NÁKUPY: únor 2015

by - 9:00

Máme tu opět nový měsíc, jaro je za dveřmi a já jsem si pro vás připravila článek s nákupy za měsíc únor! Letí to jako blázen, ale lepší už to asi nebude. V únoru jsem byla s mamkou na takovém holčičím dnu v Olympii, takže jsem si udělala radost v Sephoře, kde zrovna probíhal Svátek Bestsellerů. Zbytek produktů jsem si koupila buď proto, že mi došly, nebo jsem je potřebovala na ples, o kterém jsem vám psala minulý týden.

Poslední dobou jsem hrozně ve stresu jak ze školy, diplomky, státnic...tak z práce, a proto se snažím udělat si radost i maličkostmi a odměnit se za každou věc, kterou splním, motivuje mě to pak o trošku více něco dělat. 
Z dekorativní kosmetiky jsem si v Sephoře pořídila NARS Pro Prime bázi pod oční stíny, o které jsem vám už psala. Měla jsem ji v mini verzi a učarovala mě natolik, že jsem si ji v akci v Sephoře pořídila. U pokladny jsem potom narazila na dva Too Faced produkty, které v Brně normálně nemáme. Po paletce Chocolate bar jsem koukala už dlouho a když jsem ji uviděla u poklady, bylo to jasné. Jako dárek k narozeninám jsem pak dostala ještě trio očních stínů od značky Sephora.

Řasenky Maybelline mám moc ráda a o téhle nové jsem toho slyšela dost, takže jsem si ji na zkoušku pořídila. V akci jsem si také koupila linky od Lorealu, které mají nádherně úzký hrot a linku si s nimi nakreslí i takové nemehlo, jako já. 

No a nakonec tu mám tekutou rtěnku od Dermacolu, kterou jsem si kupovala na ples a určitě se těšte na recenzi, protože stojí za to.
Noční krém mi došel a Loreal Triple Active je můj oblíbený, takže jsem si koupila nový, stejně jako ubrousky babydream z Rossmannu, které mám také moc ráda a líbí se mi i jejich praktické balení. Do oka mi padl také Aknelot roll-on, jak má být něco na pupínky, mám nutkání to hned vyzkoušet, protože mě přeci jen pořád nějaké trápí.
Stejně tak mi došel lak na vlasy, a proto jsem si pořídila svůj oblíbený červený taft, který nejen pěkně fixuje, ale také pěkně voní. Narazila jsem v akci i na můj nejoblíbenější deodorant ve spreji od Garnier, tak jsem si ho pořídila také.
Kvůli účesu na ples jsem sháněla tupírovací hřeben se štětinkami a řeknu vám, netušila jsem, jak nadlidský úkol to bude. Dřív jsem ho viděla v každé obyčejné drogerii a teď, když jsem ho potřebovala, tak nebyl nikde. Nakonec jsem na něj natrefila v DM, ale v těch větších s velkých sortimentem značky ebelin. A do oka mi padl i lak od Maybelline, na který jsem slyšela dost chvály a mně i příteli se moc líbila fialová barva.


Tak, to je všechno! Co pěkného jste si v únoru koupili vy? 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já jsem zas až tolik nenakupovala, víceméně jen kosmetiku od Oriflame.. :-) Ten noční krém od Lorealu používám také a je super - navíc mám moc ráda jeho vůni.. To samé s lakem na vlasy, ale já si kupuji zelený :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zelený a červený jsou jediné dva, které střídám a vyhovují mi nejvíce a s vůni krému máš pravdu, taky se mi líbí :-)

      Vymazat
  2. V Brně jsme měli paletkU Too faced?? Jakto ze jsem si ji nevšimla? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ono před Vánocemi dávali do některých prodeje Sephora, kde Too Faced není právě paletku a řasenku a já natěšená jsem koukala a v Brně nic neviděla a pak si tam tak náhodou jdu a u pokladny na mě bafne, bylo to znamení :-))

      Vymazat
  3. waau paletku Chocolate bar kdybych viděla v obchodě tak po asi taky sáhnu, jinak objednávat se mi ji nechce. Linky od loreálu bych hrozně chtěla, mám je i na wishlistě, nedávno jsem je zahléda v rossmanovi v akci. V únoru jsem toho moc nekupovala ale v březnových nákupech které teprve budou, mám věcí více..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no na tu paletku jsem reagovala přesně stejně a rozhodně nelituji, od té doby ji používám pravidelně a je skvělá :-) i linky mi vyhovují, kreslí se s nimi jedna radost

      Vymazat

Ať se Vám tu líbí! :)