NÁKUPY: ŘÍJEN 2015

by - 9:00


Mám trochu chuť začít dnešní článek opět tím, jak šíleně letí čas, ale opakovala bych se a beztak to všichni vnímáte stejně. Takže se rovnou vrhnu na to hlavní a tím jsou nákupy a novinky za měsíc říjen! V říjnu jsem nikde moc nebyla, pouze jednou v Olympii (a to byla sakra chyba, vzhledem k dopravní situaci v Brně) a jednou ve Vaňkovce, kde byl 27.10. Night Shopping a v obchodech byly slevy. Nákupy tak nejsou nějak extra velké, poslední dobou mám takové to období "nic nepotřebuju". Jak už jsem se zmiňovala, na přelomu roku budu v Londýně, takže se vyřádím tam. Tak se jdeme podívat na to, co jsem si v říjnu pořídila, případně dostala!

Říjnové nákupy byly hlavně ve znamení boje proti akné, aneb ať žije podzim! 
V lékárnách Dr.Max je do konce října akce 2+1 na Uriage. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že na svoji tvrdohlavou pleť ráda zkouším nové věci, hledala jsem na internetu a nakonec si vyhlídla tři věci z řady Hyséac, které jsem chtěla vyzkoušet. Pořídila jsem si tak SOS pastu na pupínky, která by měla urychlovat hojení, A.I. krém pro pleť s akné, který hojí a zároveň i hydratuje a vyživuje a jako třetí věc zdarma jsem potom vzala minerální micelární vodu. Tak uvidíme, jak budu spokojená. 

No a protože mi s podzimním počasím a mým věčným zíráním do PC dost slzí a pálí oči, koupila jsem si ještě Visine kapky do očí pro suché a unavené oči.
V katalogu Sephora mě zaujala konjaková čistící houbička. Mám tyto houbičky moc ráda a společně s kartáčkem je používám na čistění pleti gelem. No a houbičku ala beauty blender používám na zapracování korektoru pod očima. Měla jsem nějako od Essence, ale rozpadla se. Tato od Ebelin je mnohem lepší a můžu ji s klidem doporučit. 
Jak už jsem říkala, říjen byl ve znamení boje proti akné a jelikož mi došel můj oblíbený Freeman broskvový peeling, na doporučení Terky z TerryMakeupTutorials jsem si koupila Vichy Normaderm 3v1 a jsem zatím moc spokojená. Biodermu jsem dostala v rámci jejich Sébium soutěže. Jedná se o 100 ml a bude ideální na cesty.
Došla mi také zubní pasta, tak jsem sáhla tentokrát po Signalu a zkouším jejich White Now Triple Power. A opět na doporučení holek z Instagramu jsem si pořídila Saloos ricinový olej a používám ho na řasy. Měl by podporovat růst a vyživovat, tak jsem zvědavá, jestli uvidím nějaký rozdíl po delším používání. Zatím mám dobrý pocit, že pro řasy něco extra dělám. 
No a jako poslední tu mám super roztomilý krém z Douglas. Je to takový prcek do kabelky, to balení se mi hrozně líbí a příjemně voní. K dostání je ve variantách jablko a skořice, vanilka, kokos a aloe vera. Mimochodem, už v parfumeriích mají vánoční nabídku a letos se mi teda extra líbí. Platí na ni akce 2+1.

Došel mi můj oblíbený gel na obočí od Alverde, takže jsem pořídila nový a na zkoušku, abych tedy přišla na to, co všichni mají na Baby Lips, jsem si pořídila jejich zimní limitku, tak jsem zvědavá, zatím mě teda moc nepřesvědčila.

Tak a to je vše! Co jste si pořídili vy? A už víte, co si přejete od Ježíška?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Tak ten krém do kabelky je úžasný, pro ten si musím skočit. Na kolik vyšel? Jinak jsem zvědavá jak ti sedne ta kosmetika Uriage, doufám, že bude recenze.

    Radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že stál 59 Kč a já měla 10 % slevu, mají teď ale akci 2+1 a těch pěkných věcí je tam mraky, takže se dá úplně v pohodě využít i to :) a na Uriage určitě bude, zatím můžu říct, že SOS krém vypadá hodně slibně, uvidíme :)

      Vymazat
  2. Do limitky Baby Lips jsem šla taky, ale do toho fialového a super barvička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem chtěla ten červený, ale měli už jen tento :(

      Vymazat
  3. Zimní Baby Lips jsem si taky pořídila (hned všechny 3 :D) a nejlepší je na tom ta vůně, nějak extrémně to teda nehydratuje
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůně a jemné tónování je fajn, jako balzám bych to úplně nenazvala, ale neztratí se to, chtěla jsem původně ten červený, ale ten už nebyl, tak jsem na zkoušku vzala aspoň tento růžový :)

      Vymazat
  4. Tu houbičku od Ebelinu chci dlouho zkusit, ale furt nevím jestli do toho jít :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě hrozně láká originál beauty blender, ale nechtělo se mi investovat tolik za houbičku, když nevím, jaká bude...měla jsem dříve od Essence, ale ta nebyla nic moc a rozpadla se mi, tahle je ale vážně dobrá, je taková měkčí a poddajnější a korektor se s ní krásně zapracuje, navíc stojí asi 120 Kč, takže na vyzkoušení je ta cena super :)

      Vymazat
  5. Houbičku od Ebelinu bych si ráda koupila. :)) Biodermu mám velice ráda její micelární voda je vážne skvělé a ted jsem si pořídila krem global. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Povedené nákupy. Musím říci že pasta Signal White now je opravdu skvělá, po měsíci čištění pozná i okolí o mnoho víc bělejší zuby. Vichy Normadern jsem vyhrála na blogerkách a stále čekám na jeho doručení, Snad přijde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím říct, že mi Signal přijde i lepší, než Colgate White, rozhodně se lépe čistí z umyvadla :D a s Vichy jsem spokojená, používám zatím hlavně jako peeling

      Vymazat
  7. Krémík vypadá skvěle. Olej na řasy jsem neznala, možná to zkusím. Netušila jsem že už je v Brně konjak houbička, takže pro mně velmi poučný článek :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. olej používám něco přes 14 dní a za mě dobrý, neštípe a nedráždí, mám dobrý pocit, že pro řasy dělám i něco dobrého a ráno se mi dobře líčí, protože tím, jak řasy večer potřu jsou krásně oddělené a asi i vyživené, uvidíme, jestli to bude mít po delší době i nějaký růstový efekt :) a houbičku jsem kupovala už začátkem října a měli jich tam hodně :)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)