POstátnicové řádění v Praze aneb mega haul

by - 10:49



Konečně je tu článek o mém postátnicovém řádění v Praze! S mamkou jsme si zhruba před měsícem udělaly plánovaný výlet do Prahy, kde jsem si nakoupila pár odměn za státnice. Většinou jsem od rodiny dostala peníze a měla jsem rovnou vymyšlené, co bych si přála, takže pak už zbývalo jen celou akci uskutečnit. Měly jsme docela slušné vedro, ale v Palladiu se to naštěstí dalo přežít, horší to pak bylo cestou z a na Florenc. No a pokud se chcete podívat, co jsem si všechno z Prahy dovezla, tak se na to rovnou vrhneme!
Málem se mi vše ani nevešlo do záběru, hups! Nutno teda dodat, že ne úplně všechno je mé, kupovaly jsme ještě dárky pro švagrovou k svátku. 
Začnu tím, co vás asi bude nejvíce zajímat, a to je kosmetika. Některé věci už jste na mém instagramu nebo i zde na blogu mohli vidět a zbytek určitě ještě uvidíte. V Palladiu jsem byla úspěšná v DM, MACu, Sephoře, Clinique, Lush a v The Body Shopu.
Značku Too Faced bohužel v Brně nemáme. Sem tam se nám objeví třeba nějaká paletka, ale celý stojan mi velmi chybí. V Praze jsem si proto koupila řasenku Better Than Sex, kterou toužím vyzkoušet už hodně dlouho. Prozatím mi spí v šuplíku a čeká na svůj čas, protože rozdělaných řasenek mám momentálně více než dost. 

Olejíček na rty od Balea je poměrně hitem posledních dní. I já jsem si ho velmi oblíbila a vyhovuje mi. Stejně jako ostatní i já bych ocenila, kdyby se roll-on trošku více otáčel, ale na druhou stranu, aspoň z toho olejíček neteče ve velkém množství. 
V BodyShopu jsem kupovala nějaké věci švagrové k svátku a pro sebe jsem si vzala mangové tělové máslo, které naprosto božsky voní a skvěle hydratuje. Oblíbil si ho i přítel a já už se moc těším, jak ho budu používat. 
Pokaždé, když procházím produkty od Lush, tak závidím všem, co mají vanu. My doma máme jen sprchový kout a hrozně mi chybí relax v podobě horké vany s pěnou. Pro co jsem si ale do Lush cíleně šla, byla "Mask Of Magnaminty", kterou už jsem jednou měla a vyhovovala mi.
Do Clinique jsem si šla také cíleně pro make-up Beyond Perfecting. V Brně sice tento make-up seženete také, ale pouze některé odstíny a zrovna ten, který jsem potřebovala, mezi ně samozřejmě nepatřil. Nakonec mě v butiku Clinique vyšel i levněji, jak v Sephoře a jsem z něj nadšená. Až jej pořádně prozkouším, určitě sepíšu recenzi. 
Stále moc nerozumím tomu, proč je v Brně již takovou dobu pouze jedna Sephora s omezeným sortimentem, ačkoliv rozhodně nejsem jediná, která bombarduje Sephoru dotazy a prosbami. No nic no...Nicméně Urban Decay v Brně také neseženete a já měla políčeno na jejich Moondust stíny. Pořídila jsem si nakonec odstíny Solstice, což je naprosto jedinečná barva a už jsem s ní dělala i líčení.
I v MAC jsem byla rozhodnutí pořídit si stíny na zkoušku. Chtěla jsem také Pro LongWear Concealer, ale ten mě teda trošku zklamal pumpičkou. S tím množstvím bych si opravdu nalíčila celý obličej a to mi přišlo jako plýtvání. Pořídila jsem si tedy pouze bronzové stíny a prozatím jsem spokojená. 
Za státnice jsem si chtěla koupit pořádné hodinky, což se mi také povedlo. Sáhla jsem po značce Festina a vidět jste je mohli už na mém Instagramu. V Pandoře jsem si koupila ke svému klasickému náramku ještě černý, kožený. 
No a něco málo jsem si koupila i oblečení. Připadala jsem si hrozně divně. Půl roku jsem v podstatě nebyla v obchodě s oblečením. Učila jsem se a psala diplomku a nějak ani na nákupy neměla pomyšlení.
V Orsay jsem si pořídila svetřík a dvě trička. V CaA kalhoty a krajkový top a v HaM obyčejné, jednoduché, ale velmi pěkné triko s tříčtvrtečním rukávem. V Tezenis jsem doplnila zásobu spodního prádla, které mi tam velmi vyhovuje. 
No a to je vše! Kosmetické produkty určitě budou na blogu zmíněny v recenzích či jiných článcích a zbytek věcí v akci se dost často objevuje na Instagramu, tak nezapomeňte sledovat.

A co pěkného jste si přes prázdniny pořídili vy?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Wau! Super nákupy :) Já se chystám na Dny Marianne, to moje kreditka bude asi brečet :D
    http://www.meetmylovelyworld.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ty se chystám taky, vždycky nakoupím věci na podzim/zimu i nějaké dárky k Vánocům :D

      Vymazat
  2. Mask of magnaminty jsem už jednou měla a nevyhovovala mi, ale asi ji dám ještě druhou šanci :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ji poprvé objednávala z eshopu a přišla mi taková napůl vyschlá, když to porovnám s tou, kterou jsem kupovala teď v Praze, vyhovovala mi předtím, ale teď je to teda ještě lepší, takže bych to s ní klidně ještě zkusila, asi to nebude nikdy 100 % stejné :D

      Vymazat
  3. Jéé, tolik super věcí :) Olej na rty jsem si taky koupila a něco od Lush musím vyzkoušet.

    Chapter #8 of 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lush bych v Brně taky brala, jejich poštovné 100 Kč mě dost často odradí od nákupu :D

      Vymazat
  4. Skvělé nákupy. V Pandoře bych si ráda také něco pořídila :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Waaaw super nákupy, tiež plánujem na letné výpredaje zájsť: https://www.brasty.sk/hodinky

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)