CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Lotion - tube (3 step)

by - 9:00


Clinique jsem postupně přišla na chuť tak dva roky zpět a stále ráda zkouším další a další produkty. Zatím mě žádný vyloženě nezklamal a vesměs jsem byla maximálně spokojená. Dneska bych vám ráda ukázala produkt, který jsem vyhrála loni ve Vánoční soutěži Marionnaud. Docela dlouho jsem s článkem čekala, protože mám pořád trošku rozporuplné pocity, ale vzhledem k tomu, že už jsem skoro na dně, je čas se s vámi o mé dojmy z tohoto poměrně profláklého produktu podělit.
Určitě jste už slyšeli o "3 krocích od Clinique" na čištění pleti. Já přímo miluju jejich Liquid Facial Soap (první krok), o které jsem už článek psala dávno. Byla jsem proto nadšená, když jsem se dověděla, že jsem vyhrála "třetí krok" tedy hydratační mléko s naprosto šíleným názvem "Dramatically Different Moisturizing Lotion - Tube ".
Spíše než o "mléko" se jedná o emulzi. Slyšela jsem na ni poměrně dost pozitivních ohlasů, takže jsem byla zvědavá, jak bude sedět mně. Navíc v době, kdy jsem ji vyhrála, jsem měla extra suchou pleť, takže přišla jako na zavolanou. 
Mile mě překvapila velikost emulze, má totiž 50 ml, což je dost. Od Biodermy jsem si zvykla na krémy pouze o obsahu 30 ml, a to je opravdu málo, jsou poměrně rychle pryč.
Clinique má krásná a typická balení. Jsou jednoduchá, funkční a dobře vypadají na každé poličce v koupelně :-).
No, ale teď už konečně k tomu, jaký je produkt samotný. Začnu konzistencí - zde se opravdu jedná spíše o emulzi (nebo sérum), krém ani mléko mi to rozhodně nepřipomíná. Je to spíše tekutější, ale poměrně dobře se roztírá, musím ale trošku pohnout, protože se velmi rychle vsakuje, tady bych řekla, že na mě až moc rychle. Nelepí a nedrolí se, to je za mě velké plus, protože většina produktů podobné konzistence mi tohle dělá. 
Nejdříve jsem emulzi zkoušela používat samostatně, ale to mi nevyhovovalo. Přišlo mi to na moji pleť málo. Tím, jak se super rychle vsákne jsem měla pocit, že jsem si vlastně obličej nenamazala. Takže teď používá vždycky emulzi, nechám chvilku vstřebat a poté použiji ještě klasický krém, který zrovna používám. 

Abych pravdu řekla, ne, že by tahle věcička byla úplně naprd, ale nepřirostla mi k srdci natolik, abych si ji koupila znovu. Produkt hydratuje, to ano, pleť je jemná a příjemná, ale štve mě, že musím použít stejně ještě krém, a když jsem měla pleť opravdu hodně suchou, tak ani tohle mi nepomohlo, pouze olejíček od Saloos. Jsou dny, kdy vidím rozdíly s touto emulzí a pak jsou dny, kdy nevidím nic. A na to, že má jít o něco "dramatically different", mi to jako tak dramatický účinek nepřijde.

Dejte mi vědět, jestli máte s touto emulzí nějaké zkušenosti a jak se jeví vám? Rozhodně to není špatný produkt, to ne, jen je na mě asi slabý a na rovinu, čekala jsem od toho rozhodně více. Kdybych si ho kupovala sama, asi bych byla zklamaná. Produkt stojí přes 500 Kč, což je poměrně dost.

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já používám gel a je to super podklad pod makeup, ale je pravda, že nějak dramaticky nehydratuje :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Ktory olej od Saloos sa Ti osvedcil na hydrataciu?
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, olejíčky od Saloos mám ráda všechny, nepřijde mi, že by se nějak lišily v hydrataci (alespoň na mé pleti), takže většinou vybírám spíš podle vůně, některé mi totiž až smrdí. Nejoblíbenější a nejvíce kupovaný je u mě levandulový.

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)