NÁKUPY: ZÁŘÍ 2016

by - 8:30


Krásnou neděli všem!
V tom shonu posledních dní jsem úplně zapomněla na to, že jsem Vám sice ukázala, co jsem si pořídila na Dnech Marianne, ale už jsem nezveřejnila článek se zbytek nákupů, které jsem uskutečnila během září. Sice toho není moc, ale zase tam jsou věci, o kterých bych Vám potom ráda napsala více, a tak, až opožděně, tu dneska mám článek s novinkami za září.

Jak už jsem říkala, není toho moc a většinou jsem koupila ještě před Dny Marianne.  
Na rozpučený obličej zkouším všechno možné a hledám inspiraci kde se dá. Četla jsem dost chvály na Skinoren, který jsem si koupila ještě možná na konci srpna a akorát ho dodělávám. Určitě pak sepíšu článek. Na podkožní pupínky a rychlejší hojení je prý super HemaGel, který jsem si pořídila v malém balení na zkoušku, protože je teda sakra drahý. Oba dva přípravky jsou z lékáren. 
V Lidlu jsem si koupila nádherně vonící tělové mléko v super praktickém balení s pumpičkou a pak také silikonový čistič na pleť. Na ten jsem byla extra zvědavá a moc se těšila, až ho zkusím. Zatím můžu říct, že po jeho použití mám naprosto božsky jemnou pleť. 
V Tetě jsem si koupila ještě jedno tělové mléko, tentokrát od Garnier (mám teď nějakou spotřebu jak jsem začala aktivně cvičit a naše super chlorovaná brněnská voda prostě na pokožku není to pravé). No a jelikož byl opět v akci můj nejoblíbenější deodorant od Rexony, vzala jsem si ještě jeden do zásoby. 
Z Luhačovic, kde jsem byla na začátku září, jsem si přivezla ošetřující krém Aknea s konopím proti akné. Zatím jsem ho nezkoušela, čekám, až spotřebuji Skinoren, ale má to být docela síla, pán mě upozorňoval, ať ho aplikuji opravdu jen na postižené oblasti. Tak uvidíme. No a neodolala jsem ještě pudru od Catrice s nádherným mozaikovým designem. 

A to už je opravdu všechno, co jsem si v září pořídila. Co udělalo poslední dobou radost vám?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já mám poslední dobou taky problémy s pletí, nějak se vrátila do veselých pubertálních časů, tak všemožně sháním něco, co by mi ji pomohlo trochu umravnit. Jinak se mi z Tvých nákupů líbí pudr od Catrice a jsem zvědavá na Tvé dojmy ze Skinorenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten silikonový čistič na pleť. Vypadá, že může být fajn. Super nákupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud máš problémy s pletí, napřed bych hledala problém ve složení krémů, které jsi používala, dimethicone, siloxane, cyclopentasiloxane, paraffinum liquidum, mineral oil, Isoparaffin, atp. tu pleť dost zanáší a jsou dost komedogenní (způsobují pupínky)

    OdpovědětVymazat
  4. Super nákupy, tiež som mala rexonu a bola super. : Teraz mám dove, ale tiež som spokojná. :)

    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)