NÁKUPY: ŘÍJEN 2016

by - 15:09


Krásnou první listopadovou sobotu!
Řeknu vám, tento týden teda stál za to. Od pondělí do pátku to byla jedna nekonečná jízda, ale měla to alespoň výhodu v tom, že jsem se ani nenadála a je zase víkend. A už listopadový! Kolem se všechno pomalu, ale jistě noří do předvánoční atmosféry a i já už jsem začala vymýšlet i nakupovat nějaké ty dárky. Dneska vám, i když trošku se zpožděním, ukážu nákupy za říjen. Opět je to taková všehochuť a jako vždy, něco jsem potřebovala, protože mi to doma došlo a něco jsem prostě chtěla vyzkoušet. Ale konec okecávání, jdeme se na to mrknout.

Vždycky, když si chystám focení novinek, tak si říkám, jak toho vlastně moc nebude a ono ejhle, nějak se mi to (jasně že samo od sebe!) rozmnoží.
Jako první tu mám nový  Curaprox. Od doby, co jsem ho koupila poprvé prostě jiné kartáčky doma nepoužíváme. Dřív mi dost krvácely dásně a kupovala jsem si nesprávné, dost tvrdé kartáčky, protože jsem si myslela, že čím víc člověk "drhne", tím samozřejmě líp. No Curaprox kartáčky jsou prostě super a já je kupuju vždycky, když jsou v akci tři za 199 Kč.

Potom jsem si také pořídila a již od začátku října používala Konopné olejové sérum "Clear" od značky Delibutus z eshopu Biooo.cz. Zatím musím říct, že super, určitě se o séru rozepíšu více. Z eshopu Biooo.cz jsem si teď objednávala ještě nějaké další věci na pleť (budou v listopadových novinkách) a spoustu dalších mám na seznamu pro Ježíška. Na sérum jsem narazila v jedné diskuzi o problematické pleti, kde bylo hodně chválené, mají více verzí, ale já pro začátek sáhla po té "clear". 
Po strašně dlouhé době jsem si konečně pořídila houbičku na make-up od Real Techniques. Mám Beauty Blender a je super, vyhovuje mi, ale už je na něm na chudince vidět, že ho mám fakt hodně ráda a že by asi chtěl pomalu, ale jistě odejít do houbičkového nebe. Na RT houbičku jsem slyšela hodně dobré recenze, takže jsem si koupila tu a byla to láska na první dotek. Je vážně dobrá, dost podobná originálnímu BB a cena je taky trošku někde jinde.

V době, kdy jsem RT houbičku sháněla, ji měli jen na Parfums,cz. Sice tenhle kolos moc nemusím, ale čas od času tam něco (kromě parfémů, ty fakt ne!) koupím. A zrovna měli v nabídce dva štětce, tak jsem to riskla, jeden stál prosím pěkně 15 Kč a druhý 10 Kč. A jsou moc fajn mimochodem, hlavně ten menší.
Jako další tu mám nášup produktů od značky Trend It Up z DM drogerie, o které jsem už určitě slyšeli, protože se teď hrne ze všech stran. Zlákala mě hned na začátku svého uvedení a musím říct, že co jsem zatím zkusila, bylo fakt dobré. Teď jsem si koupila ještě lak v podzimní vínové barvičce. V říjnu jsem si pořídila bázi pod make-up, paletku, na kterou jsem už stihla napsat i recenzi, tužku na oči a gel na obočí.
Dál tu mám jednu zapomenutou novinku ještě ze září a to je NYX Liquid Suede v odstínu Sandstorm. Kupovala jsem ho při rychlo návštěvě Prahy přímo v NYX obchodě. Pak tu mám klasiku korektor od Catrice, který mi doma prostě chybět nemůže, miluju ho a už ani nevím, kolikátý mám. A potom jsem neodolala nádhernému laku od Rimmelu ve zlatém odstíny Guilty Pleasure. Ideální na vánoční období. A tyhle gel laky jsou super. 
Došla mi moje oblíbená Garnier dvoufázová micelární voda, takže jsem si ji koupila znovu, už potřetí. 
Černou slupovací masku jsem viděla už u tolika lidí, že jsem se taky ukecala a vyzkoušela. Objednávala jsem z ebay, trošku jsem se bála, co mi dojde, ale musím říct, že teda fakt funguje. Přítel koukal jak z jara, co mu to z nosu všechno vytáhlo. 

Manufakturu mám moc ráda a když přišla na trh z BB krémem, chtěla jsem ho vyzkoušet. Krom toho, že má naprosto nádherné balení, dělá moc pěknou pleť. Samozřejmě to není make-up, takže krytí skoro žádné, ale pleť je prostě pěkná, sjednocená a rozzářená. Používám ho většinou na doma, pokud vím, že se někdo staví, tak abych moc neděsila :) K dostání je ve dvou odstínech, já mám ten světlý.
A jako poslední tu mám kokosový olej na vlasy z Rossmanna. Došel mi můj oblíbený od Garnier, tak jsem sáhla po něčem jiném. Zatím jsem zkoušela párkrát a myslím, že si budeme rozumět. 

A to je všechno! Co jste si v říjnu pořídili vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já jsem si od Trend it up první koupila lak na nehty a ten je fakt doslova boží :) A poté paletce pokukuji :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, tolik svkělých věcí. Camouflage korektor jsem taky pořídila! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Od Trend It Up mám pudr a rozjasňovač a pokukuji po dalších výrobcích:-)

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)