Oblíbené jarní laky na nehty

by - 18:50


Včerejší sluníčko a teplejší počasí mě inspirovaly k sepsání článku s mými oblíbenými laky na nehty v (pro mě) jarních barvičkách. Nehty si sice tak často nelakuji, hlavně v zimě ne, nemám s tím moc trpělivost. Ale postupem času jsem našla laky a pod/nad laky, které mi vyhovují a zaručí mi, že se mi lak hned druhý den neodloupe a já nebudu klasicky nadávat, proč jsem se s lakováním den předtím tak drbala. A které laky mi evokují jaro a používám je v tomto období nejvíce?
Vybrala jsem ze své sbírky 7 laků, které mi nejvíce evokují jaro, a které také nejvíce používám. Jak můžete vidět, nejraději mám fialové, zelené a růžovo-červené odstíny. Ty nosím nejčastěji a cítím se v nich nejlépe. Značky se liší, u každé se mi vždy něco líbí a něco ne, ale i tak mám všechny tyto laky ráda.
Jako první tu mám vůbec nejpoužívanější laky, které vlastním. Velmi jsem si oblíbila pískové laky od Gabrielly Salvete. Hlavně kvůli výdrži a tomu, že velmi rychle schnou a já dost často nemám ani nervy ani čas na to čekat, než mi lak pořádně zaschne. Na těchto lacích mi vyhovuje vše, od štětečku počínaje. Fialkový odstín (13 lavender love)je bez třpytek a je velmi jemný, lakuji ho ve dvou vrstvách a sahám po něm často.

Maybelline SuperStay 7 days (230 berry stain)jsem si kupovala na začátku února a dostala mě jeho barva. Navíc jsem na tyto laky slyšela samou chválu a musím ji jen potvrdit. Barvy jsou krásné, lakuje se skvěle, štěteček mi maximálně vyhovuje a vydržel mi na nehtech poměrně dlouho na to, že jsem s ním umývala okna. Určitě si pořídím nějakou další barvu z této kolekce.
Pastelové barvy mi na jaro vyloženě sedí a tento zelený od Essence (03 grunge me tender!) mám doma už hodně dlouho. Je to taky lak ala pískový s hrubší texturou a kupovala jsem ho v rámci limitky "floral grunge", takže už se bohužel koupit nedá, nicméně podobných odstínů je v drogeriích spousta. Opět mi vyhovuje štěteček, ale je potřeba lakovat alespoň 3 vrstvy, protože krytí není žádná sláva. 

Sephora (L67 green tea time) zeleno-modrý lak jsem dostala k nákupu. Opět skvělý štěteček, spíše menší a placatější, ty mi vyhovují více. Výdrž není žádná sláva a jsem docela ráda, že jsem si ho nekupovala, ale dostala, nicméně jeho barvu mám moc ráda a i tak ho používám docela často.
Vždycky jsem chtěla vyzkoušet všemi vychvalované laky od Essie (444 fifth avenue) a v Sephoře jsem si už tak dobré dva roky zpět pořídila tento krásný červeno-oranžový odstín. Na lacích mi vyhovuje krytí i výdrž, ale nesedí mi štěteček. Je na mě moc dlouhý, tenký a úzký a hrozně nerada s ním pracuji. 

Laky od Sally Hansen jsem dlouho v drogeriích míjela, ale potom jsem jednou byla na pedikúře a slečna mi nalakovala nehty tímto lakem v odstínu 405 Coral Reef. A já se zamilovala. Je to nádherná, zářivější barvička, kterou jsem loni v létě měla prakticky pořád na nohách a dost často i na rukou. Lahvička mi sice přijde zbytečně velká a štěteček taky není úplně 100 % to pravé pro mě, ale vynahrazuje mi to svou barvou, texturou a výdrží. 
A jako poslední tu mám také pískový lak, který jsem si zamilovala na první nalakování. Tentokrát je to pískáč od Rimmelu v odstínu 004 luna love. Je to nádherná, výrazná růžová se třpytem. Štěteček je přesně to, co mi vyhovuje, kratší, plochý a hustší. Vydrží mi na nehtech opravdu dlouho a je bleskově zaschlý. Doma mám další odstíny a jsem s těmito laky moc spokojená.
Rimmel Luna Love v akci :-)

A jaké jsou vše oblíbené jarní barvičky?

You May Also Like

2 komentářů

  1. ta poslední LUNA LOVE vypadá skvěle, přesně něco takového hledám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud máš ráda pískáče, tak ho určitě vyzkoušej :-)

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)