NÁKUPY: květen 2016

by - 21:27


Tak už tu máme červen, neskutečný! V týdnu jsem se k sepsání nákupů za květen nedostala, protože jsem vždycky došla domů až večer a nějak na to nebyl čas ani světelné podmínky. Dneska jsem si konečně chvilku našla a ukážu vám, jak jsem se zas (samozřejmě neplánovaně) rozšoupla. Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste asi už většinu novinek viděli a pokud ne, tak nezapomeňte pokračovat ve čtení článku!

Jediné, na co jsem si v květnu brousila zuby, byla paletka Sweet Peach od Too Faced, akorát jsem v její získání moc nedoufala, protože v Brně se sehnat nedá. Ale řízením osudu jsem měla začátkem května služební cestu do Prahy, takže jsem zatáhla kolegu do Palladia a odskočila si do Sephory, kde ji naštěstí měli. A díky tomu, že v Brně byly noční nákupy ve Vaňkovce jsem se dostala i ke značce NYX, která má celý stojan v Douglasu. Mimochodem jsem tam ve čtvrtek byla pro tekutou rtěnku a naprosto vybrakováno, všechno. Takže tam momentálně nemá cenu chodit
Havlíkova přírodní apotéka teď docela frčí a já se tomu vůbec nedivím. Po tom, co jsem si oblíbila ranní masku a dostala k ní ve vzorku i "Krásnou slečnu" jsem si musela jít pro velké balení. A koupila jsem si rovnou i BIO český krém, který je super jako denní krém a krom toho nádherně voní po meduňce, kterou já mám moc ráda a jako menší jsem si z ní a lipového květu dělala čaje. 
Došla mi pasta na zuby, takže jsem opět sáhla po mé oblíbené a osvědčené Colgate a na zkoušku v Rossmannu vzala masku od značky Himalaya. Krom toho, že mi maska neskutečně smrdí zatím špatně nevypadá. A ráda zkouším nové značky, tak uvidíme. 
No a tady už mé úspěšné pražské nákupy. Paletku jste mohli vidět v celé své kráse už na instagramu a určitě o ní bude i článek, protože je to neskutečná kráska a láska na první pohled. 
Koupila jsem si na zkoušku i nový booster od Sephory. Konkrétně tento je se zinkem na problematickou pleť, póry atd. Používám ho jako sérum ráno a večer a zatím jsem také moc spokojená a ráda bych vyzkoušela i další dvě verze, které jsou k dostání. 
Moc mě lákaly nové laky od Rimmelu a když jsem na ně narazila v akci v Rossmannu za 169 Kč gel i barevný lak, vzala jsem si jeden set na zkoušku. A rozhodně nelituji, lak vydržel v pohodě celý týden s tím, že jsem s ním sázela na chatě kytky a vyplela celý záhon mrkve, takže dostatečný zatěžkávací test.  
Od Lancome mi došel na zkoušku vzoreček z jejich nové hydratační řady a jsem moc zvědavá, jaký bude, zatím jsem ho ještě nezkoušela. Co se Manufaktury týče, hodně mě nalákali na okurkovou řadu a jelikož krémů mám teď dost, sáhla jsem po micelárce. Nádherně svěže voní, používám ji ráno na očištění obličeje a je to skvělé na probuzení. Pokud máte rádi okurky, tak určitě alespoň očichejte nějaký produkt z téhle řady. 
No a jako poslední tu mám můj NYX nákup, který jsem díky Night Shoppingu měla s 20 % slevou. Bohužel jsem si nevzala žádný produkt na rty, protože u nich byla fronta a jak už jsem říkala, když jsem tam byla teď v týdnu, tak bylo totálně vymeteno. Na zkoušku jsem si vzala Pore Filler, protože mi došel oblíbený Porefessional od Benefitu a také žlutý HD korektor, který snad pomůže zneutralizovat mé fialové kruhy pod očima. na HD pudr jste už určitě slyšeli samou chválu, já jsem zatím také na straně těch, kteří ho mají rádi. No a jako poslední jsem na zkoušku vzala tužku na obočí, která je úžasně přesná a pěkně se s ní pracuje.

Tak, hotovo! Co pěkného jste si v květnu koupili vy?

You May Also Like

16 komentářů

  1. Vzoreček od Lancome mi přišel také a moc mě to za srdce nevzalo, lepí to a nevšimla jsem si, že by to bylo nějak zázračné, za tu cenu už vůbec ne. Booster od Sephory chci vyzkoušet, vypadá dobře a paletka od Too Faced mi také nesměla chybět. :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem teda zvědavá, co na něj budu říkat já, jako ty Lancome ceny jsou pálky pořádný, to teda jo :(

      Vymazat
  2. Parádní nákupy. Věřím že máš z paletky velkou radost, tak si ji užij. Od značky Himalaya mám taky v plánu něco vyzkoušet a na Havlíkovu apotéku se budu muset na internetu podívat, poslední dobou se dost zajímám o bio kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nejsem "bio nadšenec" ale Havlík mě baví, vyhovuje mi a hlavně ta vůně! hrozně mě to uklidňuje :)

      Vymazat
  3. Super! Tyto laky na nehty jsem chtěla vyzkoušet taky, tak jsem ráda že čtu pozitivní reakce :)


    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy, hlavně ta paletka Too Faced, já jsem si ji strašně moc chtěla koupit, ale měla jsem a stále mám smolíka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla takovou radost z té služebky :D ale nakonec je možné i nechat si z Prahy zaslat paletku na nějakou jinou pobočku Sephora, takže bych se k ní v Brně dostala taky

      Vymazat
  5. Skvělé nákupy. Od Manufaktury mám teď krém na ruce a je super. Hodně se mi zalíbila značka Havlíkova přírodní apotéka a taky bych ráda od nich něco vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám od Manufaktury nejraději meruňkový sprchový olej, malinovou řadu a teď tuhle okurku

      Vymazat
  6. Ty laky od Rimmelu jsou super :) NYX Pudr mám na wishlistu! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NYX pudr je teď totálně vybrakovaný všude :D sice trošku víc práší, ale jinak je opravdu super

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Je! jsou to přesně moje barvy a teď na léto je prostě boží :D

      Vymazat
  8. Sweet peach paletka vypadá skvěle, hrozně mě mrzí, že se k ní nemám jak dostat :(
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus napsat na FB Sephoře jestli by ti ji nemohli poslat na prodejnu, kterou máš někde poblíž, já to tak měla domluvené původně :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)