Produkty, které už bych si nekoupila

by - 14:49


Za měsíc jsou Vánoce! Venku to konečně začíná vypadat jako v zimě, všude už je vánoční výzdoba a já ji pomalu vytvářím i doma. O víkendu se chystám na chatu pro zásobu šišek a různých dalších ozdob a už se moc těším! No, to by bylo k tomu pozitivnímu asi vše. V dnešním článku bych vám totiž ráda ukázala produkty, které mám doma, a které mne zklamaly nebo nepřesvědčily o tom, abych si je někdy v budoucnu chtěla koupit znovu. A ještě bych ráda dodala, že to, že něco nesedí mně neznamená, že to nemůže vyhovovat vám. Vy sami nejlépe víte, co vám sedí! :)
Prozatím vám ukážu 9 věcí, které mne zklamaly, a které už si znovu pořídit nepotřebuji. Našla bych jich více, ale některým produktům dávám ještě šanci se ukázat v lepší světle. 
Jako první tu mám korektor od Astoru, na který už mám nachystanou i samostatnou recenzi. Jeho výhoda je určitě barva, protože je velmi světlý. Já ale od korektoru požaduji krytí a to mi tento opravdu nedává. Pokud používáte korektory na projasnění, potom by vám mohl sedět, na krytí ale prostě není, alespoň pro mě ne. Navíc mi vadí jeho "řídká" konzistence. Na pleti vypadá, jak kdybych si tam nic nedala. Takže ho budu posílat dále.
Druhým produktem, který jsem do tohoto článku (ač nerada) musela zařadit, je slavná they're Real řasenka od Benefitu. Jedná se o ne zrovna levnou záležitost a já s touhle řasenkou mám prostě problém. Když pominu to, že se tak v devíti případech z deseti vždycky píchnu ostrým kartáčkem do oka, tak mi na řasách sedí opravdu jen výjimečně. Nevím čím to je, ale kdybych se s ní líčila týden, tak dvakrát jsem spokojená a mám fakt pěkné řasy a zbytek dní je mám jen slepené a nic moc. A to se mi nelíbí. Nehledě na to, že jde ještě špatně odlíčit. Spoustě lidem vyhovuje, takže bych doporučovala si ji prostě zkusit a uvidíte. Já ji hodlám spotřebovat, ale dělám to vyloženě jen proto, že je mi líto těch peněz, nijak si to neužívám.
Jako další tu mám make-up Loreal, který hodně vychvalovaly blogerky v UK. Pak jsem sice zjistila, že mají ještě trošku jinou verzi a k nám se dostala zase jen tato, ale to nemění nic na tom, že jsem se s tímto make-upem nijak neskamarádila. Má krásnou světlou barvu, opravdu hodně světlou, to je super. Ale jinak mi, ač mám pleť smíšenou, hrozně vysušuje obličej a dělá šupinky. Zatím ho ale používám na míchání. Díky jeho světlé barvě se alespoň takto dá využít. Samostatně by možná mohl sedět hodně mastné pleti.
Dalším produktem je odličovač na oči s chrpou od Yves Roscher. Na ten už jsem recenzi psala. Pro mě to bylo velké zklamání, které mi spíše řasy vyrve, než odlíčí a rozhodně ho nemůžu doporučit, bohužel.
Dermacol a jejich voňavé sprcháče a tělová mléka, kdo by je neznal! Já jsem toto višňové tělové mléko dostala od kamarádky, sama bych si ho asi nekoupila. Sice moc pěkně voní, ale co se týče hydratace, tak to žádný zázrak není a přes zimu mi rozhodně nestačí. A jelikož se hrozně nerada mažu, tak nemám ráda něco, co mi vlastně neudělá službu a namáhám se zbytečně. 
A znovu musím zmínit Dermacol. Wet and Dry pudrový make-up mě poměrně nalákal a chtěla jsem ho vyzkoušet. Ale byl pro mne rovněž zklamáním. Nesedí mi, hrozně mi vadí jeho silná vůně, dělá mi na obličeji fleky a nános...prostě ne, bohužel.
A blížíme se do finále. Tentokrát tu máme Rimmel a jeho gel na obočí. Gelům z drogerie jsem věnovala jeden samostatný článek, takže to vezmu jen stručně. Nesedí mi tvar kartáčku, patlá hrozně moc barvy, obočí vypadá jak přetřené temperkou a šíleně nepřirozeně.
Bohužel sem musím zařadit i slavný a vychvalovaný EOS. Jeden jsem si na zkoušku koupila, když se objevily u nás v drogeriích, ale musím říct, že je to spíše "frajerský kousek", než použitelný balzám. Labello je stokrát lepší, navíc mi tento růžový hrozně uměle voní a "nechutná" mi. Další vajíčko již nepotřebuji.
A jako poslední tu (bohužel) mám paletku od Sleeku. Jedná se o limitku Arabian Nights, kterou jsem si kupovala loni o prázdninách. I na ni už mám připravený samostatný článek i se swatchema, takže více se dočtete tam. 
Paletka mě zaujala barvičkami, které doma prostě nemám. Vlastním další 3 Sleek paletky, které používám a jsem spokojená. Tahle je ale jiná. Nejen, že většina barviček ze spodní řady vypadá na víčku v podstatě stejně, ale stíny mají hrozně blbou konzistenci. To ostatně uvidíte v tom samostatném článku. Nejsou máslové, ale hrozně hrudkovatí, nejdou pořádně nabrat, opadávají, tak divně se cuckují, hlavně ty první tři v horní řadě a první ve spodní řadě...Tahle paletka se prostě nepovedla. 

