NÁKUPY: SRPEN 2016

by - 12:42


Když jsem říkala, jak ten červenec rychle utekl, tak srpen si teda pospíšil ještě víc. Mám pocit, že uběhl tak týden a ne celý měsíc. Nicméně školákům, kterým to už zase začalo přeji, ať se vám daří a já jako pracující vidím pozitivum v tom, že už konečně doprava začne jezdit pravidelněji, i když víc narvaná. Co se nákupů za srpen týče, už v těch červencových jsem vám říkala, jak jsem se vydala do boje se svojí pletí, která prostě pučí jako na jaře. Takže krom pár kousků z dekorativní kosmetiky se mé nákupy za srpen nesly převážně v duchu očisty a péče o pleť. Tak se na to mrkneme!

A toto jsou tedy novinky, které jsem si v srpnu pořídila. Musím říct, že nebýt těch větších nákupů k boji proti akné, tak jsem se i docela držela a mohla bych se pochválit.
Jako první tu mám mini nákup ze Sephory, kde jsem prosím byla naposledy v lednu! Na tohle tedy opravdu pyšná jsem. Pořídila jsem si Panda Cool Stick od Tony Moly, protože mám pandí kruhy pod očima a protože je to prostě panda, mé nejoblíbenější zvíře a kdyby po tom prd bylo, tak jsem to musela mít. Jestli tyčinka k něčemu je se dovíte v některém z dalších článků. No a dále jsem sáhla po cestovní sadě pudru a štětce od bareMinerals. Sada mě zaujala, na pudr jsem slyšela samou chválu a do kabelky je tohle duo naprosto ideální.
Od eshopu lakilaki jsem dostala možnost vybrat si jeden z originálních laků na nehty, které se vyrábějí a míchají ručně. Došel mi tenhle naprosto zvláštní odstín, který mi hrozně připomíná pohádku Frozen. Vidět jste ho mohli již před delší dobou také na instagramu a musím říct, že na sluníčku vypadá naprosto božsky. 

S podzimem se nám v drogeriích ukazují i novinky. S těmi tradičně přišly i Essence a Catrice. Od Essence mě popravdě nic nezaujalo, zato Catrice mám čím dál tím více ráda. Sáhla jsem po make-upu s kapátkem a musím říct, že jsem se naprosto nečekaně zamilovala. O něm ještě stoprocentně uslyšíte!
Novinkou v drogeriích jsou také rosegold rtěnky od Rimmelu. Já jsem nakonec neodolala krásné nude barvičce. Mimochodem, ten obal je fakt nádherný! A konečně jsme se u nás dočkali také vysouvacích konturek na rty, které jsem naposledy okukovala v Londýně a záviděla britským blogerkám. Sáhla jsem také po nude odstínu.
Nevěřila jsem, že bych si mohla oblíbit nějakou micelárku stejně, jako růžovou Biodermu, ale povedlo se. A překvapivě je tento objev od značky Garnier, se kterou jinak moc kamarádi nejsme. Mám již druhé balení této dvoufázové micelární vody a jsem maximálně spokojená. Jen by mohla být o něco méně parfemovaná. Jinak ale odličuje skvěle. Bioderma je sice pořád o fous TOP, ale taky je sakra dražší. Tuto micelárku seženete v akci i za 129 Kč - 149 Kč za 400 ml.

V Tetě měli do konce srpna akci na mé oblíbené deodoranty Rexona Maximum Protection, kterými jsem nakazila mimochodem půlku rodiny, slevu 1+1, takže jeden vyšel na 79 Kč, no neberte to! Takže jsme doplnili zásoby.
No a tady už jsou moji dva hlavní pomocníci v boji proti akné. Oba jsou od české firmy Bione z řady ANTAKNE. Salicylový líh je teda pořádná pecka a po prvním použití jsem měla strach, že mi shoří obličej, nemá se používat každý den a chápu rozhodně proč. Ale musím říct, že výsledky vidím a více se dovíte v samostatném článku později. Intenzivní pleťové sérum na problematickou pleť používám spolu s líhem. Oba produkty nestály ani stovku mimochodem!
Potom jsem si také pořídila Ryor gelové změkčovadlo na komedony, protože se těch černých teček nemůžu zbavit. Zatím jsem ho vyzkoušela pouze jednou, takže vám více nepovím. Z čeho jsem ale nadšená a co mě velmi mile překvapilo, je Acne Soap od Sea of Spa - mýdlo na obličej. To jsem si zamilovala a je fakt super. Opět se více dovíte v samostatném článku.
A jako poslední tu mám naprosto obyčejné odličovací ubrousky z Tety, které používám na setření odličovacího oleje, takže je mi fakt jedno, jakou značku ubrousků zrovna koupím. Od La Roche-Posay jsem sehnala konečně slavný, ale u nás zatím špatně dostupný, Serozinc. Jedná se o osvěžující sprej se zinkem, který jak známo pomáhá problematické pleti. V létě super věc!

Tadáááá a to je všechno? Objevili jste něco zajímavého v srpnu?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Novinky Catrice se chystám prozkoumat a zrovna tenhle make-up mám na mušce, dobře, že už teď čtu chválu:-) Jednu z těch nových rtěnek Rimmel si chci pořídit, ty obaly jsou pecka. Akorát dvoufázová micelárka Garnier mi nesedla, strašně jsem se na ni těšila, ale zklamala mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem právě byla hrozně překvapená, že mi pěkně odličuje, Garnier mi jinak nesedí ani trošku, ale jediný co mi vadí je, že fakt hodně výrazně voní a to na odličování není úplně nej

      Vymazat
  2. Catrice má teda opravdu skvělé novinky a láká mě tam pár věcí, tento makeup od nich vypadá zcela dobře. Micelární vodu od Garnier byhc také ráda zkusila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkoušela bych ten make-up od Catrice, ale nejsem si jistá, jak moc je zrovna u tohoto produktu kapátko praktické, aby to zbytečně neprodlužovalo dobu nanášení...A ten líh bych moc nedoporučovala, zvlášť pokud máš citlivou pleť, četla jsem v obchodě jeho složení a z toho alkoholu se ti leda tak podráždí a vysuší pleť. Já jako "dezinfekci" používám zelené tonikum od Mixy a to mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pleť naštěstí citlivou nemám a ani nemám vyloženě akné, spíš hormonální rozbouření (lepší pojmenování mě nenapadlo), mám ložiska hlavně na bradě a čelisti, sem tam něco na tvářích, líh je samozřejmě pořádná darda a není to každodenní tonikum, ale jako právě "desinfekce" ne každý den a ne na celý obličej, pouze na postižený místa, mi fakt vyhovuje, pleť suchá není a fakt hojí, používám ho tak už prakticky měsíc a zatím dobré :)

      Vymazat
  4. Také jsem měla tu možnost vyzkoušet nějaký lak z e-shopu lakilaki.cz a je skvělý :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)