Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Mascara

by - 14:28


Konečně venku zase svítí sluníčko, a tak jsem se rozhodla dnešní článek tak trošku sladit s tou žlutou a napsat Vám něco o řasence, kterou jsem si velmi oblíbila, a která je cenově dostupná pro každého. Řeč bude o Studio Lash 3D Volumythic řasence od Miss Sporty. Na tuhle řasenku jsem slyšela poměrně dost chvály, a tak jsem se ji rozhodla také vyzkoušet. Ještě na střední škole jsem měla nejoblíbenější řasenku právě od Miss Sporty, byla zelená, ve stejné tubě jako tato a měla umělý, takový hřebíkový kartáček. Pak jsem objevila Maybelline a čím jsem byla starší, tím více jsem se stojanu Miss Sporty vyhýbala. Upřímně, jejich produkty mě i nadále nechávají chladnou, ale tahle řasenka rozhodně za pozornost stojí.

Než si pořídíte řasenku je dobré si ujasnit, co od ní vlastně chcete. Já po dobré řasence vždy požaduji, aby vydržela bez opadávání a obtiskávání se, dobře se odličovala a co se efektu týče, aby mi zahustila a natočila řasy. Občas se to zdá jako nemožné, najít řasenku, která by tohle všechno splnila.
U Miss Sporty jsem to ale našla vše a ještě za příznivou cenu. Řasenka je krásně černá, není ani moc mokrá, ani suchá. Co se výdrže týče, neměla jsem s ní nikdy problém s obtiskáváním se či opadáváním. A velmi dobře se také odličuje. Čím více řasenek jsem zkusila, tím víc také zjišťuji, že je to vždycky buď a nebo. Buď vám prostě sedne a nebo ne a je to jedna z těch nejvíce individuálních věcí v kosmetice. Třeba taková všemi vychvalovaná Benefit They're Real mi absolutně nesedí. Rozmazává se mi jako blázen, slepuje, řasy mi dělá nic moc a jako vrchol všeho nejde dolů jinak, než s půlkou řas.
Tahle řasenka má plastový kartáček, které mi většinou sedí více, než klasické. Co jsem vypozorovala, na natočení mi vyhovují vypouklé kartáčky, přesně jako tento. Krásně se totiž přizpůsobí tvaru oka a řasy pročešou. Řasenka neslepuje, díky tvaru kartáčku mi řasy natočí, zahustí a lehce prodlouží. Krásně je tím tak zvýrazní. Abych nezněla úplně jak všechny reklamy na řasenky, tak nečekejte zase efekt umělých "smetáků". Prostě vám vytvoří prodloužené a natočené řasy z toho, co máte. 
Já osobně nemám v tomto případě co vytknout. Za necelých 80 Kč jsem koupila produkt, který mi prostě sedí ve všem, co od něj chci. Za sebe ji můžu jen a jen doporučit, pokud Vám nevadí plastové kartáčky. Je to prostě za málo peněz, hodně muziky. 

Znáte řasenky od Miss Sporty? A zkoušeli jste nějakou?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Taky se stojanu s Miss sporty vyhýbám a tak mě docela překvapila tvá recenze. Asi se po delší době zase ke stojanu podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem pár věcí zkoušela, ale vždycky to byl propadák, tuhle řasenku mi ale doporučovalo víc lidí a fakt je dobrá, stejně jako byla (a možná se ještě dělá) ta zelená

      Vymazat
  2. Já tuhle nezkoušela, ale zkoušela jsem v zeleném obalu a tu mám do teď a je taky velmi skvělá! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řasenku jsem měla a musím říct, že za tu cenu je opravdu fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem měla tuto řasenku a byla dobrá :-) . V létě jsem si oblíbila voděodolná řasenka Lash Sensational Sky High WTP a používám ji i teď. Bude se hodin na podzim i v zimě, když prší. To jsem měla kolikrát rozteklé oči, jako bych vylezla z bazénu... :-D

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)