NÁKUPY: ČERVEN 2016

by - 17:10


Tak půlka roku je za námi a prázdniny tady! Vy, kteří ještě patříte mezi ty šťastné a volno se vás týká, si ho pořádně užívejte, ani nevíte, jak moc se vám potom po něm bude stýskat! Já mám v práci naprostý blázinec, ale vidina alespoň malého volna v příštím týdnu a náš malý prcek, který už má šest týdnů, mě stále drží nad vodou. Jelikož červen je už nenávratně pryč, dneska jsem tu s nákupy! A jako vždy - něco jsem dostala, něco jsem zabavila mamince a něco jsem prostě potřebovala (rozuměj chtěla) :)). Jdeme na to!

Mám sice teplo ráda, ale ve městě je to teda moc. S klimatizací se dá v práci sice normálně fungovat, ale moje pleť ji teda těžce nesnáší. Takže právě v kombinaci se sluníčkem, vedrem a hormony je momentálně v dost bídném stavu. Sháněla jsem proto v černu produkty, které by si s ní aspoň trošku věděly rady.
Jako první tu ale mám sprchový gel a tělové mléko od Oriflame s citronem a verbenou. Ty jsou zabavila mamce, která produkty dostala od kolegyně. Co se mi líbí moc, jsou obaly, které vypadají fakt pěkně. Jaké budou produkty, to se uvidí, ale sprcháč moc pěkně voní.
Dále tu mám mé oblíbené tělové mléko od Neutrogeny, které mi došlo a koupila jsem si ho znovu. Moc se mi líbí pumpička, kterou na tělovém mléko umím vážně ocenit a taky fakt, že mléko je hutné, ale rychle se vsakuje a nejste celí opatlaní ještě hodinu po namazání. No a na zkoušku jsem si pořídila i bělící pastu Pearl Drops. Zatím zkouším, tak uvidíme.
Došly mi žiletky do holítka, což je v létě dost nepraktické, takže jsem musela dokoupit. Nejraději mám právě Venus od Gillette, vyhovují mi nejvíce a i nejdéle vydrží. Sice jsou drahé, ale mám vyzkoušené, že za to stojí. V Tetě probíhala zrovna akce, takže jsem dostala ještě gel na holení zdarma.
No a jak už jsem říkala, vytáhla jsem do boje proti vysušené pleti. Udělala se mi opět krupičková vyrážka a obličej jsem měla neskutečně suchý, kolem úst se mi šupinkoval a loupal, k tomu zarudnutí, no děs. Kromě hydratační masky od Biodermy jsem tak začala používat ještě hroznový olej od Havlíka a pořídila jsem si i Bylinnou vodu, protože ty klimatizace jsou prostě pro pleť zlo.
Na doporučení holek z Instagramu jsem si koupila čistící gel od značky Medik8. Četla jsem samou chválu, tak uvidíme, zatím můžu říct jen že příjemně voní a stačí ho maličko a krásně napění. V Rossmannech jsem narazila na korektor od Catrice, takže jsem ho hned brala do zásoby, ten co mám doma mi totiž už pomalu, ale jistě dochází.
V Ryoru jsem si koupila jejich rozjasňující make-up. Chtěla jsem ho zkusit už dlouho a opět jsem četla samou chválu, takže jsem si ho nakonec koupila. Zatím jsem ho zkoušela dvakrát a jako, jsem mile překvapená! A vzala jsem si i novinku - matující krém s pudrovým efektem, který hodlám používat hlavně o víkendech, kdy se prakticky nemaluju, ale pleť se mi mastí a je lesklá.
A nakonec tu mám výhru od Rendy - Clarins Detox Booster, za který jsem moc ráda! A v balíčku mi došlo ještě několik vzorečků a powerbanka, kterou jsem si chtěla stejně kupovat a má naprosto ideální kabelkovou velikost!

A to je všechno! Co plánujete o prázdninách?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Pěkné nákupy! Nemám zkušenost s ničím, kromě holítek od Venus, ty jsou fakt dobré, mimo ty mi přijdou fajn od Xtreme 3. Moc se mi líbí obaly od sprchového gelu a mléka od Oriflame. Klimatizace je svinstvo, s tím souhlasím, naštěstí žiji na vesnici kde klimatizaci má jen málokdo, hlavně ve starším baráku není ani potřeba. V červenci chodím na brigádu a srpen mám v plánu trávit pod palmami ve Španělsku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten matující krém od Ryoru jsem si pořídila taky, zatím jsem nezkoušela, protože toho nechci mít rozdělaného moc a čekám, až dodělám krém, který používám teď, ale opravdu se na něj těším, protože už jsem na něj četla chválu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem právě četla samou chválu, já ho zatím zkoušela jednou a velmi příjemně voní, uvidíme časem, jak se mi bude líbit :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)