SPOTŘEBOVÁNO

by - 15:00



Zjistila jsem, že nedostatek času a milion povinností jsou přeci jen prospěšné k jedné věci - nedostanu se do obchodu a tudíž jsem mnohem rychleji dopotřebovala hned několik věcí, které jsem měla doma načaté. No a protože už jsem to neměla kam dávat, připravila jsem pro Vás opět po delší době článek o tom, co mi poslední dobou došlo a jak jsem s produkty byla spokojená. Tak se na to podíváme!
Po delší době se mi sešla docela pestrá sbírka produktů. Některé jste už ve spotřebovaných mohli vidět, protože jsou mými oblíbenci a kupuji si je znovu a znovu.
Povedlo se mi dopotřebovat hned dva suché šampony od Batiste. Jeden jsem měla doma už delší dobu a druhý jsme tak nějak používali napůl s mamkou nebo přítelem. O těchto šampon jsem básnila už několikrát a pořád jsou pro mě top. A spotřebovala jsem i lak na vlasy od Welly, který teda nebyl nic moc, ale pořád se to ještě dalo. 
Potom mi také došel odlakovač od Isany, který byl moc fajn a hlavně se mi moc líbilo balení s dávkovačem. Rexona Maximum Protection je už moje druhá, jako deodorant ji mám ráda, zabírá skvěle, ale moc často si ji nekupuji, vydrží chvilku a je dost drahá. No a odličovač na oči od Garnier jsem měla doma hrozně dlouho, než jsem ho dopoužívala. Hrozně se mi líbí jeho vzhled a balení, ale prostě, pro mě to nebyl žádný zázrak a růžová Bioderma mi odličovala oči stokrát líp, takže jsem ho vypotřebovala fakt jen z nouze.
Z krémů jsem spotřebovala můj oblíbený noční krém od L´oréalu, který mám doma znovu a už asi třetí balení. Vyhovuje mi, voní mi a jsem s ním stále spokojená. Bioderma krém jsem kupovala v akci ještě loni, když byl za 99 Kč a musím říct, že byl moc fajn, jen mi všechny tyhle krémy od Biodermy hrozně rychle dojdou. Estée Lauder oční krém jsem měla ve vzorečku a byl moc fajn. No a Saloos olejíčky jste ve spotřebovaných viděli už několikrát, pořád je mám ráda a pořád si je kupuji znovu, tenhle levandulový je můj nejoblíbenější, momentálně mi doma dochází tea tree a citronová tráva a ten je také skvělý. 
Spotřebovat sprchový gel je u mě záležitost tak na půl roku minimálně. Vážně, nechápu, jak někdo umí každý měsíc vypatlat jeden sprcháč. Nemyslete si, že bych se nekoupala, ale prostě pidi kapka mi stačí na to, abych napěnila houbu a umyla se. 
Dermacol sprchový gel božsky voněl a fakt jsem ho měla doma rok, nekecám, prostě to nešlo spotřebovat. Klidně bych si pořídila další z této řady, klidně jinou vůni, sice to nebyl žádný hydratační zázrak, ale nevysušoval a já se stejně po koupání mažu tělovými mléky. 

Dove oxygen moisture mi jako šampon vyhovoval, mile mě překvapil a klidně bych si ho v budoucnu pořídila znovu. Hrozně se mi líbí hlavně jeho balení a konzistence. 

A jako poslední jsem si měnila žiletku u Gillette Venus holícího strojku. Mám moc ráda tyhle Spa Breeze, mají gelový proužek, který slouží místo pěny na holení a je ideální na cestování nebo na takové to rychloodchlupení v nouzi. A navíc krásně voní!

Co vy a spotřeba sprchových gelů, jak vám to jde? :-)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Hezka spotreba, tak ja sprchac mam fakt tak na mesic :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já většinou toho tolik nespořebuji za jeden měsíc a taky toho mám víc až po delší době..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noo poslední spotřebováno bylo 15.2., takže tohle je taky tak za dva měsíce a některé věci jsem měla doma už věčnost :-)

      Vymazat
  3. Suché šampony Batiste a antiperspirant od Rexony mám také moc ráda. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat

Ať se Vám tu líbí! :)