A tím končím můj dnešní negativní článek. Třeba vám přijde vhod a ušetříte nějakou tu kačku. A budu moc ráda, když mi napíšete, co třeba v poslední době nesedlo Vám a už byste si to nekoupili.

You May Also Like

13 komentářů

  1. Hezký článek, já mám taky několik kosmetických propadáků ( pro mě ). Můžu se shodnout s tebou co se týká tělového mléka od Dermacolu, které jsem vyzkoušela Meloun, Káva, Mango, též se nerada mažu a hydratace těchto mlék je mizerná a celkově mi po natření na těle nevoní tak dobře, spíš hodně uměle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že nejsem jediná, komu to mazání leze krkem, když už se k tomu dokopu, tak chci, aby to aspoň bylo cítit no :)

      Vymazat
  2. Dermacol púder a gél na obočie do Rimmelu som chcela skúsiť ,ale asi sa kuknem po iných produktov. Ako je mi jasné, že mne to môže sedieť ,aleee už mám doma dosť produktov ,čo len ležia a nesedia mi vôbec :D

    OdpovědětVymazat
  3. Také mám nachystaný článek s kosmetikou, která mi nevyhovuje. Já mám od Dermacolu sprchový gel a s ním jsem maximálně spokojená, je fakt, že nehydratuje, ale mě mazání tělovým mlékem nějak nevadí. Co se týče korektoru, ten jsem si chtěla nedávno koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sprcháč jsem měla taky, pomeranč a čokoláda a ten mi nevadil, ale to mléko je na mě prostě slabé no :( a korektor vyzkoušej v drogerii a uvidíš, jestli to bude to, co hledáš, pár pochval jsem na něj také slyšela :)

      Vymazat
  4. Hezký článek, vím čemu se raději vyhnout! I když tedy odličovač od YR miluji a nemohu si ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u toho to zrovna nechápu! tolik chvály jsem četla, tak jsem se na něj těšila a prd, moje řasy jsou prostě divný :D

      Vymazat
  5. Ten krém na ruce od Dermacolu jsem měla a přišel mi super pro použití přes den, protože se rychle vsáknul, takže jsem se nelepila :D Ale je pravda, že na zimu by nestačil :) Ale ta vůně byla božská <3

    OdpovědětVymazat
  6. No ja eos vzdy chtela vyzkouset, ale posledni dobou jsem cetla negativni komentare takze me prestal lakat uplne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. je to spíš takový frajeřina, než použitelná věc, jako propadák to taky není, ale za 170 Kč si umím představit i lepší nákup :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsme na tom dost podobně :) Make-up Infallible 24-h Matte mi taky moc neseděl. Určitě nebyl vyloženě špatný, ale hodně zvýrazňoval suchá místa, šupinky, vrásky, usazoval se v pórech. S řasenkou od Benefitu mám opět stejnou zkušenost, byla nevyzpytatelná. Někdy nalíčila řasy hezky, jindy vůbec. Třešňový sprcháč Aroma Ritual se mi zdál kvalitou o stupeň horší než Irská káva - ten mi vyhovoval. Od Sleeku jsem vyzkoušela jen paletku Acid s křiklavými stíny a ta mi zase kvalitou připomíná paletku MUA, k tomu některé stíny v ní jsou málo pigmentované...

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)