CLARINS Instant Light Natural Lip Perfector - 08 plum shimmer

by - 12:58


Jarní prázdniny pro mě už sice hodně dlouho neplatí, ale jsem neskonale ráda, že dneska už v Brně zase vše bude ve starých kolejích, protože ty upravené jízdní řády mě doháněly minulý týden do nepříčetnosti. Dneska bych vám chtěla ukázat produkt, který momentálně používám vlastně skoro každý den, protože mi neskutečně přirostl k srdci (a rtům). Lip Perfector od Clarins mám doma už něco přes rok v přirozeném odstínu. V lednu jsem si kupovala nový odstín 08 plum shimmer a ačkoliv jsou oba stejné, až tenhle lehce zabarvený jsem si maximálně oblíbila. Ač se může zdát hodně výrazný, rtům dodá jen jemnou barvu a lesk. Zároveň je to ale balzám, takže je extra příjemný a o rty pečuje, ideální kombinace!

Clarins má moc pěkné obaly svých kosmetických produktů. Jsou klasické, elegantní a pěkné. Mým první produktem od Clarins byly stíny Ombre Matt a hned potom jsem si pořídila právě tento Lip Perfector v neutrálním odstínu 05. Když jsem viděla letošní novou kolekci a v ní Lip Perfector v novém odstínu, bylo mi jasné, že ho minimálně půjdu omrknout.
Pokud tento produkt neznáte, jedná se vlastně o balzám a lesk v jednom. Jak už název napovídá, měl by prostě dělat perfektní rty. A já s tím musím souhlasit.
Odstín 08 je nejvýraznější z celé kolekce těchto produktů. Ale pořád na rtech vypadá přirozeně. Líbí se mi, že neobsahuje výrazný třpyt a rtům dodá pouze zdravý lesk.
Co naprosto zbožňuji je pěnový aplikátor. Bylo mi hrozně líto ho vůbec začít používat, protože vypadá tak pěkně, čistě! Aplikátor je přímo božsky jemný, po rtech krásně klouže a má ideální velikost a tvar, díky kterým se s ním rty pěkně vykreslí.
Produktu si vytlačíte kolik uznáte za vhodné, ale stačí bohatě jen troška, protože se krásně po rtech rozetře. Větší vrstva je spíše na škodu a na rtech už nepůsobí tak pohodlně.
Na rtech nelepí, toho jsem se trošku bála. Vytváří na nich velmi příjemný povrch, máte opravdu pocit, že s nimi něco dělá. Dodá jim lesk, barvu a rty vypadají šťavnatě a zdravě. 
Co se výdrže týče, i ta mne mile překvapila, mizí totiž poměrně pomalu na to, jak jsem jinak zvyklá u lesků. Jakoby se do rtů vsákne, rty ale nezůstanou vysušené, jsou pořád příjemně hydratované a i barva lehce zůstane.

Je to přesně ten produkt, po kterém sáhnu vždycky, když spěchám, nosím ho v kabelce jako jistotu a na dny, kdy prostě nevím, co na rty. Můžu ho jen a jen doporučit a jediné, co by vás mohlo od nákupu odradit, je cena. Já jsem ho kupovala v Douglas s 10 % slevou na narozeniny. Jinak ale stojí něco málo přes 400 Kč a to není úplně málo.

Znáte tento produkt? Podobné mám ve svém sortimentu i Catrice za 99 Kč a já se chystám na jejich srovnání, protože jeden z nich doma také mám.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ten odstín vypadá úžasně, ta cena už se mi líbí poněkud méně, no:-D Budu se těšit na srovnání s Catrice:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho v odstínu Nude a taky je můj oblíbený, na srovnání se těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já na lesky moc nejsem tak by mi bylo líto dát za to 400 Kč. Jinak barva je pěkná.

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)