ColourPoP - Hammered, Party Time, Straight Trippin'

by - 9:00


Před nějakou dobou jste tu mohli obdivovat pět stínů od značky ColourPop, které se bohužel stále nedají v Evropě koupit a jsou dostupné pouze v USA. Hned poté, co jsem si je vyzkoušela, jsem zatoužila po dalších odstínech, a tak jsem si objednala ještě tři, tentokrát tmavé. Stíny mi dorazily chvilku před Vánocemi po malých peripetiích a dneska vám je ukážu. Jedná se o odstíny Hammered, Party Time a Straight Trippin'. Doufám, že se k nám stíny jednou přeci jen dostanou, protože je mám opravdu ráda. A vyzkoušela jsem i jejich tužku na rty a i ta rozhodně stojí za zmínku. ale o tom až později v dalším článku.

Pravděpodobně se budu opakovat, protože se tyto stíny od předchozích liší pouze barvou, tak snad mi prominete. Balení, jeho funkčnost i pevnost, jsou také na chlup stejné. Stíny došly vcelku, nerozbité, i když vzhledem k jejich textuře by to u nich naštěstí nebyla taková pohroma, kdyby se trošku rozsypaly.
Tentokrát jsem vsadila na tmavé odstíny. Vybrat si pouze pár a nechtít všechny je poměrně těžké a trvalo mi to poměrně dlouho, než jsem progooglovala jednotlivé odstíny, které mne na stránkách zaujaly. To určitě doporučuji předem, protože v kalíšku (a hlavně z fotek na stránkách) hodně blbě poznáte, jakou barvu vlastně stíny přesně mají.
Jako první mi bylo jasné, že budu chtít stín s názvem Hammered. Po tmavé zelené jsem toužila už dlouho a tahle mi padla hned do oka. Jedná se o nádherný zelený odstín, poměrně tmavý, se zlatým třpytem. Vypadá krásně na celé víčko, hlavně na večerní líčení. Měla jsem ho v divadle a moc se mi to líbilo. Manipulace je s ním malinko horší, než s beztřpytkovými stíny, nejlepší je to prstem, ale pracovat se s ním celkem pohodlně dá. 
Štětcem jde nabrat jen velmi špatně, i když Ježíšek mi nadělil sadu od Zoeva a s těmi to jde kupodivu docela dobře. Přesto ale na třpytivé stíny, a zvláště takto krémové a super pigmentované, vyhrávají prsty. 
Ve skutečnosti vynikne více zelená a zlatý třpyt není tak výrazný, přesto se mi tento stín ohromně líbí. 
Druhým stínem. který jsem si vybrala, je Party Time. Chtěla jsem nějaký matný stíny, který bude takový ten "nevím jakou barvu". Prostě takový, po kterém sáhnu a bude se hodit všude a vždycky. A tato barvička je pro mě přesně taková. Jedná se o takový hnědo-šedý (taupe) odstín, který vypadá moc pěkně sám o sobě, nebo případně doplněný nějakým jiným, třpytivým stínem. Opět je krásně krémový a štětcem se nabírá lépe, protože neobsahuje třpytky. 
Stíny jsou krásně měkké, super pigmentované a jemné, mazlavé, ale neslévají se mi (používám ale vždy, pod všechny stíny, bázi).
A posledním stínem je Straight Trippin', který takhle vypadá taky nic moc, ale pořádně to rozbalí až na víčku. 
Je to nádherná, tmavě čokoládová barva, která ale přechází až do vínova a obsahuje velmi jemný třpyt/lesk (těžko se to popisuje). Foťák nedokáže zachytit jak ve skutečnosti vypadá, ale je to opravdu krásný odstín a žádný podobný doma nemám. 
ZLEVA: Hammered, Party Time, Straight Trippin'
No a tady swatche jednotlivých stínů. 
ZLEVA: Hammered, Party Time, Straight Trippin'
A ještě jednou...
ZLEVA: Hammered, Party Time, Straight Trippin'
Tak co, už se k vám také nějaký ColourPop stín dostal? Já opravdu doufám, že začnou posílat do Evropy, protože je vážně škoda, že něco tak krásného, super pigmentované a stojící 5 dolarů! tady nemáme :-(

You May Also Like

9 komentářů

  1. Asi si ho objednám! Netušila jsem, že jsou za tak super cenu!! :) Ten první je vážně parádní.. :) Úplně ho vidím na líčení na ples!
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud máš někoho, kdo ti objedná na USA adresu, tak určitě neváhej! :-)

      Vymazat
    2. Ahoj, stíny vypadají fakt úžasně - nevíš náhodou jak to je s objednáváním u nás? Viděla jsem je totiž na heurece. Tak jestli nemáš ty něbo někdo z holek zkušenosti? V Americe totiž nikoho nemám tak by to bylo super je sehnat tady....
      Míša

      Vymazat
    3. Ahoj, no Colourpop posílá jen po USA zatím bohužel. Jestli jsi je viděla i u nás, tak je možné, že je někdo posílá dál, ale do ČR, ani do Evropy se poslat nedají :( Jinak bych ji měla mnohem víc :D

      Vymazat
    4. Dík za odpověď, taky jsem pátrala a do Evropy fakt neposílaj, tak to asi někdo kupuje tam a posílá dál jak píšeš. Má je u nás ale jen jeden eshop za 235kč za jeden stín... Na druhou stranu je mám na wishlistu už dlouho tak možná neodolám :-)

      Vymazat
    5. normálně stojí 5 dolarů, takže něco přes 100 Kč no, ale ta dostupnost je naprd :( ale věřím, že se to časem zlepší

      Vymazat
  2. tyhle strašně každý chválí, vypadají úžasně :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná pigmentace a super cena. Mě by se spíše víc líbily v nějaké paletce, přijde mi to praktičtější.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadaji bozsky!:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)