva na rty od Sephory.
Ježíšek si taky vzpomněl, že jsem básnila o kolekci spodního prádla Tezenis ve spolupráci s Ritou Orou.
Tuhle super teplou čepici s pořádným kulichem jsem si moc oblíbila. A skvěle mi sedí, mám totiž poměrně malou hlavu a většina čepicí je na mě "dlouhá" a nesedí mi.
Kalendář na stůl patří také mezi tradiční dárky. A nakonec jsem pod stromečkem našla i tělové samodržící punčochy z Lidlu, které jsem si přála, protože v tělové barvě jsem žádné neměla.
Nesměla chybět ani náplň do Filofaxu na rok 2017. A protože jsme v divadle pečení vaření, tak jsem dostala také poukaz na vstupenky do Městského divadla.
Na tuhle peněženku jsem se chodila koukat snad více jak rok, nakonec jsem ji našla pod stromečkem. Má skvěle udělaný vnitřek, takže je pěkně přehledná. A puntíkatý deštík bude super na jarní, upršené dny.
Od taťky jsem dostala (teda vybrala si) koženou kabelku  Lasocki z CCC. Je nádherná a moc se mi líbí ta hnědá barva, která je na této fotce docela zkreslená.
Od bráchy se švagrovou (a synovce) jsem dostala tyto náušnice. Letos poprvé jsem také měla na balíčku označení "teta", což mi snad udělalo větší radost, než obsah samotný :-)
A přibylo mi i něco na můj Pandora náramek, který mám už pěkně dlouho a jehož jednotlivé korálky mi připomínají spoustu událostí.
Přála jsem si bezpečností řetízek, abych náramek neztratila. Vybrala jsem si tento z tuším Vánoční kolekce.
A potom jsem také dostala srdíčko se zimním motivem.
A to je všechno! 

Budu ráda, když mi napíšete, co letos udělalo největší radost Vám a jaké byly Vaše Vánoce.

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já tedy ještě letos vánoce neměla, ale dostala jsi pěkné dárky. :) Dívku ve vlaku jsem také vloni dostala pod stromeček od mého přítele. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ještě neviděla ani film, tak jsem zvědavá, jak se mi kniha bude líbit, když je kolem toho takový humbuk

      Vymazat
  2. Moc krásné dárky jsi dostala. Líbí se mi knihy a ta čepice je dokonalá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tady byl nekdo mooc hodny. Nadherne darecky.💗

    OdpovědětVymazat
  4. Nadherne narecky a tech sperku... Ja dostala spoustu bio kosmetiky, kurz anglictiny a na zaver jeste tento tento krasny nahrdelnik - https://www.elarte.cz/moda-a-sperky/nahrdelniky/dlouhy-pozlaceny-nahrdelnik-alexis-alx1-03.html . Jinak moje predsevzeti je zalozit si take blog do jara, tak pak poslu odkaz. Mej se hezky

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)