NÁKUPY: Září 2015

by - 9:00



Další měsíc za námi a to znamená jediné - dneska tu pro vás mám opět nákupy za měsíc, tentokrát už za září. To, co jsem si pořídila na Dnech Marianne, jste již měli možnost vidět, takže dnešní článek v podstatě bude jen takový malý doplněk toho, co jsem si koupila nad rámec. A bude toho opravdu malinko, nebýt toho, že jsem si v Luhačovicích koupila tři produkty, vlastně bych ani tento článek nedělala. Tak se na to podívám!
V obchodě jsem vlastně kromě víkendu, kdy byly Dny Marianne nebyla celé září, takže tu mám jen pár kousků.
Minulý víkend a část týdne jsem strávila v Luhačovicích, o čemž jsem Vám už psala. Pořídila jsem si tam hydratační sprej a hydratační krém Vincentka. Mořská voda mi dělá velmi dobře na pleť a Vincentka je plná minerálů, takže uvidíme, jaká bude. Jsem hrozně zvědavá!
Batiste jsem kupovala na Dnech Marianne, ale těsně předtím, než jsem odjela do lázní mi došlo mé cestovní mini balení, které nosím v kabelce, takže jsem se pro něj cestou z práce stavila. 
Makadamiový olejíček jsem měla objednaný přes známou a v září mi konečně došel. Jedná se o 100% přírodní olejíček, který má celou řadu účinků. Určitě o něm ještě uslyšíte. Já ho prozatím přidávám do jílové masky, kterou si míchám.
No a poslední tu mám konopnou mast, kterou jsem si také kupovala v Luhačovicích. Mast je skvělá na popraskanou kůži, ale také působí protizánětlivě a měla by pomoc i při léčbě akné, takže uvidíme, jaká bude. Není skoro vůbec parfemovaná a je velmi hydratační, takže na toto období přímo ideál. 

No a to je vše! Pokud jste ještě neviděli, co jsem si pořídila na Dnech Marianne, tak se můžete podívat tady.

A co jste si v září pořídili vy?

You May Also Like

4 komentářů

  1. Hezké produkty. Zajímali by mě ty krémy Vincentka, též mi slaná voda mé pleti dělá velmi dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento typ sucheho samponu mam take a velmi si ho chvalim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste jsou nej, vyzkoušela jsem poměrně dost suchých šamponů a buď nedělaly nic, nebo jen hodinku a potom hrůza...

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)