NÁKUPY: LISTOPAD 2016

by - 9:00


Krásnou druhou adventní neděli!
Tak už tu máme prosinec! Jak si užíváte advent? Já zatím dost pracovně a hekticky, takže mi většinou týden uteče velmi rychle. Minulý víkend jsem vyráběla věnečky a další ozdoby, které bych vám ráda v nějakém z dalších článků ukázala. Včera jsme začaly s mamkou doma péct první kousky cukroví, které nám krásně provoněly byt. Co se nákupů za listopad týče, původně jsem klasicky chtěla pouze dokoupit produkty, které mi došly, ale tak nějak se to v tom procesu nakupování dárků zvrtlo a přeci jen je toho víc, než jsem úplně předpokládala. Tak se na to mrkneme. 

Většinu produktů jsem koupila na začátku listopadu, kdy jsem byla po delší sobě v Olympii a v Sephoře. Opět je to mix jak dekorativní, tak hlavně pečující kosmetiky. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už jste některé produkty mohli vidět právě tam :-).
Skinoren mám už druhé balení a je to můj zachránce od podkožních boláků. Už delší dobu Vám slibuji článek o mých pomocnících v boji za lepší pleť, ale bohužel je stále v procesu příprav, pokusím se to trošku urychlit. Aknecolor light je také na akné, ale oproti Skinorenu je i tónovaný, takže ho používám jen na pupínky spíš o víkendu, kdy se většinou nelíčím, ale nemám ráda, když mi někde vyloženě svítí boláky. Rozhodně je lepší je přikrýt něčím, co zároveň i léčí. Zkoušela jsem ho zatím asi dvakrát, takže ještě nemůžu přesně říct, jestli nějaký rozdíl vidím. 
Katy Perry parfém jsem dostala asi dva roky zpět na Vánoce a před nedávnem jsem ho akorát spotřebovala. Měla jsem ho moc ráda, ač si jinak na podobné vůně od celebrit nepotrpím. Když jsem se koncem listopadu stavovala v Teta drogerii pro svíčky, probíhala tam akorát akce 50 % sleva na parfémy. No byl tam chudáček poslední a za nějakých 350 Kč jsem ho tam nemohla nechat. 
Jako další tu mám dva produkty na čištění pleti od Neutrogeny. Zejména růžový čistící gel jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho, ale pořád jsem se k jeho nákupu nedostala. Když jsem pak narazila v Rossmannu na akci na značku Neutrogena, nakonec skončil v mém košíku, stejně jako peeling z řady spot stress control. Zatím jsem s produkty spokojená, ale používám je jen krátce na nějaké větší hodnocení. 
Jak už jsem zmiňovala, začátkem listopadu jsem se dostala po delší době do Sephory. Šla jsem tam cíleně pro jejich transparentní pudr. Mám moc ráda jeho brášku od NYX, ale ten je prostě všude permanentně vyprodaný, takže Sephora to jistila. A jak vidíte, neskončila jsem jen u pudru, ale koupila jsem si i paletku od Urban Decay Naked Ultimate Basic. Když jsem ji viděla na internetu, vlastně mě vůbec nezaujala a věděla jsem, že tuhle teda nepotřebuji. Ale pak jsem ji viděla v Sephoře a poté, co jsem si do stínů sáhla jsem se zamilovala. Mají tak neskutečně příjemnou, sametovou konzistenci! Brzy se objeví v samostatném článku, kde vám povím a ukážu více. 
Značku Vivapharm jsem na blogu zatím moc neukazovala, ale objevila jsem ji díky tělovému mléku a krému na ruce, které jsou opravdu skvělé. Objednávali jsme nějaké produkty jako dárky k Vánocům a já neodolala a koupila si oční krém. Zatím jsem ho nezkoušela, ale věřím, že bude stejně dobrý, jako produkty, které jsem již měla. 
Značku Nature Siberica jsem znala, ale nikdy jsem od nich nic nepoužívala. Proto se moc těším na jejich "Cleansing tonic" pro mastnou a kombinovanou pleť. Zatím ještě dodělávám tonik od značky Simple, takže odolávám a čekám, až ho spotřebuji celý. 
V brněnské Olympii máme od listopadu také malinký obchůdek Rituals, hned vedle Sephory. Je to nádherné voňavé místečko s příjemným personálem. Já jsem si koupila na zkoušku sprchový olej. Sice se snažím mazat se pravidelně, hlavně přes zimu, ale občas se mi vážně nechce, takže sprchové oleje jsou v tomto případě ideální kompromis. 
Společně s tonikem od Nature Siberica, jsem si objednala také koloidní stříbro. Četla jsem na něj dobrá doporučení v souvislosti s akné a musím říct, že nejspíš na tom něco bude. Stříbro má mít velmi dobré desinfekční účinky, používám ho pouze na problematické oblasti a jak už jsem říkala, rozdíl vidím. 
A jako úplně poslední tu mám nádherný vínový lak od značky Trend It Up. Co k němu více dodat? Ten rozruch kolem laků značky Trend It Up je oprávněný, protože je to za málo peněz vážně dost muziky. Krásné barvy, pro mě ideální štěteček i krycí schopnosti. Co více si přát? 
No a vážně poslední kousek je rtěnka od Rimmelu z nové, matné řady v odstínu 700. Jedná se o nude odstín do hněda. Rtěnka je nádherně sametová, akorát teda ta vůně se mi nelíbí ani trošku.

No a to je konečně všechno! Užívejte si advent a předvánoční pohodu!

You May Also Like

3 komentářů

  1. Taky mi při nákupu vánočních dárků ta ruka trochu ujížděla a nakupovala jsem i pro sebe..a vůbec ne málo:-) Těším se na článek o produktech pro lepší pleť, pleť mně už delší dobu trochu zlobí, tak by se mi určitě hodil:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký nákup. Líbí se mi produkty ze sephory i natura siberica :) něco určitě taky vyzkouším

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si ten růžový gel od Neutrogeny také koupila. Měla jsem ten peeling, se kterým jsem tenkrát byla moc spokojená.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)