NIVEA Men After Shave Balm - super primer?

by - 11:41


Docela ráda  zkouším nové věci a občas taky snadno podlehnu šílenství okolo nějakého produktu. Tak nějak podobně to bylo i v tomto případě. Už je to nějakou dobu, co jedna z USA youtuberek ve videu použila pánský balzám po holení Nivea Sensitive jako primer a začala o něm básnit. Pak se to hrnulo jako lavina a dovalilo až k nám do ČR. No já jsem tomu taky neodolala a v lednu jsem si v Rossmannu v akci balzám taky koupila. Od té doby ho zkouším a dneska jsem se konečně dostala k tomu vám sepsat, co si o něm myslím a jestli ho můžu doporučit, nebo ne. 

Zní to trošku šíleně, používat pánský balzám po holení jako primer pod líčení, ale stejně jsem to musela zkusit. Balzám je určení pro citlivou pleť a neobsahuje alkohol, což je super jak pro muže, tak pro nás blázny, kteří ho chceme používat pod make-up. Balení obsahuje 100 ml, což je nesporná výhoda - který primer je tak velký?
Obal je prostě typický balzám po holení. Lahvička je skleněná, takže je poměrně těžký, což je blbý na cestování, ale dá se to vyřešit tím, že si ho trošku odlijete do plastové krabičky, tak to  dělám já.
Zde složení balzámu, pokud by to někoho zajímalo. Nejsem odborník a nerozumím tomu, ale co jsem slyšela/četla, právě glycerin by měl fungovat jako "lepidlo" na make-up. 
Co se konzistence balzámu týče, je to něco mezi mlékem a gelem. Je poměrně tekutý, takže opatrně při vylévání do dlaně, stačí ho troška. Nádherně se roztírá a na pleti velmi jemně chladí, což mi po ránu vyhovuje ba dokonce je mi to příjemné. Vsakuje se velmi rychle. Zpočátku, než se úplně vsákne, jakoby jemně lepí, ale jakmile se vstřebá, pleť již ulepená není. 

Čeho jsem se docela bála je parfemace. Přeci jen je to pánský produkt. Nicméně je určený na citlivou pleť, a tak by parfemace neměla být nijak silná - a ona opravdu není. Sice voní pánsky, ale velmi jemně a příjemně, nic, co by mi vadilo. Navíc tu vůni cítím pouze než produkt rozetřu po obličeji, jakmile se vsákne, není po ní ani památky, takže se nemusíte bát, že budete vonět jako váš partner (i když znám spoustu holek, které používají pánské parfémy, protože jim voní víc, než ty dámské).
Balzám pleť vyhladí a zjemní, takže funguje opravdu jako primer. Nijak mi pleť nedráždí, nedělá mi na obličeji neplechu, neucpává póry a ani nevysušuje, to spíše naopak. Make-up se na balzám nanáší velmi dobře, necuckovatí a neflekatí. Já jsem maximálně spokojená a na stolečku na mě tenhle bílý princ čeká každé ráno, měním ho jen občas, většinou za zelený primer od Catrice, když mám pleť hodně zarudlou a s pupínky.

Za sebe tedy můžu říct, že chápu, proč je kolem něj takový boom, opravdu totiž nahradí primer v tom, že pleť vyhladí, zjemní a připraví na nanesení make-upu. Navíc 100 ml koupíte za nějaké 200 Kč (v akci i okolo 180 Kč). Zkuste se mrknout, jestli ho náhodou přítel nemá doma a vyzkoušejte ho.

P.S. Myslím, že je v Rossmann drogerii v akci, takže ideální příležitost, pokud se chystáte tuhle zvláštní vychytávku zkusit. (Zajímaly by mě statisticky firmy Nivea, o kolik jim vzrostly prodeje balzám po tom boomu, asi se hodně diví, co že ti chlapi tak najednou prahnou zrovna po něm :-)).

You May Also Like

3 komentářů

  1. :-D SKvělý článek. Samozřejmě že jsem boom zaznamenala ale často těmto věcem nepodléhám ale koupím si to až po delší době. Tento krém bych ráda vyzkoušela a tak až bude v akci, náhodně na něj narazím tak se jeho koupě nebráním.

    OdpovědětVymazat
  2. Abych se přiznala, zatím pořád odolávám, ani bych ho nemusela kupovat, přítel ho má v koupelně. I když asi kdyby mně náhodou zahlédl, co si matlám na obličej, tak by nevěděl, jestli mi nepřeskočilo:-D Ale stejně je těch kladných ohlasů čím dál víc, tak nejspíš brzy vyzkouším, pokud budu taky spokojená, tak si koupím svůj:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný článok a aj tvoj blog sa mi páči :) Nechcela by si spriateľiť a sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť :) http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)